Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
…a vím že mamatesty umí pěkně napálit..tak na něj nechci úplně spoléhat 🙏 🙏… až u uvidím něco na dr.max…tak uvěřím😄 😄 😊
@miluver ale zase oproti ostatním ukazují duchy dříve než ostatní testy.🤗 Nevěš hlavu, určitě to vyšlo.🤗
@miluver tyjo já tam nic nevidím. Na těch předchozích ta čárka byla vidět hezky. Nemáš ty fotky z odpolední moči teď?
@miluver jo tak asi proto.😁 Zkus zítra ráno.🤗 Já taky přemýšlím, zda zítra test nezkusit, ale říkám si, že bude ještě brzy nejspíš.😁
@miluver na mamatestu vidim. Na Maxovi bohužel ne. Ale zkus ranní moč ❤️
@Kopretinka550 no já testuju taky brzy. Jako něco tam vidím, ale myslím si, že to bude jen kanálek na mamatestu.
Uvidíme. Do menstruace ještě hooodně daleko 😂
Ale kamarádka si dělala test tak jsem to zkusila taky, nevydržela jsem 😂
Holky tak jsem to do rána nevydržela a testovala znovu 🤦 😅…ale Dr max už nemám…a tady ve městě není, takže musím jet mamatesty, ale mám pocit, že tady ji vidím už celkem dobře 🙏 🙏 🥹
@miluver píše: Více
To je super, na tom posledním mamatestu to vidim normalne. To by preci nesilil, kdyby to bylo falesny. Ja jsem 10 dpo a netestuju, pac vim, ze to nevyslo
tak dalsi mesic, nikam nepospicham ![]()
@-Bambula17- píše: Více
Ja tam tedy neco vidim, ale uvidis za dva dny, jestli to sili
Ja mam taky 3 a test vzdycky takhle brzy, ale sebrali mi vejcovod a uz to neni tak jednoduchy jako kdysi ![]()
Tak jsem to nevydržela a udělala jsem si poslední mamatest co jsem měla. Za celé ty tři roky co se snažíme jsem tam nikdy žádnou ani lehkou nebo vykoukatelnou čárku neviděla a ted… jí tam vidim ale nejde to vubec vyfotit. musím být ještě trpělivá a počkat pár dní. a doufat že jsem si jen něco nepředstavovala
je to šílený a nejvíc mě vytáčí jak mi všichni řikaji nesmíš na to myslet.
ale nikdo už mi neřekne jak se to dělá na to nemyslet…
![]()
@Martina613 No tak super
ja tam taky nikdy nic nemela. Po tom, co tu vsichni psali, ze maji falesny carky, jsem si ho schvalne koupila po delsi dobe a ani ťuk.
Ahoj všichni tady, tak se po skoro deseti letech vracím na emimino a jdu se trochu vyzpovídat ![]()
Už mám dvě starší dítka (10 a skoro 9let), nyní se s novým partnerem snažíme..ale ![]()
V březnu jsem si byla jistá těhotenstvím, bylo to stejné jako u prvního, testy před ms lehounce pozitivní, ale nesílily, pak negativní a přišlo zvracení a silnější klasická menstruace.
Nyní jsem si byla jistá, že se zadařilo znovu, jenže po ovulaci jsem se začala léčit se zánětem moč. měchýře, doktor byl záskok a napsal mi silná ATB po kterých jsem měla kožní reakci, a tak druhý den špitál a nechala jsem si napsat ATB která případně nemají ohrozit těhotenství, jak jsem se dozvěděla narozdíl od těch prvních. Zánět jsem doléčila. A radovala se z klasických mojich těhu příznaků. Už týden je mi na zvracení, párkrát jsem maličko
Pak návaly horka, motání hlavy, potřebuju pít atd.. Klasicky před Ms tři dny hnědě špiním, pak přijde ms 29.nebo 30. den ráno. Teď v den kdy měla přijít Ms jen jednou po toaletě růžové s čirým výtokem, který pak zůstal. O tři dny později se rozjela klas. ale silnější bolest, odpoledne jsem začala krvácet a jako normální Ms. V ten den jsem i předtím jsem testovala a vždycky negativní. Tak jsem to brala, že se nezařadilo a prostě Ms. Jenomže včera po necelém dni tohohle krvácení že mě začaly padat krevní sraženiny
(pardon za popis) jedna byla velká, bylo to jak mini porod
to trvalo pár hodin, pak i MS ustala a od té doby je jen slabá, stačila by mi i intimka. Žáha a žaludek na vodě se mě drží pořád, o motání hlavy ani nemluvě. Nejhorší je ten pocit na ![]()
Má gyn. má dovču, volala jsem na pohotovost pro radu, řekla mi že se tělo stejně teď čistí a když nemám křeče nebo horečku ať nejezdím. Že když byl test negativní asi mám cystu a žaludeční potíže. Jo trošku mě odbyla, ale chápu, že když nejsem v ohrožení života potřebují se věnovat jiným pacientům. Řekla mi ať se ozvu v pondělí své gyn.
No tak tu trpím, sedím v práci, je mi blbě, hlava je jak když mi nesedí na krku a čekám na pondělí
nervy úplně v kýblu, brečet už ani nejde.
Tak tu budu s Vámi čekat na malý zázrak a radovat se aspoň z vašich pozitivních testíků.
Kdo dočetl až sem děkuji ![]()
Za chyby se omlouvám
hlava vážně dělá hodně ![]()
@miluver na té další už také opět vidím🤗zkoušela jsi i dnes?
@-Bambula17- a kdy máš dostat MS? 🤗