Snažení 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1254
21.8.26 17:52

@Zuzik86 v úterý…takže zítra testovat nebudu, zkusím možná ještě v neděli nebo v pondělí…to už musí být jasné buď jo nebo ne🤷, ale už s tím nepočítám… když jsem těhu tak 10dpo už je většinou jasno a krásná čárka..🫤… naštěstí teď budeme chystat děti do školy…tak na to nebudu tak myslet :srdce: 🫤 🙏 🥺 💗 💗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
21.8.26 18:32

@bonsaj493 Ahoj Já mela Letrozol v lednu před IUI. Folikuly narostli pěkně. Jen to nedopadlo. Ted v srpnu jsem dostala Letmylan a ten mi sednul víc po tom prvním pokusu jsem přibrala 6 kilo (Měla jsem šíleně žravou) a ted nic. A navíc tam byli na kontrolním ultrazvuku dva folikuly, ale bylo to před víkendem a po víkendu na inseminaci mi už nedělali kontrolní ultrazvuk. Byla tam jiná doktorka a ta to jen provedla inseminaci a bylo to. Ted čekám jak to dopadlo… :nevim: :nevim: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4199
21.8.26 18:47

@Martina613 a říkali ti, jakou jsi měla sliznici? U mě teď nezáleží na tom, jestli z těch foliku něco bude no, ale spíš aby ta ovulace byla a s ní i hezká sliznice no…

Každopádně taky máme za sebou dva IUI (bez stimulace) a také nedopadly, pak už jsem se na to vyprdla a šli jsme do IVF. Jinak kontrolní ultrazvuk před IUI mi taky nedělali, poslední byl vždy před ovulací :).

Příspěvek upraven 21.08.26 v 18:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
21.8.26 18:47

@miluver Ja taky v utery :D Tak to jeste zkus pred ms, to uz by melo byt na 100%. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
21.8.26 18:51

@Hanuska33 Ahoj, ja mam bolesti pri ovulaci, pak jako kdyz utne, necitim nic. Pak se to bricho zacne probouzet a sem tam me nekde pichne, nebo citim cipek, takovy jako krece. Minulej cyklus, kdy jsem brala nove myoinositol, tak me bolelo bricho sem tam snad uz od 10 dpo no a den pred ms jsem myslela, ze mi upadne spodek. Tenhle mesic nastesti zatim nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.26 19:50

Holky vidíte něco lehounce na tom spodním testu? Asi nic, že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
21.8.26 19:58

@Zuzik86 ahoj, díky za optání. Jsem ve fázi, kdy mi nezbývá nic jiného, než čekat, na kontrolu. Po tom 24hod. krvaceni už jen slabě špiním, trošku mě dneska popichoval asi dvě hoďky pravý vaječník. Jinak břicho dobrý, ale strašný je to motání a bolest hlavy s nevolností a nechutí. Jsem zvědavá zda se tělo vyčistilo samo a co to tedy bylo. Nemyslím si že šlo o cystu, pokud jo, tak tam ještě musí být, ale takové bolesti nemám. Pleť mám tři týdny jak miminko, a to jinak trpím na pupínky. Prostě vše jak když jsem čekala syna. Na pohotovosti mi řekla abych si udělala ještě jeden test, že může být pozitivní až později, nebo sem to vůbec nemusela testem zachytit. Hlavně si říkám aby to nebylo něco vážného ať aspoň můžeme pokračovat dál.

Příspěvek upraven 21.08.26 v 20:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
21.8.26 19:59

Jinak vás pročítám ale zatím nevím, kdo se s čím potýká, tak mlčím. Každopádně nemáme to my ženský jednoduchý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
21.8.26 20:02

@Kopretinka550 ahoj na spodním lehounce něco vidím. Ale mamatest je zvláštní, často je tam vidět jen ryska. Mám s ním zkušenost že jak to není do růžova nebo to není vidět i ze strany/ hrany toho testu, tak je to bohužel jen ryska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
21.8.26 20:07

A teda já mám taky letní dítko, ale ten rok, co se narodil byly 40tky, tehdy to nebylo tak jako teď a hned poté co se narodil teplota spadla o 25st a začaly velký deště. Za mě nejhorší třetí trimestr v létě.. tak jsem toužila po vánočním nebo jarním miminku, a to už nevyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.26 20:20

@Mama100 ahoj, tak já jsem cca 8-9 den DPO, takže je ještě brzy, jen jsem to sem hodila, abych slyšela i názor jiných nebo jestli už mám halušky.😁 😁 Přeci jen se to už táhne.🫣 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
21.8.26 20:27

@Kopretinka550 já to chápu, myslím že naprostá většina zkouší test co nejdřív aby ty dvě čárky objevila :lol: jen ty mamatesty jsou fakt takový 50 na 50 s kvalitou, dle mě totiž mají více barviva než jiné a tu rysku hlubokou nebo jak to nazvat takže zachytí těhotenství asi nejdříve, ale právě jak je ta ryska hluboká tak je to na použitém testu vidět.

Já čárku vidím jen ve spodní části testu, když ho vezmeš do ruky koukni na hranu jestli je tam zbarvená nebo bílá a budeš mít jasno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.26 20:31

@Mama100 já to zkusím 😁 😂 díky za radu😁 zkoušela jsem i z actionu nějaký obyč a tam jsem taky viděla, ale tomu nevěřím. Zkusím ho i zítra nebo pozítří, jsem zásobena testama. 😁MS má dorazit ve středu, tak jestli to klapne, tak ona se snad do té doby ukáže a když ne tak holt pojedeme další kolo.🙄 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
21.8.26 21:39

@Zuzik86 Tak já nevím. Mě třeba dost bolí i prsa. A jsou cykly ve kterých toto mám par dni před menstruací a někdy už hned po ovulaci. Dnes jsem asi 3DPO ale už jako bych to měla za 3 dny dostat :lol: Bojím se aby to nebyla nějaká hormonální nerovnováha ale nic moc jsem o tom nikde nenačetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
21.8.26 23:36

@Mama100 Ahoj, doufám, že píšu správně (že jsem si Tě s nikým nespletla), ale mne to u u Tebe přijde, jako bys jednou měla sp ve 4,5 týdnu a podruhé třeba v 5. týdnu, jestli mi rozumíš.
Mám za sebou v červnu sp v osmém týdnu (embryo ale asi na úrovni 6tt) a dost z toho, co jsi psala, v tom poznávám. Ten tlak, ten “miniporod”, silnější ms, která se sraženinou jako když utne. Zase je to pro Tebe důležitá informace, že otěhotnět můžeš, jen je potřeba trefit hnízdění nebo ten správný genetický jackpot. Držím pěsti do dalšího snažení. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí