Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2755
21.1.24 09:15

@Lu66 já piju 1 kávu denně i v těhotenství, vyhýbám se jen alkoholu a syrovemu masu. Naopak jsem zařadila více zeleniny a ovoce, prostě používat selský rozum 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
21.1.24 09:20
@Bellamia píše:
@Lu66 já piju 1 kávu denně i v těhotenství, vyhýbám se jen alkoholu a syrovemu masu. Naopak jsem zařadila více zeleniny a ovoce, prostě používat selský rozum 😊

Děkuji MOC, jsem klidnější. Jo jo, já jsem se rozhodla od 1. Ledna alkohol úplně vypustit ze života, a taky jím hodně ovoce a zeleniny. :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
21.1.24 09:20

@bacova.mi tak to jsme na tom podobne :lol: drzim pesticky :palec: aspon na to dlouhe čekání nejsem sama :hug: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
21.1.24 09:25

Holky zeptam se, když od ovulace do ms neproběhne těch nějakých 12-16 dnů jak má být. Muže to byt důvod proč se nám nedaří? Já tento měsíc zkouším poprvé ty ovulacni testy, takže vím kdy tento mesic byla. Ale myslím si, ze minulé měsíce od ovulace do ms to bylo kratší doba, ale nemám potvrzené. A chci se teď na ty ovulacni testy zaměřit a kdyby to opravdu tak bylo, ze by to bylo od ovu do ms méně dnů, tak mám zajít na gyndu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
21.1.24 10:04
@Miki07 píše:
Holky zeptam se, když od ovulace do ms neproběhne těch nějakých 12-16 dnů jak má být. Muže to byt důvod proč se nám nedaří? Já tento měsíc zkouším poprvé ty ovulacni testy, takže vím kdy tento mesic byla. Ale myslím si, ze minulé měsíce od ovulace do ms to bylo kratší doba, ale nemám potvrzené. A chci se teď na ty ovulacni testy zaměřit a kdyby to opravdu tak bylo, ze by to bylo od ovu do ms méně dnů, tak mám zajít na gyndu? :think:

Ahoj, nejsem sice odborník, ale kdybych já měla podezření, že ovulaci mám krátce před MS a nebo že ji nemám vůbec, rozhodně bych šla na gyndu. I kdyby bylo vše v cajku, psychicky na tom budeš aspoň lépe, budeš klidnější že ti doktorka něco potvrdí, nebo vyvrátí. Maximálně si uděláš zbytečnou cestu k doktorce abys zjistila, že jsi úplně v cajku, a nebo se to aspoň bude řešit včas. Jinak, ty testy, už jsem to tu někde zmínila, tak ovulaci jsem na sobě poznala ale testy pořád negativní, tak to je otázka. Zaměřila bych se spíše na své tělo, popřípadě měřila BT. Držím pěsti! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
21.1.24 10:13

@Miki07 problém by byl, kdybys tu lutealní fázi měla kratší jak 10 dnů, to by se vajíčko nestačilo zavrtat. Můžeš zkusit ji prodloužit třeba zatím drmkem, ale jelikož měříš teprve první měsíc, tak bych se zatím do ničeho nepoustela a pozorovala další cykly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
21.1.24 10:14

@Rozinka_terka
Já jsem 8 tt a výtok teda nemám žádnej, jako příznak se to vůbec nedá brát :lol: vždy jsem ho měla před MS a teď sucho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
21.1.24 10:18

@Lu66 já třeba kouřila 5 cigaret denně… od druhého potratu mě to nějak sebralo a začala jsem :nevim: no hned od 1. Dne zpoždění MS mi z cigaret bylo zle tak jsem přestávala a pak jsem zjistila těhu a do huby to už nestrcila. Na zdravý životní styl kašlu. Buď se to povede nebo ne, kdyby ses měla furt hlidat zblaznis se :roll: plod není na matku vázaný do 8 tt tak buď v klidu a jez a pij co máš ráda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
21.1.24 10:25

@Bellamia @Lu66 díky moc holky :hug: takže když ovulacni test byl nejvíc pozitivní 17.1 tak mám ms očekávat nejdříve 29.1? (12dní) a nebo se to pocita ze 17.1 pozitivní test takže ovulace byla nejspise 18/19 takže od te doby pocitat 12-16 dnů? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
21.1.24 10:28

@Miki07 17 pozitivní test, 18 ovulace, 19 1 DPO 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.24 10:31

Ahoj holky, jsem 19DC a cyklus mám 28 dnů tak jsem už nervózní jestli bude ovulace. Myslíte, ze dnes konečně? :nevim: myslíte, že se cyklus prodlouží? 9dnu luteální fáze mi přijde málo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
176
21.1.24 10:35

@Bellamia dekuji, už to chápu :dance: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15465
21.1.24 10:47
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem 19DC a cyklus mám 28 dnů tak jsem už nervózní jestli bude ovulace. Myslíte, ze dnes konečně? :nevim: myslíte, že se cyklus prodlouží? 9dnu luteální fáze mi přijde málo :nevim:
Řekla bych, že se blíží. Odpoledne nebo zítra by mohl být pozitivní. Takže zítra/pozítří pravděpodobně ovulace. A protože přišla déle, posune se i cyklus a prodlouží. Není třeba se zbytečně strachovat ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15465
21.1.24 10:50

@Miki07 vůbec se nestresuj, že bys hned měla krátkou lf. 10 dní bohatě stačí k tomu, aby se embryo zavrtalo ;) teď, když vlastně jistě nevis, jak to máš, je zbytečně si tím lámat hlavu ;) teď si období čekání užívej, relaxuj, chod na procházky a mysli pozitivně :hug: :hug: :hug: dnes jsi pravděpodobně 3 DPO, já 2 DPO, tak budeme čekat spolu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
21.1.24 10:50

Ahoj holky, tak já mám 1 den vynechání ms, ale spíš to budu mít nějaký posunutý. Takže očekávám příchod té mrchy buď ještě dnes nebo zítra.. se picnu už :D Tak zas příště a už snad :dance: Všem ostatním přeji hodně štěstí, hlavně pevné nervy a ty, které již objevily dvě čárky - gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí