Snažení

• Otevřená skupina

Holčiny, co se snaží o miminko a přítel či paratner má špatný spermiogram. Holky sem!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

1672
15.3.11 10:28

Snažení

Je mi 26 let a začínáme se snažit o druhé miminko. Před čtyřmi roky manželovi vyšel špatný spermiogram. 11% dobrých spermií. Prvorozeného syna se nám povedlo zplodit přírodní cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1672
16.3.11 08:38

To tu holky není někdo s podobnými problémy :think: . Jsem ve skupině se snažilkama, ale tam kdo vysadí HA, tak je následující měsíc těhule. Hezky se jim tam daří :palec: . Já vím, že u nás se podruhé zázrak nebude a budeme to mít na dýl :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
18.3.11 10:31

ale je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
18.3.11 10:39
ixule píše:
ale je :)

Huráááá :dance: :dance: :dance: . Nějaká spřízněná duše :-D . Teda hurá bych psát ani neměla. Lepší by bylo, kdyby bylo všechno v cajku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
18.3.11 10:54

jasně, budu to hurá brát s rezervou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
18.3.11 11:02

A už máte ixule nějaký dítko? A kolik je ti let? Jestli mohu vědět :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
18.3.11 11:05

ne ne, jen 2 psíky :) .. 32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
18.3.11 11:11

Tak to už tě děti lákají asi hodně viď? A tak teď čekáte na další spermiogram? Jestli zabrali vitamínky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
18.3.11 11:20

Jejda. U nás začalo sněžit :cert: . A já se už tak těšila na jaro :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
18.3.11 11:22

no brzy jsem se vdala, to byl na dítka ještě čas .. po osmi letech jsem se rozvedla .. no pak jsem začala budovat nový vztah, který je super, takže je ten správný čas … a i vzhledem k věku :) přítel je o 3 roky starší, takže už by taky rád :) ......... jo jo, uvidíme jestli to zabere a taky v jaké míře to zabere ..... pak podle výsledků vyšetří mě, jestli je všechno OK a uvidí se co dál … navíc se mi obnovila tříselný kýla a obvoďačka mi doporučeje to vyřešit před tím, než bych byla těhu … tak jedu ještě 5. dubna konzultaci přímo do kýlního centra a uvidím co mi řeknou ............ příští týden bych měla mít ovu, ale asi to radši ani nebudeme zkoušet, protože pokud bude potřeba reoperace (jako že asi jo) tak by bylo špatně, kdybych čiště náhodou byla těhu (protože dr. na genetice říkala, že i s takovým spermiem už viděli přirozené početí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
18.3.11 11:54

verča-tomík — to si me rozesmála jak si včera musela hupnout na manžela :-D vzpomínam dobře na ty doby,,, ovulujeme, počurame pro jistotu ovutest, pak dva dny sexicek /jasne ze uplne v klidu :zed: / a pak 2 tejdny čekačka na tehutest. hruza.
my uz jsme kus dal. od rijna v CAR gennet praha. Za sebou 3 IUI a ted tyden po ET /embryotransfer/.
je to pech,,, a ty nervy. uz sem 2 x čurala na test, zatim negativni, blbec sem to nevydrzela. musim este pockat.
tak se holky drzte, jednou to tam proste padne!
mikuška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
18.3.11 11:55

ještě PS: vy jste obě mladice… ja uz tahnu 36. takze sance se snizuji. pani doktorka mi to nezapomene pri kazdy navsteve nekolikrat pripomenout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
18.3.11 13:06

Ixule na jednu stránku je fajn, že jste se rozváděli bez dětí. A hlavně že jste na to přišli za v času, že si nevyhovujete.

Mikuško takže ty už teďka čekáš na // čárky. Tak to mooooc držím pěsti, aby tam byly.
A při tom IVI jsi brala nějaké hormony? Je to ten zákrok, kdy vstříknou do ženy v její plodný den dobré spermie? V tomhle se totiž vůbec neorientuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
18.3.11 16:07

http://www.stream.cz/…ici-maminkou

Na Facebooku kamarádka měla toto video :palec: :mrgreen: . Jak se dítě bojí smrkání :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
19.3.11 16:52

ahojky - tak nějak jsem vás našla přes jinou diskusi - můžu se přidat?
to nejdůležitější o mě je v podpisu… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny