Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vronyj to ja taky, založila jsem si tu účet celkem par dni zpět a jsem za to moc rada, hned je to čekání příjemnější. Necekala jsem, ze mě to tu bude tak bavit
![]()
@Miki07 Jo to znám, já jsem taky ráda, že je tady spousta holek, co poradí a nepřijdu jako blbec
a taky si čtením diskuze zkracuju čekání
Snažíte se o první mimčo?
@AIWOK to tě úplně chápu, ale to už by úplný duch být nemusel.
@vronyj přesně, moje slova
ano o první, snazime se z minuleho roka od května. Co ty?
@Renďule19 já už od 13.12.
akorát jsem měla nepravidelné cykly, tak si říkám, že to musí být mladší než 6+5tt, což bych teď byla, uvidím na té kontrole za 2 týdny.
Mně to dneska nedalo a zkusila jsem test (11dpo). A bílo. Ale teda zítra by měla být MS a hlen vypadá spíš na ovulaci.
To se mi ještě asi nestalo. Břicho bolí už skoro týden. Ráno mi bylo fakt zle, proto ten test… Kdyby nepřišla MS, myslíte že by na testu šlo vidět něco už zítra? ![]()
@Heeelča já myslím, ze každý to má jinak, někdo má ducha, někdo viditelnou až dva týdny po vynechání.
@AIWOK tak to bych nedala. Čekat tak dlouho
![]()
To abych nekoupila víc testů. ![]()
@Miki07 my se taky snažíme od loňského roku od února protože jsem čekala že to bude jako u dětí předtím a ono houby a jinak chceme třetí 😊
pojďte se trošku podpořit holky
![]()
Kdo se jak dlouho snaží???
A nějaké vychytávky, vitamíny apod…
![]()
pojďte
![]()
@VilaAmalka31 píše:
@Bubllenka děkuju, akorát jsem nějak 5tt, možná 6tt, na kontrole šel vidět jen váček, takže musím čekat až do 13.2. na další kontrolu, to je dlouhé čekání, a snad bude vše v poradku a uvidím
To je jasne, ze bude vse ok. ![]()
@vronyj taky jsem čekala, ze to bude rychlejsi
ale dočkáme se všechny ![]()