Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Akaii tak já to měla úplně stejne
každý večer zvýšena teplota, časté močení bolela mě hodně hlava a pak // na testu
třeba to budeš mít stejně ![]()
@kajina88 no já dnes musela k doktorce a mám neschopenku
pracuji ve zdravotnictví, fyzicky náročnou práci a byla jsem už úplně vyřízená.. Cítím každý kloub a sval, únava, zimnice a pálení očí z té zvýšené teploty. I doktorka říkala, že by to mohlo být těhotenství. Po neděli budu testovat, pokud nepřijde MS. ![]()
Dnešní první kontrola je za mnou.
Na ultrazvuku už byl vidět malý váček, podle doktorky tak ten 5tt, ale že zatím nejde moc změřit. Na další kontrolu mě objednala za 3 týdny.
To zas bude dlouhé čekání ![]()
Příspěvek upraven 23.01.24 v 18:20
@Akaii zimnici jsem taky měla a vlastně mě trápí furt, ale byla ještě před pozitivním testem
a cítila jsem tedy hodně bedra
tak třeba to fakt vyšlo
nechces zkusit testik zítra ráno? Já sama jsem hodně proti testování před termínem MS, přijde mi to zbytečné, ale jsem strašně zvědavá
![]()
@VilaAmalka31 to mám radost
tim váčkem myslíš gestační váček nebo žloutkový
já mám další kontrolu až za 10 dní a taky mě to čekání strašně štve ![]()
Holky, já vám to čekání na utz závidím
to my ostatní teprve čekáme na //. Jinak gratuluji, ať je vše dál v pořádku
@kajina88 popravdě uvažuju, jaký je tam rozdíl?
trochu jsem googlila, ale asi to byl zatím jen ten gestační
Příspěvek upraven 23.01.24 v 19:00
Zdravím @Mandarinka104
prosím neplevelte nám tu diskuze, Vaše příspěvky jsou úplně zbytečně rýpající a nicnepřinášející. Akorát narušujete klidnou diskuzi k tématu.
Při druhém napomenutí Vám bude profil zablokován.
S pozdravem
Viktorie
@VilaAmalka31
Gestační je ten ve kterém se pak tvoří embryo, na ultrazvuku taková černá bublinka
a žloutkový je vidět pak s embryem v počátcích
a neříkal ti dr jak velký ten váček byl? Já na prvním UTZ 4mm o týden déle 18mm s embryem
těch 10 dní bude peklo, jsem strašně nedočkavá, až ho zase uvidím ![]()
@kajina88 nene velikost moc ne, říkala, že to je ještě fakt ten začátek, že to ani moc nejde změřit 😂nějaké čísla jsem tam viděla, ale moc jsem to nezkoumala.
@VilaAmalka31 tak aspoň máš potvrzené že je tam kde má být
kdy jsi měla poslední MS?
zajímá mě kolik dní těhotenství od sebe máme ![]()