Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
800
26.1.24 17:15

Holky mi je dnes hrozne, za prve šílený nevolnosti v tramvaji po noční, spala jsem do ctyr, úplně zmatená cela :D pms, jak hovado, mám 24.DC
Jinak vcerejsi hormonální jóga luxusní, doporucuji všem! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
26.1.24 19:09

@AIWOK chtěla bych taky zkusit cvičit hormonální jógu. Cvičíš podle youtube? V našem okolí nemám žádné lekce, takže se musím spolehnout na net :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
26.1.24 19:15

@Martina_mik našla jsem si lekce na pánevní dno, fyzicky s lektorkou a v březnu jdu na cely víkend hormonální jogu s teorii, ať muzu cvičit doma a vědět jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15543
26.1.24 19:32

@AIWOK já byla před pár lety na kurzu, chvíli pak cvičila doma, ale ne všechny cviky mi vyhovovaly. Teď kombinují pár cviků Mojžíšové, pár hormonální jógy :D tak nějak pocitově, aby se pánevní dno projevovalo, zlevnil se střed těla a protáhla záda.

Jinak jsem dnes teprv 7 DPO a už se mnou progesteron pěkně mává 🙈 druhý den jsem děsně unavená, mám zimnice, začínají bolet prsa a záda v kříži. To zas bude týden do ms :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
26.1.24 19:59

@bacova.mi tak jsme v tom spolu, já sice bez hormonu ještě, ale jsem, jak struna.
Jesteze mám skvělého chlapa, zítra s jeho dcerou jedu k rodičům na výlet po noční, tak se odreaguji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15543
26.1.24 20:13

@AIWOK já taky neberu hormony :lol: ale mám po ovulaci a žluté tělísko asi jede na plný obrátky :lol:
Výlet závidím 😊 taky bych někam vyrazila, ale manžel má vycházky jen na pár hodin odpoledne 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka_terka
26.1.24 20:14

@AIWOK ty děláš na noční 🙈 to já bych z toho byla hotová… jinak, muže to byt PMS, ale také nemusí 🤩 uvidíš a držím palce :srdce:

• Citovat
  • Upravit
800
26.1.24 21:59

@bacova.mi já to špatne pochopila :D
Ale už rozumim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
26.1.24 21:59

@Rozinka_terka jak dopadla damska jízda?

Dělám, ale hrozne mě to unavuje už, ale bez nás to nejde :kytka:
Jinak rodičovská mě nemůže vykolejit jednou, říkala jsem, že potom, co jsem zvykla nespat a pořad něco řešit to pro mě bude blaho :D Jednou mi to připomeňte :)
Nemůžu se dočkat, potřebuji to, jako sul.
Byt už doma, hnizdit se, mít čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21794
26.1.24 22:23

@AIWOK-jsi zdravotní sestra? Také sem dělala noční, já jsem teda byla „jen“ ošetřovatelka, naštěstí sem měla spací děti, ale stejně zvládám být dlouho vzhůru, nevadí mi to a stačí mi cca 4 h spánku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
26.1.24 23:15

@lucypaja jsem PSS ;)
Já poslední dny potřebuji čím dal tím více odpocivat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
27.1.24 06:48

Ahojte, tak ja dnes 6 DPO, tak v utery už to asi vyzkouším :P. Je tu někdo, kdo má v plánu testovat v úterý? :lol:
Jo, a prosím, neříkejte mi, že je brzy, stejně to zkusím, nepoučitelná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15543
27.1.24 07:19

@Bubllenka já jsem 8 DPO a zkusím asi už zítra :mrgreen: i když je mi jasny, že bude test i tak bílý :D ale co. kdyby náhodou, že jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka_terka
27.1.24 08:17

@AIWOK no test jsem si dělala ještě predtim a stále nic, takže tatarak jsem sk normálně dala a skleničku piva a jednu skleničku vína :lol: :lol:
Teď rano jsem si udelala poslední test, co mám doma a stále stejný.
Tak už testovat nebudu a budu vyhlížet MS :lol:
Jinak to teda budeš připravena, tohle je náročné 😌 Zaslouzis si to za tu dřinu pohodičku domova a pripravovat se 🍼 😎

• Citovat
  • Upravit
800
27.1.24 08:57

@Rozinka_terka však děláš dobre, hlavně si odpocin a uzij víkend. Ty testy jsou záludné, jsem s Tebou, já zkusila kvůli těm nevolnostem včera a zase jsem něco viděla. 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí