Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
176
19.1.24 13:55

Holky našla jsem tady, ze spermie žijí až 72h :D takže nějaká šance malinka furt je? Když sex byl večer 15.1 (pozitivní test 16-17.1) vím, ze nemáme vesteckou kouli :lol: ale jen mě spis zajímají názory :*
Ps: pohlaví neřeším, jen mě šlo o tu životnost :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
19.1.24 13:56

@Kk123 ahoj, já zkusím testovat asi později. Aplikace mi píše ještě cca 10 dníndo ms, ikdyz vím že ji nemůžu věřit stoprocentně.. 4 dny po ovu mi strašně netekly prsa, jsou citlivé a bolavé jak čert (na to že skoro žádný prsa nemám :D) jinak jsem taková nafouklá.. Ale říkám si, to je prostě před MS.. A pokud nepřijde, tak budu testovat jak divá :D
Jak jsi na tom ty? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
19.1.24 13:58

@Miki07 taky jsem četla dokonce až 5 dní, ale nevím nevim :D prý jen 24 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15464
19.1.24 13:59

U mě probíhá nebo bude probíhat ovulace dnes /nejpozději zítra, takže si ještě minimálně 14 dní počkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
19.1.24 14:03

@kajina88 by bylo fajn klidně těch 5 dní :lol: ať jsou vetsi šance :lol: :lol:
A kdy nejdříve děláte tehotensky test? Kolik dni po ovulaci? Já mám ms rozhazenou, mám furt zpoždění, takže dlouhé cykly. Tak nevím kdy testovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
19.1.24 14:08

@roryn
Takže bacova.mi, roryn, kajina88 - skupina 3 a více lidí bude urážet a napadat dalšího člověka za co, že napsal odborný komentář, který někde uvedl lékař?
To je tak strašně špatně v této diskuzi?…To mi přijde opravdu absurdní. Zlobíte se, že něco nevíte a když vám to člověk řekne, tak kazí atmosféru a je to shnilé ovoce nebo co…
Tak škoda, že se taky nespojí pár lidí se mnou proti vám, abyste věděla jaké to je…líbilo by se vám to, kdyby se vám stalo to samé?
To je normálně šikana, úplně jak ve škole, tohle se nám nelíbí, tak toho člověka zlynčujeme. Dospělé ženy se zde chovají jako pubertacky ve škole a jedna chudinka se stala jejich terčem…To se mi teda nelíbí a budu to řešit.
Možná byste potřebovaly ty děti, o které tak usilujete, abyste se odlepily od těchto diskuzí a začaly se o ty děti starat místo urážení a napadání cizích lidí na internetu.
Ikdyž…Takové hrozné matky těm dětem snad ani nepřeju :roll:
A beztak až si ty děti někteří pořídí, tak je nechají v postýlce nebo v ohrádce a budou tady psát dál a dál… a pořád dokola držím palečky… 2 palečky, ne 4 palečky :-))))))

• Citovat
  • Upravit
854
19.1.24 14:13

@Miki07 hele já dělala 8 den zpoždění :D u druhého 5 dni zpoždění a u prvního v den vynechání MS :D ale kolem 11 DPO je prý vidět duch ale já na ně nevěřím, chci mít jistotu :D ale asi fakt nejdřív těch 14 dní po ovu :oops: pokud máš teda jistotu že ovu fakt byla v den kdy počítáš že byla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
19.1.24 14:17

@kajina88 juu, zkušená maminka :potlesk: dekuji. Ještě taková doba prede mnou :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
19.1.24 14:18

@Mandarinka104 kamo si normální? To ty tady urážíš nás, děláš ze sebe chudinku a říkáš tomu šikana jak kdyby ti bylo 8? :D :D To snad ne. A ještě budeš urážet nás že sme hrozné matky a že nám defakto nepřeješ děti? Si tak strašně hnusáckej člověk, že je mi na blití. Měj se ve svém zapšklém světě hezky. Na tvý “odborný” názory nikdo zvědavej není, každej má svého doktora kterému věří. Nejsi doktor tak nedávej rady tečka. A laskavě se přestaň urážet, není ti 5. Dík.

Příspěvek upraven 19.01.24 v 14:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
19.1.24 14:19

@Miki07 no bohužel ty první dvě nevyšly :( embryo se nevyvíjelo… ale není zač :lol: teď už je snad vše jak má být :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
19.1.24 14:25

Taky se pridavam do skupiny. Jednoho uz doma mame (necele 2roky). Pred tydnem pozitivni test, MS nikde (7dni zpozdeni), ale dnes uz test negativni. Takze otrepat a jedeme dal :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
19.1.24 14:26

@kajina88 určitě ano :srdce: miminko si k tobě najde cestu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
19.1.24 14:28

@Miki07
Doufám, že tohle se bude držet zuby nehty, zatím mi dává dost zabrat :D :srdce: ale čím víc zle mi je, tím radši jsem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
19.1.24 14:30

@kajina88 to věřím :lol: a ty jsi teď úplně na začátku tehu vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
19.1.24 14:41

@Miki07 heleď 7 týden :oops: zatím mě zlobí hodně střeva :) a úplně divně bolej prsa ale jinak je mi fajn, není mi vyloženě zle od žaludku, naopak jim hodně ale jsem tak unavená, že bych furt spala :D strasne se těším na kontrolu v 9 tt :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí