Snažení

• Otevřená skupina

Holčiny, co se snaží o miminko a přítel či paratner má špatný spermiogram. Holky sem!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
23.3.11 13:05

tý jo - kdyby mě to tu bavilo z poloviny tak jak mě to tu dnes nebaví… Navíc jsem doma nechala brýle (sluneční - bez nich nedám ani krok…) a ještě i služební mobil… Ráno jel ten můj „Pajda“ o berlích školit do práce a u dveří si vzpomněl ještě co zapomněl - položila jsem to na mrazák a už to tam i nechala :zed: ale aspoň nikdo dnes neotravuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
23.3.11 13:10

jo to mi povídej, naštěstí jsem dnes do cca 11ti měla hodně kde lítat, takže to tak nějak uteklo, ale od té doby se to vleče, tedy ne že bych neměla co dělat, ale nechce se .. :-? … já poslední dny nechám někde brzo vlastní hlavu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
23.3.11 13:13

tak o tom mi něco povídej…
chtěla bych nějak rozumně vypadnout, ale stejně nevím co bych doma dělala. jsem strašně nervní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
23.3.11 13:27

to já za půl hoďky končím heč :mrgreen: :-P … nebuď nervní … klid a hezky se na to vyspěte .. uvidíš, že to zítra bude dobrý, resp. lepší :palec: … pak dej vědět až budeš vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
23.3.11 13:32

no vzhledem k tomu že budeme stávat po 4 hodině tak se mooooc těším… Navíc tím že mužíček nemůže řídit tak to budu muset odřídit tam i zpět a to se mi moc nechce - nemám prahu ráda.
A budu vědět výsledky až večer a jak se znám tak nebude moc chuti psát špatné výsledky, takže spíš až pozítří napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
23.3.11 13:40

tak já vstávám v pět normálně :-? … ale zas já bych na tvém místě stejně nemohla dospat, takže pokud to budeš mít taky tak, tak si ušetříš několika hodinové posuny po bytě „tam a zpět a nic z toho“ :-) ............. v klidu, v praze se jezdí dobře :palec: tys psala, že jsi od někud od zlína nebo od brna že jo? … já jezdím občas do kroměříže, to je cesta v pohodě :-) .. my když někam jedeme, tak spíš i řídím já, protože přítul se najezdil dost, tak ho to moc nebaví :-) … nenene, hezky zítra a hlavně s chutí napíšeš ty dobré zprávy! :-) ...... samozřejmě písni jen pokud, a až, budeš mít chuť :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
23.3.11 13:54

Ixi budeš se divit, ale Kroměříž znám velmi dobře… Jsem z té oblasti - nezlob se ale přesněji psát nebudu…
Nevím proč, ale prostě Prahu nemám ráda. Nedělá mi problém řídit auto v provozu, ale v Praze se mi nelíbí jezdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
23.3.11 14:03

jo? .. tak to je fajn :) .. já tam mám tetičku .. tedy měla jsem :-( .. na podzim zemřela ..... navíc tedy i přátele :) … to je jasné, to chápu ..... mě se tam fakt jezdí líp než v Plzni, ale chápu to, každý to má jinak, tak to prostě v klidu a v pohodě zvládni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
24.3.11 09:29

Ahoj holky.

Strims včera jsem ti chtěla napsat, že určitě budete mít nějaký dobrý zprávy, ale zapomněla jsem :zed: :zed: :zed: . Skládali jsme uhlí. No ale rozhodně na tebe moc myslíme, aby to dobře dopadlo :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
24.3.11 10:27

ahojky, taky jim držím palečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
24.3.11 20:49

Holky díky za palečky, ale nebylo to k ničemu. Bohužel se opět nic nenašlo. Sice došlo opět k dalšího zlepšení HP a to na normální úroveň, ale spermijky zase nebyly žádné…
uvidíme co bude dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
24.3.11 21:25

Strims tak ale hlavní je, že se to pořád lepší. Když to takhle přeci půjde dál, tak tam nějaký spermijky určitě najdou. Nebo co Vám ten doktor říkal? Co se bude dít a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
24.3.11 21:38

dnes přišly výsledky HP později - asi až 15.30 a my měli konzultaci na 15.00. KDyž viděl výsledky SPG tak říkal, že nebude předjímat dokud neuvidí i HP, ale že pokud nebude vidět nějaký výsledek v HP tak nemá smysl dál léčit. Naštěstí HP se zase o kousíček zlepšil, takže ubral trochu dávkování - a kontrola za 5 týdnů… a uvidí se - jestli operace nebo ještě léčba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
24.3.11 21:49

ahojky, tak alespoň nějaké zlepšení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
25.3.11 07:49

ahoj
to sice jo - zlepšení - ale stejně neznamená že k něčemu bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny