Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Martina_mik-Ahoj,také máme dvě děti achtěla bych třetí, držím pěstičky
Miki07-první těhu nevím, kdy vzniklo, druhé vzniklo v den ovulace a je to kluk, kamarádka měla dvě těhu před ovulací a mají kluky, takže nevím, zda se to vždy vyplní
@Mandarinka104-super,že se partner ničemu nebrání a šel na odběry, já mám také špatné žíly
Já jsem se narodila v Ústí nad Labem, od r. 2004 žiju v Praze
Holky mám v tel aplikaci, kde si zadavam ms. A když to tak vidím tak je hodně nepřehledná. Ovulacni test pozitivní jsem měla 16-17.1 a podle aplikace jsem to měla mnohem dříve. Také, ze ms má přijít za 4 dny, což taky nedává smysl, když ovulace teprve proběhla. Pošlu foto aplikace i testy, zda to tak opravdu je. Díky za názory ![]()
A jinak modrá barva je ovulace a červená má byt ms
@Miki07 na aplikace vuuuubec nekoukej. Základní nastavení mají 28 dní cyklus a ovulaci 14 DC. Ale kdo má takovéhle tabulkové cykly??? Úplně minimálně žen
drzbse testu, případně pak bazální teploty. Pokud chceš poznat zvuk cyklus, tak doporučuji právě měřit Bt a zadávat si i všechny příznaky (a to konzistenci hlenu, bolest prsou, ale i bolest hlavy, nadýmání,…). Po několika cyklech mnohem lépe poznáš svoje tělo a jak funguje ![]()
@Adina548 Brala jsem to úplně stejně jako ty, a taky pracuju ve školce.
Týden se mě drží škaredý kašel, určitě jsem to chytla od dětí, věčně tam chodí i ty nedoléčené a pak se člověk diví, že to je pořád dokola ty nemoci.
A bolest podbriska jak při MS. Nicméně já už včera našla na testu dvě ||. Tak budu držet palce.
Jinak já jsem od Ostravy ![]()
@bacova.mi dekuji moc
a tedy kdy mám očekávat ms? Za 14 dnů od ovulace?
@Miki07
Cyklus se natahuje podle ovulace
takže bych rekla ze za těch 14 dni bys tak měla mít termín MS ![]()
@Adina548 dekujuu🤗 my máme doma už jednu slečnu a po letech jsme se rozhodli to ještě zkusit… první byla hned… tak nějaké ovulační testy atd je pro mě teď taková spanelska vesnice 😁 řekla jsem si, ze to nebudu nějak moc řešit ani lámat, ale stejne podvědomí mi to dává sežrat
![]()
Maminky, pěkný večer
…kdo má zkušenost
A užívá utrogestan na srovnání cyklů
měl ovulaci a otěhotněl na něm??? Děkuji za odpověď vím že to třeba někde tady je ale nechce se mi číst 49 stránek
![]()