Snažení 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.8.26 10:21

@Mama100 jestli dojde k ovulaci nebo ne se nepozna podle dominantniho folikulu, ale az potom, co praskl a nebo nepraskl - takze az po ovulaci.
Dominantni folikul ti muze rust a neuvolnit se, a k ovu tim padem nedojde.
Ohledne toho, kdy se z folikulu stava dominantni - je to individualni, u nekoho uz je to videt na utz kolem 10. dne a u nekoho ne, zalezi na tvem cyklu.
Ja mam treba ovulaci kolem 12-14DC a tak jsem dominantni folik mela vzdy videt brzo, klidne i 8DC :)

• Citovat
  • Upravit
27
25.8.26 10:55

@-Bambula17- To je super :potlesk: :palec: :potlesk:
Já ho mám doma taky chci ho vyzkoušet ve středu nebo ve čtvrtek abych si to teda potvrdila na jisto a pak asi zavolám k doktorce. Z kliniky mi napsali email že si mam 24. udělat test a podle výsledku mě prý budou kontaktovat tak čekám moc se k tomu nemaji… :nevim:
popravdě nevím moc, kdy přesně je možné to potvrdit ultrazvukem, ale asi až za několik týdnů???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
25.8.26 11:37

Anonymní, děkuju za odpověď. Tak to je o dost později, než se všude uvádí. Holt internet :lol: Já už začínala mít radost, že mi tam rostou totiž dva stejně velké, tzn. Větší šance a i šance na dvojčata :lol: - našla mi je 8.dc, a říkala že vypadají moc hezky (a jak se říká je po nepodařeném je pohnojíno) :lol: na druhou stranu jsem našla informace, že je velká šance, že když se jeden nestane dominantní, tzn. Nedoroste, tak nebude ovulace :zed: tak jsem chtěla vědět, jaké máte zkušenosti, informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
25.8.26 11:44

@miluver ja bych teda uz davno byla na krevnich testech. Protoze bych se bala mimodelozniho.Tady z tech testu clovek nic nepozna a mit uz tyden skoro stejnou carku je divny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
25.8.26 12:04

Tak kecám, teď vidím že se dr spletla. Byl to teprve 7.dc :roll: ale měly oba 12mm. Ale myslím, že ovulace bude dřív, než obvyklej 16.dc . Ale čert ví, vůbec své tělo teď nepoznávám :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.26 12:12

@Mama100 tak za normalnich podminek roste folikul cca o 2mm denne, tak si muzes celkem snadno dopocitat, kdy zhruba ovu bude :mrgreen:
Pokud nemas s ovulaci problemy, tak je docela dost mozne, ze ti dozraji oba dva :)

Jdete na IUI, nebo chodis jen preventivne na folikulometrii? :)

• Citovat
  • Upravit
367
25.8.26 12:24

Šla jsem akutně na kontrolu zda je vše ok, při které mi to gyndr. naměřila. Říkala že vypadají krásně a od 20.dc mám brát duphaston dva denně po deset dní (jako do konce cyklu). A co nejdřív začít užívat myo inositol (ten mi přijde zítra). Tenhle cyklus takto a když se nezdaří prý alespoň dobře odmenstuuju a můžu začít s folikumetrií příští měsíc. Akorát že je z jiného města a já kvůli práci nemůžu. Tak moc už chci aby to tentokrát klaplo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3723
25.8.26 12:25

@Adelaiida Ja jsem mimodelozni mela a testy jsem mela stejne silny jako v normálním tehotenstvi. Hcg jsem mela pres 1000, ale dostala jsem klasickou ms po par dnech zpozdeni a testy silily dal. A ms byla dlouha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3723
25.8.26 14:49

@Mama100 Neboj, urcite to klapne, kdyz minule to nevyslo, tak ted je pohnojeno. Ja mela folikuly videt hodne brzy, ale ja mam ovulaci uz 10 dc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
25.8.26 18:09

@Martina613 ja vždycky chodila kolem 6+0tt a víc. U syna jsem byla 6+3tt aby bylo viděti srdíčko.
Takže cca 2 týdny po termínu MS :)
Teď tam ještě nic vidět nepůjde a když tam půjdeš brzy, budeš vystresovaná, že tam třeba srdíčko ještě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
25.8.26 18:10

@Martina613 a testovala jsi dnes?
Já to nevydržela a zase jsem ráno udělala test. 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3723
26.8.26 09:02

Tak vcera byl termin ms a nic, tak jsem rano udelala test :srdce: ale prijde mi slabý na druhy den meškání :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
26.8.26 09:16

@Zuzik86 nene, hezká čárka za pár dní z ní bude dálnice. Gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3723
26.8.26 09:22

@Mama100 Moc dekuji :srdce: no jsem zvykla z predchozich tehotenstvi, ze jsem mela uz 9 dpo obstojnou carku. Ted jsem 16 dpo. Zkusim koupit mamatest :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
26.8.26 09:56

@Zuzik86 tak to jsi na tom líp jak já, mě tenhle ukazuje ještě o kus slabší.
Jestli je to teda VIX z tety. Ale vypadá úplně stejně.
A mamatesty a digitál mám krásně pozitivní.
Zkus mamatest ❤️
Držím palce a potichoučku gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí