Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
19.1.24 10:43

Zdravím, včera měla přijít MS a nic, žádné příznaky, že by měla začít. :D Tak jsem si myslela, že by se mohli zadařit, ale dneska jsem si dělala test a je negativní. Myslíte, že můžu být ještě těhotná, nebo už by se to ukázalo? 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
19.1.24 10:48

@opča podle mě záleží, kdy byla ovulace, sex. Myslím, ze třeba 14 dní potom, by něco málo šlo vidět. Naděje je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.1.24 10:48

Ahoj,
taky se k vám přidám. Snažíme se už rok o druhé. Tento měsíc jsme sledovali ovulaci u doktora, byla o vikendu od pondělí beru utrogestan. Pokud dostanu MS, cca za deset dní, dostaneme žádanku na spermiogram. Máte to některá podobné? Ať můžeme čekat spolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
19.1.24 10:56

@Bonnie01 tak supeeer, tak dávej průběžně info :oops: :srdce: jsem zvědavá jestli se také zadaří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.1.24 10:56

@Miki07 Sex byl 5.1 a o den déle měla být ovulace. Takže je to přesně 14 dní dneska, tak jsem myslela, že už by to mohlo být vidět a nic :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
19.1.24 11:01

@Bonnie01
Moc děkuji :srdce: další kontrolu mám za 14 dní :oops: ale pan doktor to vidí nadějně :D říká, že když se chytilo na 4mm sliznici, tak že moje tělo muselo vědět co dělá a že by to mělo být všechno SNAD v pořádku :mrgreen: jinak teda jsem si četla něco o ramziho metodě, prý já úspěšnost 97% podle UTZ ze 6tt a vychází mi holčička, tak jsem zvědavá :lol: mělo by to být určovalní podle polohy plodu v GV 8o :lol: tak uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
19.1.24 11:02

@opča každý tělo je jiný, takže klidně čárku můžeš vidět třeba za týden. Někdo ji vidí třeba den před ms. Ale kamarádka ji měla taky pozdejs. Takže dokud není ms, šance je vždycky :lol: :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
19.1.24 11:03

@opča už 11 dpo je vidět malinká čárka, pokud nastala ovulace opravdu v den od kterého počítáme :mrgreen: ale každá jsme jiná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
19.1.24 11:03

@kajina88 to už jde určit pohlaví takhle na začátku? 8o :think: já myslela, ze to je třeba v 5 měsíci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
19.1.24 11:05

@opča zkus nahrát test, my jsme lovci duchu  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
19.1.24 11:17

@Miki07 no v 5 měsíci je to 100% ale tady na emiminu jsem našla diskuzi o ramziho metodě a tam je to o poloze mimča v děloze ale není to 100% :lol: ale teda všem holkam v diskuzi to vyšlo 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
19.1.24 11:18

@kajina88 jo takhle :lol: jsem tu od včera nova a co se tu všechno nenaucim :lol: :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
19.1.24 11:22

A ještě mne holky zajima, když už jsme u pohlaví :lol: myslíte si, ze lze ovlivnit pohlaví? Četla jsem, ze před ovulaci 2-3 dny je holka a v den ovulace a den po, ze kluk. Zajíma mě, jestli třeba někdo z okolí a nebo u vás to tak vyšlo? :P Je jasný, ze zdraví je nejdůležitější, jen mě to zajímá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
19.1.24 11:40

@Miki07 cetla jsem ze to nejde, pak bylo i podle jidla, ale je to dané už při oplodnění a hlavně spermie je životaschopná 24 hod jako vajicko takže 2-3 dny před ovu neeee :lol: a k té ramziho metodě, taky jsem nevedela ze něco takového existuje :lol: ale vyskocilo to na mě na sociálních sítích :mrgreen: :P tak jsem si p tom začala cist a docela to holkam vychazelo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
19.1.24 11:41

Ahoj holky, přidávám se k vám. Brzy vysadíme antikoncepci a zkusíme třetí dítko. Je tu někdo další, kdo jde taky do třetího nebo jsme blázni jenom my? :D
Jinak @Miki07 u nás to bylo přesně v den ovulace - děvčátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí