Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Miki07-ono hodně záleží jak dlouhé máš cykly a zda pravidelné? teď jsi 34 dc kdy jsi dostala minulé ms?
@lucypaja napisu par mych ms,
15.-19.8
13.-17.9
23.-27.10
23.-27.11
26.-30.12
Tedy nějak nerozumím, jak se to pocita
a zda mám zpoždění ![]()
Dekuji moc za vysvětlení ![]()
@Miki07 to ti nikdo neřekne, pokud nevíš, jak máš dlouhou lutaelani fázi, tedy dobu od ovulace do ms. Tahle fáze se víceméně nemění a bývá dlouhá obvykle kolem 12 dní (10-14, maximálně 16 dní). Já mám třeba lf 13-14 dní, takže už vím, kdy mám ms od ovulace čekat. Pokud nevíš, jak ji máš dlouhou, tak se to brzy dozvíš (pokud dorazí
) a příště si to už spočítas ![]()
@bacova.mi jo takhleee, já zkouším ovulacni testy tento měsíc poprvé
už tomu rozumím
dekujiiii ![]()
@Miki07-no kdyby jsi to měla každý měsíc úplně stejně, tak by se to dalo spočítat, někdo má ms třeba vždy 28 dc počítá se vždy od prvního dne ms, někdo rozmezí 25-30. Já mám ms také vždy jinak a vždy čekám do termínu kdy přišla nejpozději a pak si už můžu říci, že je opožděná tj pokud nejdelší cyklus byl třeba 38 dní tak bych čekala do těch 38 dní a pak testla? Možná holky poradí něco jiného já se třeba ani neumím u sebe orientovat podle lf vůbec o ní u sebe nic nevím
@lucypaja uz to alespoň chápu
![]()
Dekuji, také si to preji. Tento týden budu testovat ![]()
@bacova.mi já nemám doma teho test a tak jsem si zkusila udělat Ovu, at mam splněno aspoň nějaké testování
přijde mi, ze je čára dost silná, na to, ze teda ovul testy byly před 25.1. a jeden vyšel lépe, pak už vůbec nic. Tak já fakt už nevím ![]()
Ten ovul sis dělala zároveň s ranním teho?
@vronyj píše:
Je tu některá, která bude taky testovat až v úterý? 😊
to budou nervy zítra ![]()
Ale od pátku mám takový ty svý MS bolesti tak to moc nevidím ![]()
@AIWOK jinak taky jsem neměla doma tehu tak aspoň ovu
apson nejsem jediná prastena
![]()