Snažení

• Otevřená skupina

Holčiny, co se snaží o miminko a přítel či paratner má špatný spermiogram. Holky sem!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
655
19.6.11 20:50

jojo,taky co dneska čtu na diskuzích tak mě překvapuje, že nás ten doktor od té operace odrazuje.Akorát ho vystrašil.Uvidíme co tam poví. Snad nám pomůžou k vlast. miminku nebo hold k dárci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
19.6.11 20:52

Já bych určitě zkusila názor více doktorů než bych se rozhodla pro dárce.
Nevím jak u vás ale u nás to zatím náš vztah spíš stmelilo. Svýho muže bych nevyměnila ani za nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
19.6.11 20:54

možná mám vysvětlení proč vám to doktor nedoporučuje - možná je to stejné jako s mojí ženskou doktorkou. Ta po shlédnutí spermiogramu bez jakýchkoliv rozpaků konstatovala že můj chlap nebude mít nikdy geneticky vlastní dítě. Bez genetiky, bez jakéhokoli zjišťování proč. Takže neznalost odborných doktorů mnohé vysvětluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
19.6.11 20:56
Strsim píše:
Já bych určitě zkusila názor více doktorů než bych se rozhodla pro dárce.
Nevím jak u vás ale u nás to zatím náš vztah spíš stmelilo. Svýho muže bych nevyměnila ani za nic.
:palec: .. určitě, zeptala bych se i jinde :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
19.6.11 21:00

on když viděl ty výsledky můj gynekolog, tak říkal,že je to hodně špatné. Ale zase, že prý máme počkat co nám poví v centru. čert aby se v tom vyznal.
Ale zase kdybyste viděli,jak nás seznamoval s tím dárcovstvím. Já jsem nejdřív byla proti tomu. Ale když nás s tím seznamil,tak ani já ani snad drahý není proti dárcovství. Když nám nic jiného nezbyde.
U nás to samé. Jednu chvili to vypadalo taky…ale nakonec v našem 6letem vztahu bude pokračovat. bez něj bych nebyla.
a vy máte jaký problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
19.6.11 21:06

Vin dárcovství je pohodička - myslím cenově. Ale kdybyste uvažovali o M/T tak se zkus poptat po FN. My jdeme do Olmiku, protože tu operaci tam dělají zdarma, jako odběr biologického materiálu. To můžou dělat i v carech, ale nedělají.
Dárce můžeš použít i u obyčejného IUI - jen tě nevyjde na pár stovek - musíš připočíst poplatek za dárcovské spermie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
19.6.11 21:07

vin .. tak to zkus i jinde, za to nic nedáte :palec: … no my měli právě horší spermio, to se po braní vitamínků trochu zlepšilo, já jsem měla pozitivní ureaplasmu, to vyléčili ATB .. a nevím, jestli mi dozrávaly vajíčka .. když mi dělali UTZ 13 DC tak jsem měla jen 8 mm a nízkou sliznici … ale já mívám ovulku až 17 - 21 den, což je i dost pozdě .. takže mi dali rovnou Clostík na stimulaci a v úterý dělali IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
19.6.11 21:07

když tak si zapni nahoře nad diskusí podpisy, máme to vše v podpisech :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
19.6.11 21:17

Ahoj..
jj u nás stojí spermošky dárcovské 2000 kč.

A sorry za vstup do diskuze..

Příspěvek upraven 19.06.11 v 21:30

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
19.6.11 21:23

Jdu ti odpovědět.. :wink:

• Citovat
  • Upravit
1672
21.6.11 07:24

Dobré ránko holky.

Tak Ixi už testíš? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.6.11 07:35

ahoj :mrgreen: .. nene :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.6.11 07:50

Hele Verčo nenahlodávej ji :jazyk:
tak se dnes stěhuju - měním místo výkonu práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.6.11 07:56
Strsim píše:
Hele Verčo nenahlodávej ji :jazyk:
tak se dnes stěhuju - měním místo výkonu práce…

děkuju za podporu :mrgreen: .. a jako je to dobře nebo špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.6.11 07:58

no je to dobře protože se konečně uklidní kolega. špatně je to z toho důvodu že se pořádně ještě nedohodli na znění smlouvy o prodeji a my se už stěhujeme - ale já jsem blondýna a nejsem programátor tak tomu asi nerozumím…

Hele 7 DPO je ještě brzo - v pátek tě začnu nahlodávat i já :mrgreen: tak buď v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny