Snažení

• Otevřená skupina

Holčiny, co se snaží o miminko a přítel či paratner má špatný spermiogram. Holky sem!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
19.6.11 19:22

strsim .. tak to je super :palec: .. doufám, že dobře :palec: .. tak já jsem v úterý po první IUI, spermio je už v normě … i když prý se norma teď o dost snížila, a jsme tak jako že na hraně, ale v normě, každopádně je to lepší než předím :palec: … takže baštím utrogestan a čekám na testování … je mi po něm teda pěkně blbě :roll: :zed: … ale co nadělám, to vydržím :lol: .. akorát mám teď ještě dvě zkoušky a těmahle práškama nevím jak je dám, soustředit se nemůžu, spím na každém kroku, žaludek blbne, navíc dnes je mi na :poblion: … ale jinak všechno fajníkové :) ....... by mi zajímalo, jak se má verča :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
19.6.11 19:26

Ixi tak to je mi líto, ale vím že to tak bývá - říkaly to i jiné holky.
Já jsem se tak nějak uklidnila - jen tiše doufám, že při M/T něco najdou. Před operací a samotným IVF budeme muset promyslet, zda podepíšeme dárce nebo ne… tak doufám že to rozmýšlení bude nakonec zbytečné.
Manža chce zkusit tu operaci tu v Olomouci a kdyby nic nenašli tak znova v PRaze - tak nevím… Vůbec si nedovedu představit podstupovat to v praze - nehledě na cenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
19.6.11 19:32

jako není to tak hrozný, blbý je, že se potřebuju učit a to prostě nejde … ale to se nedá nic dělat no :nevim:

… je mi to jasné, ale chápu, že chce udělat všechno proto, aby nebylo nutné dárcovství .. na peníze nehledě .. ta operace se platí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
19.6.11 19:33

No právě v Olmiku ne - ve FN to berou jako odběr biologického materiálu a je to zadarmo. U kočího se platí cca 26tis. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
19.6.11 19:37

jo tak .. no to je safra rozdíl … ale kdyby náhodou v Olmiku nic nenašli, jakože věřím, že najdou!!! .. jak velká je pravděpodobnost že Kočí najde? … jako jinak to za ty prachy 100% stojí ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
19.6.11 19:39

nikdo ti nedá záruku že se při operaci něco najde. Kočí nám říkal, že např. našli mršky u chlapíka který už byl na dvou operacích a ostatní nic nenašli…
Takže je to prostě „na vodě“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
19.6.11 19:44

hmm .. no věř, že jednou to bude stačit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
19.6.11 19:51

no tiše doufám, protože už tak je to nepříjemná operace - podstupovat ji dvakrát bych určitě Aldovi nepřála - už to že na ni bude muset jednou mě mrzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
19.6.11 19:53
ixule píše:
ahoj vinuško … jasně že můžeš … my se snažíme 2 roky a do centra chodíme od dubna .. to klobouk dolů, žes to vydržela tak dlouho :palec:

ahojky, děkuji ze přivítaní.. no vydržela - nevydržela… i když jsme věděli,že to nejde přirozeně…tak jsem se pořád před MS cítíla „těhotně“ a ono nic.. už bylo moc ran…a vyhledáme pomoc…
už aby to bylo..
i když to bude zdlouhavé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
19.6.11 19:55

ahojky, tobě taky děkuji za přivítání..tak příčina je u přítele- azospermie.. byl 2×. na spermiu.. ted po dvou letech.. na tom druhým… :roll: a pořád stejny. Tak jsme se rozhodli.. jsme i rozhodnutý pro variantu dárce… protože dětátko si moc přejem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
19.6.11 19:56

a VIn už máš vyhlídlé centrum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
19.6.11 19:58

máme.. dvě…v Teplicích.. takže v týdnu voláme… a zjistíme co a jak… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
19.6.11 20:00

VIn z vlastní zkušenosti : pořádně si připrav co chceš od nich vědět a když budeš mít sebemenší pocit, že na tebe někdo hraje „habaďuru“ tak rychle pryč…
Kukni na odkazy v jiných diskusích. Vyplatí se to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
19.6.11 20:04

myslíš o dárcích nebo o těch Teplicích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
19.6.11 20:05

Ahojda holky :kytka:

To jsem ráda, že jste sem zase napsali. Taky jsem si říkala, jestli se něco neděje a jste v pohodě :think:

Ixul tak to je super, že už jste takhle daleko. Moc ti držím pěstičky, aby testování ukázalo // :kytka:

Strims tak to je teda hodně velikej rozdíl jestli zadarmo a nebo za 26 tisíc 8-o . Kdyže to přesně jdete? Budu na Vás moc myslet :hug:

Vin vítej tu mězi námi :wink: . I když já už sem moc nepatřím :oops: . Teda taky tě obdivuju, že jste tak dlouho se vydrželi snažit 8-o

Jinak Ixi je mi celodenně špatně :roll: . V 9tt jsem byla týden v nemocnici s krvácením, hematom. Ale mimi se zatím drží. V HK na hematologii jsem byla teď v úterý a taky zatím dobrý.

Musím jít, Tom mě vyhazuje od počítače :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny