Snažení

• Otevřená skupina

Holčiny, co se snaží o miminko a přítel či paratner má špatný spermiogram. Holky sem!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3741
12.8.11 10:34

no uvidíme, řeknu manželovi aby se na to v pondělí zeptal a dyštak ať mě taky pak objedná. No podle mě bych na to měla jít taky aby se zjistilo jestli jsem v pohodě :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
12.8.11 11:45

Strsim bereš nějaké vitamíny?? a manžel něco bere??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
12.8.11 11:58

Alda bere jen agapurin - teda teď už spíš nebere
je to na lepší prokrvení a tím lepší zásobování živinami…
a já jsem začala zobat FEMIBION 800 - doporučují to v caru - našla jsem to na tom „letáku“ k IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
12.8.11 12:04

Aha děkuji, no já jsem manželovi nakoupila vitamínky eregma max power a vitamín E ale to u ž bere delší dobu a teď jsem koupila Gynex to bereme oba (potřebuji srovnat cykly a kamarádka si to moc chválila) :think: . Já mám doma nějakou listovku tak jí dobaštím a pak bych si koupila taky ten Femibion 800 hodně holek ho bere co jsem tak koukala do diskuzí. :palec: ještě hoďku a ratím domů :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
12.8.11 12:08

Ono to může zabrat - u nás je problém v tom, že manža má poškozenou spermatogenezi - je to u něj problém vývoje - prostě se nesprávně vyvinula varlata - místo funkčního svalu (produkujícího spermie) se vytvořil obyčejný sval. A teď je otázka do jaké míry tohle poškození je… takže nemá smysl zkoušet vitamíny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
12.8.11 12:18

no vitamínkama se stejně nic nezkazí :-D a manžel už si zvyknul na to, že pořád zobe :-D a nevadí mu to. no mi ještě uvidíme po výsledkách z genetiky jaké budou já teda doufám, že nic nenajdou :-) a ty budeš před IFV brát nějaké hormony nebo to berou holky co se jim nedělají vajčka?? a nebo mají problémy s ovulkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
12.8.11 12:23

Při klasickém IVF pícháš hormony.
při minimální stimulaci je to možná menší množství hormonů tak možná stačí jen tabletky…

Ale u nás přichází v úvahu klasická stimulace (dlouhý protokol) a ICSI pokud se najdou spermijky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
12.8.11 12:54

Aha já se v tom vůbec neorientuji a moc nevyznám proto se tě pořád ptám :lol: no ale určitě mám pak doktoři všechno vysvětlí až budeme mít po všech vyšetřeních a až budou mít výsledky v ruce, docela bych pak sjela i do té Prahy ke Kočímu, prý je dobrej no ale na to je ještě dost času. Měj se krásně užij si víkendík já letím nakoupit a domů pa :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
15.8.11 14:02

Ahojte holky, strsim koukala jsem na jiné diskuzi jak vám pěkně domeček letí do výšky :-D a jak se vede po víkendu? Dneska byl manžel na té genetice a první co bylo tak se setra ptala jestli přijela s ním i manželka takže já jdu na genetiku až začátkem září :cry: škoda že jsem tam nevolala ale to je fuk :-D přeji vám krásný den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
22.9.11 16:35

Ahoj holky. Už tu dlouho nikdo nebyl. Něco nového?
Doufám, že samý pozitivní zprávičky :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
22.9.11 16:37

Jééé Ixi ještě že jsem koukla zpětně na Tvůj metřík. Moooooc držím pěstičky, aby se mimi udrželo a Vy byli v pořádku. Hlavně na sebe dávej pozor. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
7.10.11 17:11

=)

Ahoj holky,
potřebuju si s někým pokecat a taky poradit o podobných problémech jako máte vy. Snažíme se s přítelem od dubna 2010 a zatím nic :cry: . Vezmete mě do klubu? Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
7.10.11 18:03

Ahojky no jasně :mavam: :mavam:

A co máte za problém? Máte za sebou už nějaké vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
7.10.11 18:34

No, dneska jsem byla na ultrazvuku a za týden jdu zase. Přítel byl na spg, no popravdě nic moc, poslali ho na urologii a teď papáme antibiotika. Prý to jen tak lehce nepůjde. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
7.10.11 18:50
vigo píše:
No, dneska jsem byla na ultrazvuku a za týden jdu zase. Přítel byl na spg, no popravdě nic moc, poslali ho na urologii a teď papáme antibiotika. Prý to jen tak lehce nepůjde. :cry:

Antibiotika?? no my zatím s manželem stále čekáme na výsledky z genetiky a pak bude muset manžel pravděpodobně na urologii. A výsledky ze spg vám dnes neřekli?? Jj není to jednoduché pro nikoho z nás tady :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny