Snažení

• Otevřená skupina

Holčiny, co se snaží o miminko a přítel či paratner má špatný spermiogram. Holky sem!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
29.7.11 10:29

to my taky máme domeček v klidném místě (teda zatím stavbu), ale vypadnout na hory… parádička
Minule jsme tam byli s manžou sami - byla kosa 11 stupňů, ale bazének byl úžasně vytopený na 31, takže jsme blbli ve vodě jak malí smradi - pěkně si zaplavali… pohodička. Druhý den jsem si dala ráno jen tak kafíčko na terásce asledovala turisty… pohodička, žáden stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
29.7.11 10:39

ty jo super holky :-) my jezdíme v zimě lyžovat do zahraničí. Holky a můžu se zeptat vám dělali taky nějaký vyšetření?? mě jen brali krev při MS a jinak nic a teď když tem byl manžel tak se ptal jak je to u mě s těma výsledkama tak říkali že dobrý sliznice dobrý a a ták, no ono když není manželovo spg v poho tak hledají příčiny tam, že?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
29.7.11 10:43

A kam jezdíš?
My byli loni v CAVALESE v itálii, ale manža řekl že víc už nikdy itálie. Nejlíp zatím asi bylo v Zilertalu…

Já jen to co mi dělali v caru - HP, krev, navíc mám už i genetiku, a UTZ vyšetření vaječníky, děloha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
29.7.11 10:48

Aha tak mě jen tu krev se na to pak zeptám nebo se zeptám své doktorky. No mi jezdíme do Rakouska na Stubai. Je to tam úžasný, manžel jezdí i do Francie a Itálie ale pro mě je prý nejlepší to Rakousko a mě to stačí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
29.7.11 11:34

my jezdíme každý rok do Itálie, teda prvně jsme byli spolu, předtím jsem jezdila s partou, protože mladej nelyžoval, ale předchozí sezonu jsem ho naučila lyžovat a tuhle už jsme byli spolu a bylo to super :palec: … jinak prakticky každý víkend, spíš tedy čtvrtek pátek na šumavu, ale taky vlastně do ciziny, měli jsme roční permicina Javoru a ten je naštěstí za hranicema, takže je to tam líp upravené než u nás :palec: ..... mě rakousko tedy přijde dost drahé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
29.7.11 12:18

Já nevím no manžel říká, že to jde :-) ale ve Francii tam je dost draho no a v Itálii to nevím, my stejně jezdíme lyžovat tak jen na tři dny, mě to teda bohatě stačí :-D. Tak já jdu zachvilku domů, už jen trochu poklidím kancelář a hurá domů. Celý týden mám dovču a hlídám moje neteřinky tak snad nebude pršet ať můžeme vyrazit aspoň na kola.

tak se mějte hezky a užíjte si víkend papa :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
29.7.11 12:23

aha, tak na 3 dny, to je itálie daleko, my jezdíme na týden a na tu šumavu tak na 3 dny, ale zato každý týden :lol: … já ještě hoďku a půl, pak mám padla :) .. užij si to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
29.7.11 12:29

no my jezdíme taky jen na 3-4 dny, ale za to si to pořádně užijeme…
itálii nikdy více, protože tam byly samé komplikace. Např. byl silný vítr a zavřeli lanovku - bohužel z nástupní stanice se nedalo dostat jinak než tou lanovkou. My jsme tam přifičeli - já, manža a 7letá neteř. Švagrovci šli na bombardííno - švagrová byla už těhu…
No a jak se chceš odtamtud dostat??? tak nás začali tahat na skůtru. Ale blbci se blbě domluvili, takže zapomněli tu sjezdovku zavřít, takže 3 odvezli a 5 jich přijelo z vrchu :zed: No miška tenkrát chtěla počítat sedačky jak zajíždí do garáže, tak jsme tam byli skoro hodinu než nás odtamtud odtáhali… Teda nic na mě to nebylo, ale Míša si to s mým chlapem uživali oba stejně. Přijela vyřechtaná že jede ještě jednou…

tohle by se ti v rakousku nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
29.7.11 12:33

holky mě to tu už taky tááák strašně nebaví dnes… už bych nejraději šla, ale aspoň d 14.30 tu musím vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
29.7.11 12:43

no to zní blbě, tak my vždycky bydlíme hned u sjezdovky, tak se nám tohle stát nemůže :nevim: a počasí vždycky super :palec: obzvlášť letos, všechny dny sluníčko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
29.7.11 12:44

taky mě to neba, ale mám ještě práci, v pondělí je prvního, tak ještě musím něco udělat :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
29.7.11 12:49

tak je ze mě dvojnásobná teta… před 11 švagrová porodila druhou holčičku - Violku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
29.7.11 12:51

tak to gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
30.7.11 14:03

Ahojda holky.

Strims gratulace k dvojnásobný tetičce :kytka:

Motýlku vítám tě tu :hug: . I když už tu nemá skoro co dělat :oops: .

Jinak teda holky koukám, jak všechny jezdíte lyžovat 8-o . No manža snad stál na lyžích naposledy před dvaceti lety a já tak před deseti :mrgreen: . Takže u nás je tohle tabu. Ale Tomáškovi jsme k posledním Vánocům koupili malý plastový lyžičky. K něčemu ho věst musíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
30.7.11 14:09

jak se máš mamino???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů