Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Rozinka_terka píše:
@kajina88 podle mých výpočtů a odhadů tak 9. 😁 🤗
Já dneska úplně jak ty, tak snad se dočkáme. Já se snažím silou vůle vydržet do úterý🤣 🤣na test, ale nevim jestli to moje zvědavost zvládne
@Adina548 já to zkusím rano 😁 😁 😁 🙏🏻 pisnu.. a tobě držím moc palce… já mám kratší cykly, 26 dní…
@Rozinka_terka taky držím palce❤️
Já tomu moc nevěřím, snažíme se úplně cerstve, tak nepredpokladam, ze by to vyšlo hned tak brzy, ale není mi dobre, jako bych to nebyla já. Nicméně já pracuju ve školce, tak na mě zas někdo možná plivnul nějaký moribundus😀 😀 😀
@Mandarinka104 nezlob se na me ale prijde mi, ze nejsi uplne v pohode jako. A to rikam fakt hodne slusne a s uctou. Nadechni se, vydechni a precti si po sobe co pises protoze to je fakt na pobliti.
Holky napadlo mě, měla jste některá před ms takového tucha, ze to třeba mohlo vyjít? Ze jste se citily proste jinak a opravdu to bylo pak těhotenství. Nebylo před ms vše stejné?
@Miki07 já u prvního těhotenství
v době kdy došlo k zahnízdění jsem měla sen, že jsem našla // a fakt našla ![]()
@Akaii mě dnes boli bricho jako pri ovu tak to by tak odpovidalo, jsem 13DC tak myslim ze zitra pozitri bude plodne obdobicko tak pak na zacatku unora budu testovat, teda pomud nedojde ms
😀
@Kk123 tak to budeme podobně
já. mela včera pozitivní test a dnes mě bolí břicho ![]()
To jsme všichni tak nějak podobne
to si dáme vedet za 14 dnů, drzim nám palecky
![]()
@bacova.mi @Miki07 joo hlavne se zabavme vsechny at na to moc nemyslime a uteče nam to😀 😍 budu vsem drzet pesticky at to vyjde ![]()
@Kk123 přesně, jsem rada, ze jsme tu normální a vpohode holky
třeba pak budeme jednou vozit vedle sebe kočárky
jste z Prahy holky?