Vrozené vady ruky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
29.4.21 12:23

A co ji říci? A lidi si nevsimat jde ale ty deti jak jim vysvetlit aby se tak nechovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.4.21 13:41
@Romule1 píše:
A co ji říci? A lidi si nevsimat jde ale ty deti jak jim vysvetlit aby se tak nechovali
Říct ji ze je výjimečná!!! Vše záleží na Vás! 😘Chápu jak vás to trápí, ale musíte musíme být silný! Jinak ublíží vašemu dítěti! Hlavně dítě musí vedet ze vy stojíte při něm ❤️️
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.5.21 23:38
@Anonymni píše:
ahojte ,já mám malého chlapečka který se narodil bez části levé ruky tak pokud si budete chtít psát budu ráda.

Ahoj. Budu rada o tom popovídat.. mám syna s takovou vadou.. nemá půl dlane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
14.12.21 20:19
@Ani28 píše:
Ahoj. Budu rada o tom popovídat.. mám syna s takovou vadou.. nemá půl dlane

Kdyby jste chtěla tak klidně mužem být v kontaktu. Myslím tím my budeme silnější a jistější a hlavně jsi deti uvidí ze v tom nejsou jediný❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
14.12.21 23:05
@zdeni10 píše:
Dobrý večer, když jsem prohlížela internet ohledně vrozených vad narazila jsem na tuto diskuzi. Sama mám vrozenou vadu. na levé ruce mám jen palec a malíček a jinak to mám trošku divně srostlé a špatně se mi to prokrvuje. Je mi 13 a půl. Z mích zkušeností doporučuji plastiku na Královských Vinohradech v Praze. V červnu 2014 mi zde odstraňovali rudimentíky. Jsem zde spokojená. V srpnu jsem objednaná na prohlídku do Vysoké. ještě jsem zde nebyla. Kdyby měl někdo s tímto ústavem zkušenosti, prosím napište mi. Jinak kdybyste chtěli s něčím poradit, klidně se ptejte :) :kytka:

Ahoj Zdeni. Prosím te mužů poprosit konkrétně o tom či mas ty za problém? Můj roční syn z dvojčátek nemá prstíky na pravé ruce. Vím ze kouzlit doktory neumí a už nebude je mít jako normální.. jenom sám sobě dávám naději kdyby náhodu…
Jinak on je strašně šikovný, chytrý a klidný❤️️Bracha to teda je cislo 🤦‍♀️ 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.25 16:13

Vrozená vada PHK

Ahoj,
máme teď holčičku, která se narodila s vrozenou vadou pravé ruky tzv. klepetovitá ruka.
Chtěla bych se případně spojit s někým, kdo má tuto zkušenost.
Děkuji Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+