Snažení

• Otevřená skupina

Holčiny, co se snaží o miminko a přítel či paratner má špatný spermiogram. Holky sem!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
4.4.11 09:47

strsim … tak to je super, že se to dobře dopadlo a že se to dobře hojí :palec:

vercatomik … chudinka malej, ale to se holt nedá nic dělat, musí se kurýrovat … je teď prý hodně spály a začíná to jako angina, tak snad to bude jen angina

.. dneska stejně, když trochu povyrostou, tak jsou všichni zalezlí u počítačů .. :pocitac:

… jinak my jsme zahájili grilovací sezonu a taky prvních 20 kilásků na kole … bylo fakt krásně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
4.4.11 09:57

tak to my za víkend zvládli zlikvidovat 1,5 kg buřtíků. V sobotu okolo 3 dorazila moje nej kamarádka - co mimochodem ví o našem trápení. Tak jsme si daly kafíčko na terásce, pak za náma dopajdal manžílek - rozdělal nám oheń, udělali jsme buřtíky a my pak s kamarádkou seděly do 8 do večera u krbu a kecaly. Alda mezitím odpajdal zase k počítači řešit své problémy.
Bohužel včera odpo dorazili tchánovci a trochu pokazili svou návštěvou pohodový víkend, ale jinak pohoda.
Bohužel teda v sobotu dorazila zpráva, že kamarádce nějaká svině zapálila stáje a uhořely jí 4 koníci (mezi nima i její vlastní) tak to bylo hodně smutné. 8 let života jí zlikviduje nějaká závistivá svině…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
4.4.11 09:58

Strims no to je hrozný. Domeček, zahrada a dítě doma. To je hřích. Popravdě mě se kolikrát už nechce být venku a musím ho domů lákat :mrgreen:

Ixul nestraš. ATB bere od pátku, ale příjde mi, že ještě má občas teplotku. ATB bereme v tabletkách :-? . Prý v surupu je to nedostatkové zboží. Tabletku rozdrtím a dám do pití. Ale on to okamžitě pozná, je děsně hořká. Ani v hruškovým džusu to nevypije a ten je hodně sladkej. Takže dávám citronovou minerálku, dvě lžíce moučkového cukru a šťávu s citronu :mrgreen: . Sice remcá, že mu to moc nechutná, ale vypije to :mrgreen: .
Manža říkal, že celej pátek prospal. Musel ho ve tři budit, aby pro mě přijeli na vlak. Usnul v čekárně u doktorky. A prej vůbec nemluvil. Prej jedný na co se zmohl bylo: „Tati já to nevydržel, počural jsem se.“ Chuděrka malá. je to hroznej pocit vidět svoje dítě nemocný. Ale už zase zlobí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
4.4.11 10:06

Verčo to je zlatíčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
4.4.11 10:52

strsim .. tak to muselo být fajn - tedy kamarádka :palec: .. na tchánovce prď, vzala sis manžu, néé jeho rodiče :-) .. chudáci koníci, mám tyhle zvířata moc ráda, občas se taky jedu někam svézt .. navíc asi museli hodně trpět .. bych toho debila :pocitac:

vercatomik .. tak to bude jen angina, to už by se ukázalo asi .. tak jestli už zlobí, tak už je to dobrý a bude brzo úplně v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
7.4.11 11:04

AHojda holky. Tak jakpak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
7.4.11 11:19

ahojda .. tak asi dobrý, zrovna jsem položila telefon .. objednala jsem nás do CARu, ještě před tím kontrolním spermiem, podle mě to stejně nějak extra nepomůže a už teď mě objednávali na květen, navíc já zatím nemám žádná vyšetření, tak by se to mohlo pohnout ..... max. mě seřvou, že jsme stejně měli počkat ještě ten další měsíc až po kontrolním spermiu :mrgreen:
a co ty? .. malej už OK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
8.4.11 11:45

Ahoj holky.

Ixule tak to je docela fajn, hlavně kdyby ti udělali nějaké vyšetření. No a jak dlouho Tvůj manža bere ty vitamíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
8.4.11 23:53

řekli kontrola nejdřív za 2,5 měsíce a byli jsme tam 8. 3. .. tak kontrola vychází na konec května … logicky to i vychází, měsíc aby bral vitamínky a pak dalších 6 týdnů na vytvoření nových spermíků … ale je to mooooc dlouhooooooo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
13.4.11 19:23

Ahoj holky.
Tak jsem se dneska objednala na gyndu. Půjdu na konci května. To manža bude brát vitamíny už 2,5 měsíce. A já si nechám napsat ten dufaston. Abych fungovala tak jak mám. Jinak jsem asi prdlá. I přesto, že šance je mizivá, tak si každej měsíc dělám naděje. V půlce cyklu zneužívám manžela a na konci před menstruací dělám test. Děláte to taky? Nebo jsem jen já švihlá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
13.4.11 19:37

verčo .. neboj nic, dělám to samé :mrgreen: .. i když šance je minimální, ale prostě nechci mít pocit, že jsem mohla udělat víc a neudělala :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
13.4.11 19:58
ixule píše:
verčo .. neboj nic, dělám to samé :mrgreen: .. i když šance je minimální, ale prostě nechci mít pocit, že jsem mohla udělat víc a neudělala :palec: :kytka:
:mrgreen: :palec: :mrgreen:

Jsi mě uklidnila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
13.4.11 20:01

to jsem ráda :lol: … spíš by bylo divné, kdybys to všechno nedělala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
13.4.11 20:01

Ten mě nasr… manža. Koukala jsem kam by jsme jezdili do CARu. Jeden je 23km a druhý je v Hradci Králové 55km. Sem se ho ptala , jestli až půjdu na konci května na gyndu, tak jestli jsi mám říct o žádanku na honíbrka :mrgreen: . Neodpověděl, koukal si dál na televizi. Tak jsem se ho zeptala znova. Na to odpověděl: „Neotravuj mě s takovejma hovadinama.“ Si asi myslí, že budu čekat věčnost :cert: :cert: :cert: Nasralo mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
13.4.11 20:02

no jo, chlap no :mrgreen: .. neber to vážně .. nekoukal zrovna na fotbal nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny