Snažení
- Otevřená skupina
Holčiny, co se snaží o miminko a přítel či paratner má špatný spermiogram. Holky sem!
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (12)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
ahojky, nic moc … dnes jsme byli v CARu a spermio ještě horší než minule
… navíc já mám malé folíky, nízkou slinici a sníženou funkci vaječníků nebo co … takže se s tím celý den snažím srovnat, že prostě přirozeně to nepůjde a přemýšlím, jestli další pomoc doktorů vůbec chci … musím to nějak vstřebat a musíme to probrat s miláčkem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky
holky nestíhám - tak se rovnou omlouvám.
Domeček zatím nic - pořád čekáme na vyřízení hypotéky. A už mě to začíná štvát ![]()
Jinak v práci změny - přecházíme od 1.6. komplet pod nového zaměstnavatele. Seberou mi komplet účtařinu
a přesunou do centrály. Vezmou mi tu část práce kvůli které jsem sem vůbec šla… Budu na dohodu účtovat starou firmu - tak 2 dny v týdnu po 2-3 hodinách - to se uvidí jak to bude vycházet.
Navíc přišel včera taťka že mu končí účetní - sehnala něco na plný úvazek tak jestli bych to nechtěla vzít po ní. Takže to vypadá, že budu mít práce až nad hlavu. Už na vysoké jsem tátovi pomáhala v práci, ale dopadlo to tak, že mě zneužíval na všechno. Tuhle zajeď - támhle odvez atd. Takže jsem mu řekla jo, ale za předem dohodnutých podmínek. První podmínkou je výměna SW za něco „novodobějšího“ jak DOSovský účetní systém
, druhou podmínkou internetové bankovnictví. Tím bychom se z pravěku dostali do civilizace a uvidíme co dál. Tátovo pravidlo - v pondělí 6.30 na kanceláři, když montéři potřebují nafasovat zálohy apod.
Takže se z toho asi opupínkuju, ale zase na druhou stranu - pokud všechno půjde jak přemýšlím že by to mohlo jít a my šli na podzim na IVF a klaplo to tak budu mít lepší příjem jak 7.800,– kč mateřské. Abych se při výši splátky hypotéky 16tis nemusela jít pást na zahradu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
simčo tak to máš tedy honičku, no u nás to taky od 1. 1. vypadá na nového zaměstnavatele
.. vyloženě blbá doba jít na mateřskou
ale tak to řešit nebudu, stejně nevím, jak dlouho bude trvat, než se to povede, doufám, že brzy
… já dělala účetnictví ještě ručně
… tak snad ti to dopadne dle představ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ixi tak ručně jsem to taky dělala - na střední škole v roce 1996. To nebyl ani pravěk - to byla doba kamenná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no to já taky, o rok dýl jsem maturovala
a hned pak dva následující roky, jsem byla ve firmě, kde byli ještě na stromech, při mém nástupu tam neměli ani office a psalo se v T602 .. se divím, že tam vůbec byly počítače
.. na druhé straně ve škole nás naučili akorát tu T602
… a k účtařině byla akorát kalkulačka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Účtařinu ručně
. Si nedovedu představit
.
Já teď jak se zaučuji na obecním úřadě, tak tam máme program a to je pohodička. Všechno se to kontroluje před uzávěrkou. Pokladna se tam dá hezky přetáhnout. No bezva. Akorát tome ještě moc nerozumím
. Ale to bude o cviku ![]()
Koukám, že to všude v práci stojí za starou belu. Nikde není práce jistá, co
. Ale nebojte se, brzy půjdete určitě na rizikovku a pak mateřská a rodičák ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verčo to je právě to co by se mi nehodilo, protože bysme pod tu firmu měli přejít, jenže kdybych byla těhu (a bylo to vidět) tak by mě už nejspíš nevzali, což by byla škoda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ixi a právě proto si myslím, že ti to brzo vyjde - znáš to - zákon schválnosti…
Mě je to fuk. V nové firmě jsem od 1.1. - i když pořád jedeme ve starých prostorách, pod starým vedením a platí nás stará firma. Ale od toho června bychom měli kompletně přejít…
A na rizikový bych moc nechtěla chodit. Raději bych chodila do práce. Za prvné když jsem doma týden s nemocí tak jsem úplně bez mozku a za druhé si to nedovedu představit - vyjít s těma prachama co dávají za neschopenku - bych fakt musela žrát tu trávu okolo baráku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
simčo jo to je možné .. zákon schválnosti by mohl zafungovat .. kéž by
.. jj, to naprosto chápu .. taky bych se nerada pásla .. takže v práci až do porodu a hned zpátky
.. škoda, že nepůjde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já takovou představu mám. Naštěstí manžel může pracovat doma takže není problém v tom, aby mi přišel ve 3 domů a já mohla jet do firmy účtovat. To co nepůjde samozřejmě dělat na dálku. Uvažuju, že bych se u táty domluvila aby mi koupil nějaký „obyč“ noťas - nebo bych si možná vzala i ten můj soukromý - na něm bych dělala. Mohla bych si mzdy, odpisy apod. dělat doma. Ale to je všechno v daleké budoucnosti.
Taky přemýšlím, že bych si vzala 2rodičák - za předpokladu jednoho dítětě a jak bude prckovi rok tak bychom zkusili další pokus IVF. Když by byly dvojčata tak teda netuším jak bych to zvládala, ale zvládnout by se to muselo. Asi by přišlo i na tu tchyni v předčasným důchodu - i když to bude opravdu až ta nejposlednější varianta z posledních ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj, to říkám taky, že dvojčata by krapánek změnila plány … ale ono stejně všechno možná bude jinak, to se všechno uvidí, jak to člověk bude cítit, až bude už ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo ixi - to s tebou plně souhlasím. Nicméně mě je jasné, že abychom si udrželi určitou úroveň tak budu muset pracovat i na mateřské…
už se na to možná i těším…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Zuzi.Woody , 8.4.21 17:26
- Tamara86 , 3.11.20 19:48
- VERCATOMIK , 16.9.19 19:39
- Jama198 , 30.1.19 18:57
- Markyt74 , 4.6.18 00:30
- margaretka90 , 11.5.18 21:20
- růžovámalina , 29.5.17 21:47
- Maxuska , 13.10.15 14:58
- kikinak27 , 9.7.15 22:31
- zdeňka41 , 24.5.15 21:02
- xRada , 2.10.14 11:46
- petulatko , 27.6.13 08:36
- nikitanik , 26.6.13 20:38
- Janule81 , 26.5.13 18:37
- Majacz , 12.5.13 23:35
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Jak se vyrovnat s tím, že nebudu mít...
- 29.8.26 00:04
- andelka83
- 2
Holky, máte rády anál?
- 28.8.26 23:21
- Cainpuer
- 1
Bývalý třídní mi nenabídl tykání
- 29.8.26 00:29
- pherenicae584
- 24
Krácení plnění úrazu
- 28.8.26 23:51
- Anonymní
- 15
Syn má roupy, co dělat?
- 28.8.26 23:31
- Hobitka
- 6
Colormag X Connetix
- 28.8.26 21:30
- Maladomca
- 1
Syn studuje daleko v zahraničí a těžce to...
- 28.8.26 23:01
- Anonymní
- 9
Psychoterapie Praha - rozchod a deprese
- 28.8.26 21:51
- Marrixie
- 3
Rána do hlavy o železnou polici – mohla...
- 28.8.26 23:30
- Klávesa289
- 16
Dárek dítěti se svalovou atrofií
- 28.8.26 20:08
- lucynka25
- 2
Nové příspěvky
Pračka i s funkcí sušičky - názor?
- 29.8.26 00:35
- Katka003
- 164
Seznámení ve 23 letech, je to vůbec možné?
- 29.8.26 00:34
- Venetia
- 111
Bývalý třídní mi nenabídl tykání
- 29.8.26 00:29
- pherenicae584
- 24
Jak se vyrovnat s tím, že nebudu mít...
- 29.8.26 00:04
- andelka83
- 2
Milenky sem nová diskuze
- 28.8.26 23:58
- Venetia
- 127942
Krácení plnění úrazu
- 28.8.26 23:51
- Anonymní
- 15
Může se doktor splést se u pohlaví dítěte?
- 28.8.26 23:49
- Xxxbell
- 29
Co umí a zvládají vaši tříleťáci při...
- 28.8.26 23:48
- Micromia
- 33
Znáte dobrý vtip? Sem s ním!
- 28.8.26 23:34
- Žirafa 69
- 44052
Syn má roupy, co dělat?