Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
176
18.1.24 21:50

@bacova.mi dekuji za vysvětlení :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15463
18.1.24 21:52

@Miki07 negativní test jen říká, že lh už kleslo, ale ne, kdy ovulace proběhne. Pokud bys to chtěla vědět, zkus měřit bazální teplotu. Něco si o této metodě načti. Jde jen o to každé ráno po probuzení, udělané ve stejnou dobu, změřit teplotu (bazální) a zapsat třeba do nějaké aplikace. Za mě nejlepší Fertility friend :palec: před ovulaci klesá a posledni den nízkých teplot je ovulace. Teplota ti ji potvrdí zpět ;) tady mám příklad můj graf z června, kdy proběhl cyklus ukázkove ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
18.1.24 21:55

@bacova.mi jé, tak to zkusím hned další cyklus, dekuji za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
18.1.24 21:56

@MatkaMama Dobře, ještě že tak, už jsem se lekla.
Berete zřejmě špatnou dávku. Dle doporučení jedné gynekoložky z lék. blogu:
Utrogestan-vaginálních kuličky, v dávce 100 mg v jedné kuličce. Ideální dávka je minimálně 1-1-1, (lze tuto dávku zvednout až na 2-2-2).
Dávka, která je rozdělena do 3 menších dávek v průběhu dne je lepší, než dávat Utrogestan pouze na noc. Při zavádění v průběhu dne se dosáhne stabilnější hladina progesteronu.
Poradila bych se svým lékařem o dávkování. ;)
(A nikdy nevysazovat prog. preparát bez kontroly těhotenského testu. Při pozitivním těhotenském testu progesteron ponechat až do konce prvního trimestru).

• Citovat
  • Upravit
854
18.1.24 22:23

@Mandarinka104
Tak to já samozřejmě vím k cemu je ultrogestan, proto jsem na nej radši vůbec nereagovala :D ja sama ho brala po ovulaci, tak vím jak funguje… a snažila sem se proto poradit s tím ovulacnim testem, protože ackoliv je tam pribalovej leták, evidentně ho někdo nepotřebuje a pak píše bludy :nevim: celej ten text nedával smysl :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
19.1.24 06:43

@kajina88 tak to ji mám už tutově za sebou :mrgreen: ještě jsme to pojistili tak uvidíme jestli se to povedlo :dance: já měla minulý cyklus krásně pozitivní ovulační test 6:30 ráno a to se mají dělat až od 10 hod. Nevím co mě to napadlo, ale prostě jsem si ho zkusila udělat dřív a čárka silnější něž kontrolní :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
19.1.24 06:49

@kajina88 to je paráda! moc gratuluji a ať je všechno v pořádku! :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
19.1.24 07:57

Krásne ráno snazilky, já už v pracovnim modu, všem preji hezky den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
19.1.24 08:03

@AIWOK dobré ráno, děkuji, já už taky pracovně :) přeji krásný pátek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
19.1.24 08:22

Druhá čára

Ahoj všem, chtěla jsem se podělit o radostnou zprávu, nám se asi podařilo! Snažili jsme se od léta a dnes první den zpozdeni a pozitivní test (15DPO)! Jen doufám, že to bude sílit - v pondělí večer byl ještě negativní (a je to mamatest). Holky, také myslím na vás a držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
19.1.24 08:36

@Mandarinka104 musím reagovat :D Nevím kde si přišla na ideální dávku utrogestanu 1-1-1, mnohem častěji se dává 1-0-1, ale to je jedno. Radit někomu ať se poradí o dávkování s lékařem, který tu dávku napsat, že někdo z emimina říkal, je poněkud úsměvné :mrgreen:
Předpokládám, že jsi tedy z oboru?

Příspěvek upraven 19.01.24 v 08:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
19.1.24 08:37

@ale2107 krásná zprava, ať vše klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15463
19.1.24 09:24

@AIWOK taky preji krásné ráno :hug:
A těším se na tvůj test, ať je dnes pozitivní ;) mě dnes pěkně píchá vlevo, kde byl. minulou středu folikul 10 mm, tak nejspíš dorostl :andel: a průměrnou rychlostí 1,5 mm za den by to i vycházelo :oops: dnes by měl kolem 22 mm :andel:
A jen pro pobavení, jak si naši muži všímají. S manželem jsme nějaký ten pátek spolu, moc o mém cyklu nemluvíme, ale! Včera ležíme v posteli a povídá: to tak za 14 dní budeš mít svoje dny. A já: jak jsi na to přišel? (O ovulaci mu neříkám, aby ten sex pak nebyl nucený) a on: No zvětšily se to prsa a to máš takhle tak 14 dní před a jsou velký po celou dobu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
19.1.24 09:59

@bacova.mi to je paráda! Já to na svého partnera taky vůbec nezkoušim, ale včera jsem říkala, ze mě bolí levá strana, která nikdy nebolela. Proste vím, ze se tam něco odehrává. On se jen usmál, sex plánovat podle testu nebudu, ale po vitaminech mám větší apetit, konečně.
Dnes mám pracovni povinnosti do vecera, ale hned otestuji. Já myslím, ze bude už zase slabší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
19.1.24 10:00

@ale2107 krásná čárka, blahopřeji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie