Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@-Bambula17- To je super
![]()
Já ho mám doma taky chci ho vyzkoušet ve středu nebo ve čtvrtek abych si to teda potvrdila na jisto a pak asi zavolám k doktorce. Z kliniky mi napsali email že si mam 24. udělat test a podle výsledku mě prý budou kontaktovat tak čekám moc se k tomu nemaji… ![]()
popravdě nevím moc, kdy přesně je možné to potvrdit ultrazvukem, ale asi až za několik týdnů???
Anonymní, děkuju za odpověď. Tak to je o dost později, než se všude uvádí. Holt internet
Já už začínala mít radost, že mi tam rostou totiž dva stejně velké, tzn. Větší šance a i šance na dvojčata
- našla mi je 8.dc, a říkala že vypadají moc hezky (a jak se říká je po nepodařeném je pohnojíno)
na druhou stranu jsem našla informace, že je velká šance, že když se jeden nestane dominantní, tzn. Nedoroste, tak nebude ovulace
tak jsem chtěla vědět, jaké máte zkušenosti, informace.
@miluver ja bych teda uz davno byla na krevnich testech. Protoze bych se bala mimodelozniho.Tady z tech testu clovek nic nepozna a mit uz tyden skoro stejnou carku je divny.
Tak kecám, teď vidím že se dr spletla. Byl to teprve 7.dc
ale měly oba 12mm. Ale myslím, že ovulace bude dřív, než obvyklej 16.dc . Ale čert ví, vůbec své tělo teď nepoznávám
![]()
@Mama100 tak za normalnich podminek roste folikul cca o 2mm denne, tak si muzes celkem snadno dopocitat, kdy zhruba ovu bude ![]()
Pokud nemas s ovulaci problemy, tak je docela dost mozne, ze ti dozraji oba dva ![]()
Jdete na IUI, nebo chodis jen preventivne na folikulometrii? ![]()
Šla jsem akutně na kontrolu zda je vše ok, při které mi to gyndr. naměřila. Říkala že vypadají krásně a od 20.dc mám brát duphaston dva denně po deset dní (jako do konce cyklu). A co nejdřív začít užívat myo inositol (ten mi přijde zítra). Tenhle cyklus takto a když se nezdaří prý alespoň dobře odmenstuuju a můžu začít s folikumetrií příští měsíc. Akorát že je z jiného města a já kvůli práci nemůžu. Tak moc už chci aby to tentokrát klaplo ![]()
@Adelaiida Ja jsem mimodelozni mela a testy jsem mela stejne silny jako v normálním tehotenstvi. Hcg jsem mela pres 1000, ale dostala jsem klasickou ms po par dnech zpozdeni a testy silily dal. A ms byla dlouha.
@Mama100 Neboj, urcite to klapne, kdyz minule to nevyslo, tak ted je pohnojeno. Ja mela folikuly videt hodne brzy, ale ja mam ovulaci uz 10 dc.
@Martina613 ja vždycky chodila kolem 6+0tt a víc. U syna jsem byla 6+3tt aby bylo viděti srdíčko.
Takže cca 2 týdny po termínu MS ![]()
Teď tam ještě nic vidět nepůjde a když tam půjdeš brzy, budeš vystresovaná, že tam třeba srdíčko ještě není.
@Martina613 a testovala jsi dnes?
Já to nevydržela a zase jsem ráno udělala test. 😂
Tak vcera byl termin ms a nic, tak jsem rano udelala test
ale prijde mi slabý na druhy den meškání ![]()
@Zuzik86 nene, hezká čárka za pár dní z ní bude dálnice. Gratuluju ![]()
@Mama100 Moc dekuji
no jsem zvykla z predchozich tehotenstvi, ze jsem mela uz 9 dpo obstojnou carku. Ted jsem 16 dpo. Zkusim koupit mamatest ![]()
@Zuzik86 tak to jsi na tom líp jak já, mě tenhle ukazuje ještě o kus slabší.
Jestli je to teda VIX z tety. Ale vypadá úplně stejně.
A mamatesty a digitál mám krásně pozitivní.
Zkus mamatest ❤️
Držím palce a potichoučku gratuluji
@Mama100 jestli dojde k ovulaci nebo ne se nepozna podle dominantniho folikulu, ale az potom, co praskl a nebo nepraskl - takze az po ovulaci.
Dominantni folikul ti muze rust a neuvolnit se, a k ovu tim padem nedojde.
Ohledne toho, kdy se z folikulu stava dominantni - je to individualni, u nekoho uz je to videt na utz kolem 10. dne a u nekoho ne, zalezi na tvem cyklu.
Ja mam treba ovulaci kolem 12-14DC a tak jsem dominantni folik mela vzdy videt brzo, klidne i 8DC