Snažení

• Otevřená skupina

Holčiny, co se snaží o miminko a přítel či paratner má špatný spermiogram. Holky sem!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
19.6.11 20:06

Verčo drž se :hug:
VIn myslím centra - dárce se snad netýká žádné z nás :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
19.6.11 20:09

no tak teplice jsou nam nejblíž. Ovšem, když se nám nebudou zamlouvat tak raději zvolíme Prahu. I ohledně dárce.
A jaké zkušenosti máš z jakého centra? v Teplicích jsou dvě…(když tak může prosím do zprávy)
Já abych byla připravená.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
19.6.11 20:09

Tak už jsem zase tu :mrgreen: .

Strims děkuju :hug: .

Ixi tobě jsem ještě chtěla napsat, že duphaston beru taky od začátku těhu. Brala jsem ho i při Tomovi. Ale při Tomovi mi teda zle nebylo. Prostě žádný nevolnosti a tak, ale teď :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
19.6.11 20:12

verčo .. to je dobře, že je mimís tam kde má být :palec: .. tak se drž, přeju ať je vše v pohodě :kytka:

simčo .. je mi to jasné, ale tak je to jeho volba a určitě to rád podstoupí, protože odměna to víc než vyrovná :palec:

vin .. spermio po dvou letech? .. to je dost odstup, stejně by se teď měly udělat dvě .. doktor ti řekne, že jedno spermio není nikdy směrodatné … v čem přesně je problém? .......... nám se spermio zlepšilo dost rapidně po vitamínech ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
19.6.11 20:13

Vin u mě to byla zkušenost ze Zlínského caru. Doktorovi jsem v podstatě diktovala co chci - proto říkám pořádně si nachystat co chci vědět. NEvím jestli máš za sebou nějaká vyšetření, jestli měříš BT apod. ALe prostě chtít vědět info od doktora - co dělat v případě horšího spg (předpokládám že půjdete na spermiogram) apod.

Mě například doktor řekl, že manžel vypadá že má hormonální profil v pořádku - to bez jakéhokoli vyšetření - jen usoudil že když má chlupaté ruce a hrubší hlas tak je všechno v pořádku. věř mi NEBYLO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
19.6.11 20:14

ahojky, děkuji :kytka:taky že už dlouho čekat na prcka nevydržíme.. jéé tak to ti gratuluju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
19.6.11 20:17

ahojky, tak přítel má azospermii.. z dětství, kdy měl problémy. Ve čtvrtek, kdy nám dělal druhé spermio tak říka,že je určitě pro darcovství. Protože když mu dělal vyšetření,tak to taky nedopadlo dobře.. sice říkal,že můžem na operaci..ale ta je drahá a né 100% :cry: a přítel se operací bojí a nějak se stím smířil, že nemůže mít děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
19.6.11 20:18

aha .. no to je na tobě a příteli jak se rozhodnete ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
19.6.11 20:18
Strsim píše:
Vin u mě to byla zkušenost ze Zlínského caru. Doktorovi jsem v podstatě diktovala co chci - proto říkám pořádně si nachystat co chci vědět. NEvím jestli máš za sebou nějaká vyšetření, jestli měříš BT apod. ALe prostě chtít vědět info od doktora - co dělat v případě horšího spg (předpokládám že půjdete na spermiogram) apod.Mě například doktor řekl, že manžel vypadá že má hormonální profil v pořádku - to bez jakéhokoli vyšetření - jen usoudil že když má chlupaté ruce a hrubší hlas tak je všechno v pořádku. věř mi NEBYLO

já jsem tady vyhledala, právě dvě ty centra..a v tom jednom které nejspíš upřednostním tak si ho žensky chválily.Ale každopadně dám na vlastní pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
19.6.11 20:22

verčo ono co jsem četla, tak po duphastonu je míň blbě než po Utrogestanu, min. můžeš řídit, u utrouše píšou rovnou neřídit atp. :nevim: .. navíc mě je blbě prakticky po všech práškách, protože žádný normálně neberu .. měla jsem před 14ti dny antibiotika na ureaplasmu co našli v kultivaci a taky to stačilo :mrgreen: .. jsem na léky holt citlivka :nevim: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
19.6.11 20:22

VIn podle mě je to o tom jak moc toužíte po geneticky vlastním miminku. My se rozhodli že na dárce přistoupíme až v momentě kdy přijdeme na to, že to nemá smysl zkoušet jinak. A propó - vím o holčině která šla do caru po několika předchozích konzultacích s tím, že jdou domluvit termín operace M/T a našli jim cca 20tis spermijek… takže nikdy to není ztracené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
19.6.11 20:23

tím ale nechci říct, že to musí být takhle i u vás. Prostě snad je šance.
a proč přítel nemůže mít děti víte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
19.6.11 20:29
Strsim píše:
tím ale nechci říct, že to musí být takhle i u vás. Prostě snad je šance.
a proč přítel nemůže mít děti víte?

jak jsem psala, měl problémy v dětství.Kdy podstoupil operace. No, uvidíme přesně co nám poví v centru. Přeci jen, když tam bude možnost mít svoje dítě,tak určitě bude zkoušet.
Jenže on ho doktor,co mu dělal spermio pěkně vystrašil. Prý když se nepovede ta operace, a dostane se mu tam infekce tak může přijít o svojí mužnost. :roll:
takže když jsem mu o tom říkala,tak prý tu operaci nechce. Prý si operací kolem toho prožil až až :zed: takže uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
19.6.11 20:38

VIny víš co - já bych se první zkusila poptat a uvidíte - podle mě je to blbost, ale záleží na předchozích operacích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
19.6.11 20:45

taky si myslím, že je to divný .. jako ne že by se to nemohlo stát, ale záleží na tom, jaká je ta pravděpodobnost :nevim: … jako např. při každé opraci a tedy celkové narkoze se může stát, že se prostě neprobudíš … ale procento mizivé …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny