Snažení

• Otevřená skupina

Holčiny, co se snaží o miminko a přítel či paratner má špatný spermiogram. Holky sem!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
24.6.11 08:50

simčo .. nepřijde, když beru Utrogestan, 28 DC, pokud bude test negativní, tak ho vysadím, a pak by měla do 3 dnů přijít MS a jedem nanovo :palec:

veru 10 samozřejmě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
24.6.11 08:56

No ale já myslím, že pokud jsi byla v úterý na to stříknutí spermií, tak se vajíčko mohlo oplodnit třeba ve středu a nebo ve čtvrtek. A to by bylo opravdu brzy. Myslím, že tam šance pořád je. Kamarádka právě testila po týdnu a vyšel jí negativní a to měla nějakej lepší a těhotná byla. No a mě na 25 po 10ti dnech taky vyšla jen jedna čárka a těhu jsem byla. Mooooc držím pěsti a myslím na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
24.6.11 09:04

verčo já to všechno vím, ale nějak s tím prostě moc nepočítám, beru to jako že pro tělo je to všechno nové, tak že si to jako vyzkoušelo a podruhé už to bude tutovka :palec: … no a když se ještě objeví, tak taky dobře … já už jen chci, aby bylo úterý, abych mohla vysadit ten utrouš :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
27.6.11 06:33

tak jako že asi nic ženy … dneska už jsem si nevzala ani Utrogestan, ještě testnu zítra a zavolám co CARu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
27.6.11 07:04
ixule píše:
tak jako že asi nic ženy … dneska už jsem si nevzala ani Utrogestan, ještě testnu zítra a zavolám co CARu

Moc mě to mrzí. Ale jak píšeš, pro tělo je to neznámá věc a musí si navyknout. Už jen na ten Utrogestan. Příště budou určitě větší šance na úspěšnost :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
27.6.11 07:16

veru dík … ale jako sama se divím, že to beru tak v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
28.6.11 09:10

Ahojky

Ixi tak to je mi líto… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
28.6.11 09:11

děkuju .. jsem v pohodě :palec: .. holky nemůžu najít nějaké pěkné přání k promoci .. jako text myslím, neznáte některá něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
8.7.11 13:43

Ahojda holky.

Nějak to tu zase utichlo. Tak jakpak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
8.7.11 15:14

čauky, právě jsme se vrátili z pár dní na šumavě na kolech .. týden se odmítám jakkoliv hejbat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
8.7.11 22:51

ahojky - já zase pracovně - makáme na domečku - kluci se už dostali s cihličkama na úroveň oken :dance: a taky jsem tu týden měla neteřinku - zítra s taťkou odjíždí domů…
Takže na jednu stranu jsem makala jak šroubek a na druhou stranu si to všechno užívala s Mišičkou

Ixi ségra je taky na kolech a jsem zvedavá s čím přijede :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.11 12:40

ahojte, může se k vám přidat??

:-)
  • Citovat
  • Upravit
35029
28.7.11 12:41