Snažení

• Otevřená skupina

Holčiny, co se snaží o miminko a přítel či paratner má špatný spermiogram. Holky sem!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
21.3.11 13:11

jako my nemáme žádné přímé sousedy - jen obec… takže pohoda - všichni v okolí jsou v pohodě až na ty sousedy-nesousedy… ti dělají problémy úplně všem. Třeba na našem pozemku skákal dědek pod kola liazkám co naváželi hlínu… chlapi měli strach tam jezdit aby ho nepřejeli… debila starého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.3.11 13:47

ho měli přejet a byl by klid :mrgreen: … je mi to jasný .. jeden blbec dokáže ledacos znepříjemnit :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.3.11 13:49

mimochocem ixi - máš krásného pejska - teda už asi tak krásný není (pokud už vyrostl) - štěňátka jsou vždycky úžasná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.3.11 13:54

díky .. no jooo, to je náš model :mrgreen: .. už je mu 5 .. na těch fotkách do domečku se myslím někde míhá, ale musíš hledat :mrgreen: … ne že by měl tak malý pelíšek, jako na fotce, ale máme ještě jezevčici, tak se narval k ní do pelechu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.3.11 13:58

mazlík vám trochu vyrostl… :mrgreen: viděla jsem ho na fotkách, ale psala jsi že máš více psů tak jsem si myslela, že to je ten druhý…
Tak už vím proč chci Jack Russela a ne takový telátko… s tímhle bych teda v posteli spát nemohla :jazyk: - asi bych skončila na zemi a pes vyvalený v posteli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.3.11 14:05

trošičku :mrgreen: ..... všechno jde .. nějaké 3 roky spával se mnou v posteli :mrgreen: .. pak mi ale přišli na nějaké alergie (sice ne na psa), navíc jsem začala chodit s přítelem, takže jsem ho vyšoupla z pelechu ven :-) … je to hrozný tulidlo a mazel, moc rád se chová :lol: .. já nemám ráda malé psi kvůli povaze .. přítulovo jezevčici asi jednou roztrhnu vejpůl!!! :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.3.11 14:11

Já moc taky ne, ale jsou výjimky.
Já chci toho jack russela… mamka má ale jorkšírka a ten je zlatíčko… však posuď sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.3.11 14:53

hezká fotečka .. sluší :) … jorkšírci jsou roztomilý, kamarádka u mě s jedním bydlela 1,5 roku, taky je zlatej, ale prostě bych to nechtěla … a russel je sice děsně roztomilej, ale hrozně živej .. máma si přála k vánocům štěndo .. sehnala jsem jí hrubosrstého králičího jezevčíka a ten je povahově fakt zlatíčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.3.11 14:55

já bych ráda psa tak, aby mohl být přes den venku (samozřejmě pokud nebude velká zima) a tak aby mohl jít za mnou do baráku až přijdu z práce. Ne že bude chudák celý den zavřený v baráku když budu dlouho v práci. No a z toho co jsme měli na výběr jsme si vybrali toho Jacka - není velký a relativně nenáročný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.3.11 15:01

přesně něco takového chtěli naši … aby mohl být přes den venku, ale mají na horách byt, tak aby i tam mohl s nimi … když jsem probrala všechny pro a proti, přišla jsem na tuhletu potvůrku a je fakt super, zatím, když jedou na hory, tak jsme ho tu měli „na prázdninách“ a je to fakt zlatíčko, takovej hrozně srdečnej pejsek, ale v mrazech mu zima není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.3.11 15:05

ještě fotečka .. je to hrozný tulidlo a s velkým se maj děsně rádi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.3.11 15:08

jééé to jsou mazlíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.3.11 15:10

jojo, normálně spinkají všichni v jednom pelíšku a ti dva jsou pořád spolu a tulí se .. a když spinkají, tak si malej dá na velkýho třeba hlavičku nebo tak, jsou fakt úžasní :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.3.11 15:12

já mám ještě papouška (Rozárku) - Matýsek (mámin pes) ji miluje, ale ona ho jen provokuje potvora… Chodí po pokoji a pes za ní jak ocásek - pak si většinou sedne na dveře a pes prosí pode dveřma… potvora :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.3.11 15:16

prozatím se loučím - mizím přeměřovat základy… :jazyk:
jsem zvědavá jak to dopadne - to víte blondýna a metr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny