Snažení
- Otevřená skupina
Holčiny, co se snaží o miminko a přítel či paratner má špatný spermiogram. Holky sem!
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (12)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
tak blond hlava se projevila… jsem lítala jak splašená s metrem kolem základů a vyšilovala, že některé stěny jsou o 20 cm kratší… doma mi manžel vysvětlil, že jsem neměla papír od základů, ale od věnce, proto byly některé stěny kratší… ![]()
co chcete po bondýně???? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
… njn, to se stává ..... akorát základy by stejně měly být stejné jako věnec .. protože právě věnec rozkládá váhu budovy do základů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo tak tomu nerozumím…
ale fakt je, že když mi to ukázal tak přesně principielně nevycházely ty zdi které se jaksi „posunovaly“ - nerozumím - bylo to schváleno investorem lazarem takže to vypouštím… ![]()
mám splněn úkol…
až tak to zase neřeším.
Ovšem včera večer jsem zase začala schízovat… jedeme ve čtvrtek na kontrolu ke Kočímu a už z toho blbnu… Teoreticky a zřejmě i prakticky by se měl projevit vliv léků co naordinoval manželovi a měly by být spermijky. Jestli nebudou tak se fakt už asi složím. Nějak to všechno přestávám dávat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
.. já snad maličko jo .. ale to je jedno
.. tak to se ještě 2× vychrunďáš a jedete
… manža bere ten agapurin jak máš v metříku? a bere to tedy od ledna, pokud to mu dobře rozumím, takže teď zjistíte, zda to bylo k něčemu … tak myslím, že pokud je ten dr. dobrej jak říkáš, tak to určitě k něčemu bude, uvidíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj, bere to od půlky ledna - taky si dvakrát týdně píchá pregnyl - už se mu od toho pregnylu upravil HP - měl hrozně vysoké ženské hormony - ty se už upravili a kočí už minulou návštěvu říkal, že by se to mohlo projevit na spg. Ale bohužel neprojevilo.
tak doufáme že se to projeví teď, ale při té vší smůle co máme tomu nějak přestávám věřit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak uvidíš, je mi jasný, že jak se to blíží jsi nervozní .. ale zas čím je to blíž, tím dřív budeš vědět jak na tom jste
..... ale v metříku máš, že nějaké spermijky už byli? .. a potom už ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj, na druhý pokus ve zlínském caru. Ale moc tomu nevěřím - ty info od nich jsou takové „divné“ nejdřív nám řekli že by s tím šlo podstoupit IVF s ICSi - ale že toho je málo na zamražení takže bychom to museli risknout.
Teď jsem jim psala jestli nemůžou dát bližší info ohledně toho kolik těch spermijek našli - jestli to byly ojedinělé kusy, nebo jestli jich byly desítky či více.
Odpověď byla velmi skoupá navíc s konstatováním, že byly morfologicky špatné a pokud vůbec by zvládly oplodnit vajíčko tak by se stejně embrijko nevyvíjelo. takže nechápu proč nám řekli že můžeme na ICSI - resp. vím - chtěli prachy… ![]()
Kočí říkal, že pokud by to byla pravda tak je šance na to že se spg obnoví - že měl případy, kterým léčba pomohla až na normospermie, ale měl taky případy kdy se to obnovilo natolik aby se dalo zamrazit, ale taky případy u kterých to vůbec nepomohlo. Že pokud ve Zlíně nekecali tak by léčba mohla pomoci… jenomže já prostě tomu zlínu už vůbec nevěřím… Teď vymýšlím kam do Brna - jestli Obilňák nebo něco jiného… (kdyby náhodou něco našli)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a co ty a tříselná kýla??? co vy máte vůbec za problém - nějak tomu z metříku nerozumím… to víš blondýna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
takže vlastně začínáš u toho Kočího na novo .. tak uvidíš, musíš věřit a doufat, že to bude OK ![]()
Příspěvek upraven 22.03.11 v 11:07
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Strsim píše:
a co ty a tříselná kýla??? co vy máte vůbec za problém - nějak tomu z metříku nerozumím… to víš blondýna
no asi tak .. řešíme horší spermiogram, tak jak je to v metříku .. a do toho mi praskla tříselná kýla, kterou mi operovali loni v červnu .. a doktoři se shodují na tom, že v těhotenství jsou velké tlaky na podbřišek a pokud by tam byla i malá kýla, tak by byl těhotenství problém, o porodu ani nemluvě … některým ženským se to vyskytne i při těhotenství, tak pak se s tím nic dělat nedá a musí to prostě vydržet a rodí císařem, ale když to vím předem, tak prý to mám taky předem vyřešit .. no tak jsem to řešila loni, ale zpackali to, takže letos musím znovu .. ještě uvidím co mi řeknou přímo v tom kýlním centru v praze (taky už k těm našim tady nejdu
) ............. takže jednak čekáme ty dva-tři měsíce, abychom mohli na nové spermio a do toho budu tedy řešit ještě tu kýlu ............ taky jsem zvědavá, jestli ty vitamínky přítulovi pomůžou .. dali nám to na genetice a i můj doktor říkal, ať to fakt zobe, že to opravdu pomáhá … a zlačko pravdu pravidelně zobe a to nesnáší jakékoliv prášky, je zlatej
.......... jenže si taky říkám, jestli to vůbec bude k něčemu, protože dost na to mají vliv nebezpečné látky, ke kterým s tady v práci dostane denně .. tedy ne ve velké koncentraci, ale co si budeme říkat, dílna je dílna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Verča se někde fláká…
a co vám předepsal genetik? a jak to že jste vůbec byli na genetice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj, se fláká .. si založí skupku a pak tu nejni ![]()
.. napsali nám přímo vitamin E 200 a Energyman .. obojí po jedné tabl. denně ........ no jmenuje se to genetické laboratoře, ale dělají tam i tohle .. jinak CARy tu máme 2, ale ty jsou jinde
v tom Energyman je hlavně Tribulus Terrestris (Kotvičník pozemní), je dobrý na zvýšení počtu a asi na nízkou zladinu testosteronu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
https://www.emimino.cz/…11/nastenka/ .. mrni na tohle, jestli těto tam pustí ..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Zuzi.Woody , 8.4.21 17:26
- Tamara86 , 3.11.20 19:48
- VERCATOMIK , 16.9.19 19:39
- Jama198 , 30.1.19 18:57
- Markyt74 , 4.6.18 00:30
- margaretka90 , 11.5.18 21:20
- růžovámalina , 29.5.17 21:47
- Maxuska , 13.10.15 14:58
- kikinak27 , 9.7.15 22:31
- zdeňka41 , 24.5.15 21:02
- xRada , 2.10.14 11:46
- petulatko , 27.6.13 08:36
- nikitanik , 26.6.13 20:38
- Janule81 , 26.5.13 18:37
- Majacz , 12.5.13 23:35
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Šly by jste s pravdou hned na začátku...
- 16.7.26 09:26
- JancaS84
- 4
Dětské Lázně Bělohrad - zkušenosti (my...
- 16.7.26 09:31
- lucad77
- 2
Vyhoření a ztráta smyslu
- 16.7.26 09:25
- Snopy123
- 13
Nevyspělý manžel- jsem těhotná
- 16.7.26 09:27
- Apolena05
- 41
Přístavba k rodinnému domu
- 15.7.26 22:34
- smily81
- 1
Tetky a mařeny z vesnice
- 16.7.26 08:28
- Alušáček
- 12
Zkušenosti Peptipen
- 15.7.26 22:13
- Lola356
- 1
Tip na dárek pro 12 letou holku z Action
- 16.7.26 08:18
- KKK85
- 10
Gastroenterologie – jak probíhá návštěva?
- 15.7.26 19:44
- Anonymní
- 8
Rozbrečela jsem se u psychiatra
- 16.7.26 09:26
- lucad77
- 18
Nové příspěvky
Snažení 2026
- 16.7.26 09:43
- Zuzik86
- 2291