Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky mi je dnes hrozne, za prve šílený nevolnosti v tramvaji po noční, spala jsem do ctyr, úplně zmatená cela
pms, jak hovado, mám 24.DC
Jinak vcerejsi hormonální jóga luxusní, doporucuji všem! ![]()
@AIWOK chtěla bych taky zkusit cvičit hormonální jógu. Cvičíš podle youtube? V našem okolí nemám žádné lekce, takže se musím spolehnout na net ![]()
@Martina_mik našla jsem si lekce na pánevní dno, fyzicky s lektorkou a v březnu jdu na cely víkend hormonální jogu s teorii, ať muzu cvičit doma a vědět jak.
@AIWOK já byla před pár lety na kurzu, chvíli pak cvičila doma, ale ne všechny cviky mi vyhovovaly. Teď kombinují pár cviků Mojžíšové, pár hormonální jógy
tak nějak pocitově, aby se pánevní dno projevovalo, zlevnil se střed těla a protáhla záda.
Jinak jsem dnes teprv 7 DPO a už se mnou progesteron pěkně mává 🙈 druhý den jsem děsně unavená, mám zimnice, začínají bolet prsa a záda v kříži. To zas bude týden do ms
![]()
@bacova.mi tak jsme v tom spolu, já sice bez hormonu ještě, ale jsem, jak struna.
Jesteze mám skvělého chlapa, zítra s jeho dcerou jedu k rodičům na výlet po noční, tak se odreaguji ![]()
@AIWOK já taky neberu hormony
ale mám po ovulaci a žluté tělísko asi jede na plný obrátky ![]()
Výlet závidím 😊 taky bych někam vyrazila, ale manžel má vycházky jen na pár hodin odpoledne 🙈
@AIWOK ty děláš na noční 🙈 to já bych z toho byla hotová… jinak, muže to byt PMS, ale také nemusí 🤩 uvidíš a držím palce ![]()
@Rozinka_terka jak dopadla damska jízda?
Dělám, ale hrozne mě to unavuje už, ale bez nás to nejde ![]()
Jinak rodičovská mě nemůže vykolejit jednou, říkala jsem, že potom, co jsem zvykla nespat a pořad něco řešit to pro mě bude blaho
Jednou mi to připomeňte ![]()
Nemůžu se dočkat, potřebuji to, jako sul.
Byt už doma, hnizdit se, mít čas.
@AIWOK-jsi zdravotní sestra? Také sem dělala noční, já jsem teda byla „jen“ ošetřovatelka, naštěstí sem měla spací děti, ale stejně zvládám být dlouho vzhůru, nevadí mi to a stačí mi cca 4 h spánku
@lucypaja jsem PSS ![]()
Já poslední dny potřebuji čím dal tím více odpocivat ![]()
Ahojte, tak ja dnes 6 DPO, tak v utery už to asi vyzkouším
. Je tu někdo, kdo má v plánu testovat v úterý? ![]()
Jo, a prosím, neříkejte mi, že je brzy, stejně to zkusím, nepoučitelná ![]()
@Bubllenka já jsem 8 DPO a zkusím asi už zítra
i když je mi jasny, že bude test i tak bílý
ale co. kdyby náhodou, že jo ![]()
@AIWOK no test jsem si dělala ještě predtim a stále nic, takže tatarak jsem sk normálně dala a skleničku piva a jednu skleničku vína
![]()
Teď rano jsem si udelala poslední test, co mám doma a stále stejný.
Tak už testovat nebudu a budu vyhlížet MS ![]()
Jinak to teda budeš připravena, tohle je náročné 😌 Zaslouzis si to za tu dřinu pohodičku domova a pripravovat se 🍼 😎
@Rozinka_terka však děláš dobre, hlavně si odpocin a uzij víkend. Ty testy jsou záludné, jsem s Tebou, já zkusila kvůli těm nevolnostem včera a zase jsem něco viděla.
![]()