Snažení 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3738
18.8.26 14:48

@miluver taky moc drzim palce :dance: ja vzdycky mela ducha 8 dpo docela viditelnyho, tak si myslim, ze 7 dpo uz by taky mohlo byt neco videt. Budu se tesit na dalsi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
18.8.26 15:54

Mam za sebou odbery ohledně stitne zlazy a stale vysoké. Takze to budeme konečně resit, hadam ze byla duvodem potratu dvojčat letos v březnu :( a ze nam to furt nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
18.8.26 16:31

@AnonymniBaba no jeste, ze ti vzali zase krev, ja si to myslela, ze to bude tim. Tak rychle na endo a za chvili to bude srovnane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
18.8.26 16:33
@AnonymniBaba píše: Více
..no nedivila bych se…🥺 🥺 🥺…já měla hodnoty lehce hraniční a na jaře mi dala léky na štítnou právě kvůli tomu, že se budeme snažit o miminko…a museli jsme čekat tři měsíce na další odběry, jestli je to cajk…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
18.8.26 18:46

Jdu ještě na sono a pak zas ke svoji to řešit. Pak snad i na endo. Proste to bude na delsi beh :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3738
19.8.26 00:19

@AnonymniBaba neboj, jakmile se to srovna, tak to pujde. Ja mam svoji stitnou temer nefunkcni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
19.8.26 06:06
@Zuzik86 píše: Více

To me moc mrzi :(

Ja doufám že to pujde brzy, to srovnání kdyz se to ví. Jen me to včera seberalo maličko ze je vlastně ve me to, ze to nejde. Mit mimco. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3738
19.8.26 09:46

@AnonymniBaba nemusi to byt tim :kytka: vem si kolika zdravym parum to trva nebo o miminko prijdou. Ja Kdyz zacinala na minimalni davce, tak to bylo srovnany temer hned, coz u tebe by taky melo byt. Ja se postupne dopracovala az na euthyrox 100 :roll: a na to, ze nevážím ani 50 kg je to dost.Ale ja mam autoimunitní zanet, takze se to dalo cekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
19.8.26 10:09

@AnonymniBaba to bude fakt dobry. A nemas tu hodnotu ani vysokou.to se srovna rychle. Hlavne sehnat co nejrychleji endo, ktera te bude hlidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3738
19.8.26 10:47

@miluver Ahojky, tak jak dneska? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
19.8.26 11:03

Ahoj všichni. Snažíme se už 3 roky a prý jsme oba v pořádku. Tak v lednu jsme byli na prvním IUI neúspěšném a pak jsem krvácela a špinila až někdy do května (fakt nepřeji nikomu, bylo to mega otravné) A tak jsem si dala pauzu a s manželem jsme brali vitamíny.
10.8. jsem byla na druhém IUI, takže vím že ovu proběhla vyvolaná hormony. Podle doktorů mám dělat test 24.8. ale popravdě to čekání je k nevydržení. A když čtu jak tu testujete i 7 den. Mám pokušení si taky udělat test myslíte že už by tam bylo něco vidět? :nevim: Držim palce všem co jsou v podobné fázi. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
19.8.26 14:55

@Martina613 ahoj, klidně si zítra ráno udělej test, může tam už něco být, ale když tam nebude, tak si zas můžeš říct, že je ještě brzo, takže to zase bude 50:50. Držím palce ať to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
19.8.26 18:23

@Zuzik86 já jsem dnes cca 6dpo a taky jsem nevydržela. Mám 3 děti a vždycky duch kolem 7-8dpo.
No dnes tam asi nic nevidim.
Ja vim, testuji brzy, ale když to čekání je hrozny 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.26 19:03

@-Bambula17- možná špatně vidím, ale já tam nějaký lehký náznak druhé čárky vidím.🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
19.8.26 19:05

@Zuzik86 Zuzi dneska jsem stihla testovat až teď večer :lol: a asi nebudu to fotit protože je tu tma už…ale nejsem u toho moc moudrá… přijde mi že na mamatestu čárka zesílila a fakt toho dušíka nemusím vykoukávat…ale na dr. Max pořád vidím nevidím 😂 🤷…a na tom bílém není nic 🙏 😂… takže asi zítra budu moudřejší… doufám 🙏 🙏..a co ty?…jak to dneska cítíš? :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí