Snažení

• Otevřená skupina

Holčiny, co se snaží o miminko a přítel či paratner má špatný spermiogram. Holky sem!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
30.7.11 15:53

verčo přítul nelyžoval nikdy, nikdy na tom nestál .. teda na základce, to si hned při první jízdě udělal něco s rukou a tím skončil lyžařský zájezd :mrgreen: a teď je z toho hrozně nadšenej a naučil se fakt za sezonu, takže 10 nebo 20 let je v pohodě, jen do toho, jinak vám malej za chvíli ujede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
30.7.11 16:06

Ixi mám se znuděně a lenivě. Zase jsem byla na chvilku na ležndo v nemocnici s krvácením. Špatně položená placenta, ale už se trochu posunula nahoru, tak snad už bude líp. Ale to nicnedělání je šílený. Dala jsem se teda na křížkový vyšívání :mrgreen:

No s těma lyžema já už mám smůlu. Ale plánuju si pořídit běžky, ty pro mě budou spíš, než lyže. No a malej nám hold asi ujede :wink: . Ale to neva, hlavně když bude mít nějaký koníčky :wink:

A jakpak se máte jinak holky Vy? Už jste měli dovolenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
31.7.11 00:23

tak hlavně, že už je to dobré :palec: .. jinak běžky super, letos jsme je taky koupili, mladej se teda válel po zemi víc než na sjezdovkách, ale jako dobrý :palec: :mrgreen:

.. jináč dovča se letos nějak nekoná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
1.8.11 09:28

tak to jsme na tom Ixi stejně - my jen možná zajedeme na chalupu, ale toť vše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
2.8.11 09:02

Ahojte holky, tak vás chci v rychlosti pozdravit, děti šly na zahradu a já mám aspoň chvilku čas to tu pofackovat, páč je tu neskutečný čurbes :-D Jinak v Praze bylo fajn jen škoda, že nám nevyšlo počasí a celou sobotu pršelo. Tak se mějte až budu mít chvilku zase se ozvu papa a hezký den, dnes tu konečně svítí sluníčo tak asi vyrazíme na výlet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
2.8.11 10:35

jak to myslíš - děti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
2.8.11 21:17

Hlídám ségře děti, ve škole jsou prázdniny a je i zavřaná školka, tak jsem hodná hlídací teta :-D dneska jsme vyrazili na výlet a pak jely na pohár, k večeři opekli buřty a holky ted spinkaj, bylyúplně K.O. a já jsem teda taky unavená :wink: :roll: tak půjdu zachvilku spát :-) dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
2.8.11 21:22

tak to jo… a ty máš taky prázdniny??? nebo nucené volno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
2.8.11 21:23

měla jsem tu taky týden neteř (7) a byla jsem strááášně ráda když zalehla… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
3.8.11 17:31

Mám dovču, jsem ráda, že jsem s nima ale je to pro mě záhul :-D jedný je 8 let a druhý 3 roky. Taky jsem byla ráda, že zalehly a ráno v 7 hod jsou porvůrky už vyspalé a já bych ještě chrápala :mrgreen: ale jsou to moje berušky. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
3.8.11 20:40

tak to jooo
já mám 7 letou neteř a když tu byla tak jsem byla taky šťastná že zalezla do pelechu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
5.8.11 11:23

ahojky, tak je to opět pátek :-)

jak se těšíte na víkendík??

chtěla jsem se ještě zeptat jak půjde manžel na ty genetické testy z toho dá poznat co všechno?? třeba i to že děti nikdy mít nebude moct?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
5.8.11 11:28

bohužel i tohle je možné Motýlku.
zkoumají karyotyp muže
zkoumají chromozomy
a mj také cystickou fibrozu.
a víc si nepamatuju…

Nicméně už tady může vyběhnout důvod azoo.

Ale pokud jsi psala, že měl problémy s nesestouplým varletem, tak bych se toho moc nebála - vysvětlení může být tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
5.8.11 11:32

aha tak uvidíme ale 2 měsíce čekání to bude hrozný. ale co se dá dělat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
5.8.11 11:33
motylek27 píše:
ahojky, tak je to opět pátek :-)jak se těšíte na víkendík??

ahojky, ani moc ne, má zase pršet, tak to je pak takové na prd, to bych snad radši seděla v práci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny