Snažení 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1232
19.8.26 19:07

…a vím že mamatesty umí pěkně napálit..tak na něj nechci úplně spoléhat 🙏 🙏… až u uvidím něco na dr.max…tak uvěřím😄 😄 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.26 19:12

@miluver ale zase oproti ostatním ukazují duchy dříve než ostatní testy.🤗 Nevěš hlavu, určitě to vyšlo.🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1232
19.8.26 19:21

Tak jsem zkusila vyfotit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.26 19:24

@miluver tyjo já tam nic nevidím. Na těch předchozích ta čárka byla vidět hezky. Nemáš ty fotky z odpolední moči teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1232
19.8.26 19:39

@Kopretinka550 jj teď večer právě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.26 19:50

@miluver jo tak asi proto.😁 Zkus zítra ráno.🤗 Já taky přemýšlím, zda zítra test nezkusit, ale říkám si, že bude ještě brzy nejspíš.😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
19.8.26 21:08

@miluver na mamatestu vidim. Na Maxovi bohužel ne. Ale zkus ranní moč ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
19.8.26 21:09

@Kopretinka550 no já testuju taky brzy. Jako něco tam vidím, ale myslím si, že to bude jen kanálek na mamatestu.
Uvidíme. Do menstruace ještě hooodně daleko 😂
Ale kamarádka si dělala test tak jsem to zkusila taky, nevydržela jsem 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1232
19.8.26 23:40

Holky tak jsem to do rána nevydržela a testovala znovu 🤦 😅…ale Dr max už nemám…a tady ve městě není, takže musím jet mamatesty, ale mám pocit, že tady ji vidím už celkem dobře 🙏 🙏 🥹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
20.8.26 09:40
@miluver píše: Více

To je super, na tom posledním mamatestu to vidim normalne. To by preci nesilil, kdyby to bylo falesny. Ja jsem 10 dpo a netestuju, pac vim, ze to nevyslo :roll: tak dalsi mesic, nikam nepospicham :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
20.8.26 09:42
@-Bambula17- píše: Více

Ja tam tedy neco vidim, ale uvidis za dva dny, jestli to sili :kytka: Ja mam taky 3 a test vzdycky takhle brzy, ale sebrali mi vejcovod a uz to neni tak jednoduchy jako kdysi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
20.8.26 10:16

Tak jsem to nevydržela a udělala jsem si poslední mamatest co jsem měla. Za celé ty tři roky co se snažíme jsem tam nikdy žádnou ani lehkou nebo vykoukatelnou čárku neviděla a ted… jí tam vidim ale nejde to vubec vyfotit. musím být ještě trpělivá a počkat pár dní. a doufat že jsem si jen něco nepředstavovala :zed: :zed: :zed: je to šílený a nejvíc mě vytáčí jak mi všichni řikaji nesmíš na to myslet. :pocitac: :pocitac: ale nikdo už mi neřekne jak se to dělá na to nemyslet… :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
20.8.26 10:22

@Martina613 No tak super :dance: ja tam taky nikdy nic nemela. Po tom, co tu vsichni psali, ze maji falesny carky, jsem si ho schvalne koupila po delsi dobe a ani ťuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
20.8.26 13:50

Ahoj všichni tady, tak se po skoro deseti letech vracím na emimino a jdu se trochu vyzpovídat :oops:
Už mám dvě starší dítka (10 a skoro 9let), nyní se s novým partnerem snažíme..ale :,(
V březnu jsem si byla jistá těhotenstvím, bylo to stejné jako u prvního, testy před ms lehounce pozitivní, ale nesílily, pak negativní a přišlo zvracení a silnější klasická menstruace.
Nyní jsem si byla jistá, že se zadařilo znovu, jenže po ovulaci jsem se začala léčit se zánětem moč. měchýře, doktor byl záskok a napsal mi silná ATB po kterých jsem měla kožní reakci, a tak druhý den špitál a nechala jsem si napsat ATB která případně nemají ohrozit těhotenství, jak jsem se dozvěděla narozdíl od těch prvních. Zánět jsem doléčila. A radovala se z klasických mojich těhu příznaků. Už týden je mi na zvracení, párkrát jsem maličko :poblion: Pak návaly horka, motání hlavy, potřebuju pít atd.. Klasicky před Ms tři dny hnědě špiním, pak přijde ms 29.nebo 30. den ráno. Teď v den kdy měla přijít Ms jen jednou po toaletě růžové s čirým výtokem, který pak zůstal. O tři dny později se rozjela klas. ale silnější bolest, odpoledne jsem začala krvácet a jako normální Ms. V ten den jsem i předtím jsem testovala a vždycky negativní. Tak jsem to brala, že se nezařadilo a prostě Ms. Jenomže včera po necelém dni tohohle krvácení že mě začaly padat krevní sraženiny :oops: (pardon za popis) jedna byla velká, bylo to jak mini porod :,( to trvalo pár hodin, pak i MS ustala a od té doby je jen slabá, stačila by mi i intimka. Žáha a žaludek na vodě se mě drží pořád, o motání hlavy ani nemluvě. Nejhorší je ten pocit na :poblion:
Má gyn. má dovču, volala jsem na pohotovost pro radu, řekla mi že se tělo stejně teď čistí a když nemám křeče nebo horečku ať nejezdím. Že když byl test negativní asi mám cystu a žaludeční potíže. Jo trošku mě odbyla, ale chápu, že když nejsem v ohrožení života potřebují se věnovat jiným pacientům. Řekla mi ať se ozvu v pondělí své gyn.
No tak tu trpím, sedím v práci, je mi blbě, hlava je jak když mi nesedí na krku a čekám na pondělí :nevim: nervy úplně v kýblu, brečet už ani nejde.
Tak tu budu s Vámi čekat na malý zázrak a radovat se aspoň z vašich pozitivních testíků.

Kdo dočetl až sem děkuji :lol:

Za chyby se omlouvám :roll: hlava vážně dělá hodně  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.26 22:04

@miluver na té další už také opět vidím🤗zkoušela jsi i dnes?

@-Bambula17- a kdy máš dostat MS? 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital