Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bacova.mi mne teda mamatest nikdy čárku neudelal
vzdy byl buď pozitivní nebo negativni
tak třeba je to dobre znameni ![]()
@kajina88 mě právě jo a hodně krát, takže se držím při zemi
tady dnešní (+zelený ovulační). Ale jsem stále jen 9 DPO a může se stát cokoli
@sojka20 clostilbegyt sliznici nepřidá
mně ji úplně zničil a z normálních 9mm co sem měla kolem ovulace jsem pak měla 4mm ![]()
@kajina88 píše:
@sojka20 clostilbegyt sliznici nepřidámně ji úplně zničil a z normálních 9mm co sem měla kolem ovulace jsem pak měla 4mm
Souhlasím, měla jsem to stejně. První cyklus ještě dobrý a další horší a horší a trvalo mi přes rok, než se to srovnalo ![]()
@bacova.mi vidim krasnehoo
drzim pesticky tady muj dnesni ale to jsem mozna tak odhadem 8-9dpo max kazdopadne dalsi zkusim az v utery
@Kk123 taky vidím
a chci teď vydržet s dalším testem aspoň dva dny ![]()
@bacova.mi no počkej, ale ten ovulační vypada moc hezky
rekla bych ze je skoro pozitivní, což těhu muže znamenat
ja třeba nejdriv měla pozitivní ovu test a až pak jsem dělala těhu
myslím, ze třeba večer nebo zítra ráno budeš mít normální čárku na těhu testu ![]()
Holky, kde nakoupit víc testu ovulacnich za dobrou cenu? Díky
@Rozinka_terka hlídám si Benu (mívá akce 3+1) nebo Dr. Max (ten mívá 2+1). Pak ještě objednávám buďto z Amazonu balení po 50 kusech (stojí asi 300,–) nebo na Allegro ![]()
@bacova.mi ja taky, ikdyz taky jsem mela vic duchu ale tento mi prijde ze na zivo je tak hezky do ruzova i ten tvuj vypada dobre, tqk uvidime, aspon dva dny se zamestnat vypustit to at se i nestresujeme ze… ms mam dostat stejne az zacatkem unora tak si nedelam naděje, ale verme tomu
![]()
@Kk123 tak to máme podobné. Já mám ms dostat až 3.2., takže času dost ![]()
@kajina88 @bacova.mi Achjo, můj pan doktor je už v důchodu, člověk by řekl, že má zkušenosti ![]()