Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Termín na operaci pošlou v zimě, mělo by to být na jaře. Ona už ten ukazováček do opozice dává sama, tak snad ta rehabilitace bude o chlup méně náročná. Dík za navigaci zkusím to dohledat, pro nás je to aktuální. Těch operací bude víc, bude se to s věkem upravovat, jak ta ruka poroste.
Už jsem to tady někde psala - s námi možnosti úpravy ruky taky nikdo řešil, Vysoké jsem našla na netu, poprvé jsme tam jeli ve třech měsících, to nám řekli, co by udělali a že máme přijet po roce, kdy už jsou kosti hotové - do roka prý ještě přibývá vápník.
Ahoj nepíšu,protože doma všichni „umíráme“ na rýmu .Vždycky když potřebujem být fit,ted zrovna na operaci jícnu tak onemocníme.Já se zbláznim
.V tech termínech se taky nevyznám.Ta polizace by se nás týkala asi příští rok,ale jak píše Kahla s věkem se to bude pořád upravovatPrimářka říkala,že jak to povyroste tak to nadělá neplechu a musí to zas operovat
Tak ať Vás rýma brzy přejde, Olynth je nejlepší… ;o)
Utěšuju se, že pokud k těm operacím není dlouhá hospitalizace, tak by se nám ve Vysokém mohlo i líbit, i sestřičky vypadaly mile a je to tam docela hezké - když už to musí být. A tajně nám fandím, že bude třeba těch operací co nejmíň, se cvičením a masírováním počítám. Hlavní je, že umějí pomoci, vůbec si to přemisťování šlach neumím představit.
Kdy Vám udělají ty dlahy?
Ahoj holky.V pátek jsme byly ve Vysokým u primářky.Ted musíme nosit na ručičkách ortézky a asi v létě dostane nějakej kovovej preparát na ruce nebo spíš jen na jednu,protože říkala že v čský rep.je jen jeden a ten má ona a tím mu budem pomalu natahovat ručičku a pak cca3měsíce na operaci.Mám docela strach.Co vy už máte termín kdy do Hradce?
Ahoj, my se zrovna na operaci chystáme - 8.3. bychom měly nastoupit v HK, druhý den přijede p. primářka a provede operaci. Tak teď obíháme doktory pro vyšetření a snažíme se udržet malou zdravou. Naštěstí nebývá nemocná, ale náhoda je blbec, tak snad to zvládneme s vitamíny a probiotiky. Nějak jsem se v téhle nové verzi hned nezorientovala, je to se mnou těžký. ![]()
Ahoj já na vás myslela a doufala že se ozvete.My jedeme do hk taky 8.3 ale na rahabilitaci.Kdybyste měla čas a chut můžem se setkat.budem tam na 10h a dýl.Držim vám pěstičky!!!!!!!!
Moc ráda, jen asi budu muset nechat aktivitu na Vás - máme být na příjmu mezi 8 a 10, plánovala jsem si cvičný výlet do Hradce a prohlídku nemocnice a parkovacích míst, samozřejmě jsem to nestihla, tak nezbývá než doufat, že najdu správný objekt a auto někde udám. Nevím přesně, co nás pak čeká - samozřejmě odběry krve a předoperační vyšetřeni - a vůbe co a jak. Doufám, že bude místo, aby mě přijaly s malou a nenastane nějaký zásadní dopravní problém cestou. Poslala bych do SZ - pokud to zvládnu
- tel. číslo, nastupujeme na oddělení dětské chirurgie a traumatologie, tak že byste se za námi stavili? Jak vlastně cvičíte? My jsme dělaly Vojtovku - měla celkově slabší levou část těla a teď jsme byly pro jistotu u neurologa a ten zkontatoval, že se mu teď ta levá strana jeví o maličko silněšjší.
Vy jste z prahy že jo.Když poedete po okruhu pojedete kolem nemocnice,tam se dá hned sjed na velký parkoviště před ní ale je plný a půjdete přes celý areál tak kolem nemocnice projedte,budete jí mít po pravý ruce a cca po 100m dojedete na velkou křižovatku,tam se dejte do prava,jako jí objedete projedete branou na karty a druhá budova po pravý straně je dětský.Parkování hrůza ale to je všude.platí se 10kč na hodinu.před branou je pár míst kde se neplatí.Snad nám to výjde a navštívíme vás.Cvičíme vojtovku,ale Tomášek nespolupracuje.Ještě ani sám nesedí protože v rukách nemá oporu,ale doktor mě dneska docela uklidnil.
Dík moc, rady místních jsou vždycky nejlepší, vytisknu si to a zkusím se trefit, snad to vyjde i s návštěvou. Už se nám to blíží, trochu se bojím, spíš přesně nevím co čekat, jdeme do nemocnice poprvé, ale jsem ráda, že je ten termín tak brzy.
Ahoj díky dorazily.Ještě se jedete odreagovat?Zase je dobrý jak teda nám říkala primářka že je to jen na 3 dny.Většinou všude skejsnem 14dní a to hrůza ![]()
yšetření pohodě zvládají, dík zvyku z Motola - pozveme si Vás na podzim a konec prosince to jistí - jsem v klidu domluvila hory a nečekala, že zjara bude opravdu předjaří
, ale stihli jsme i hory.
Tři dny se opravdu dají přežít v pohodě, potvrdili mi to i Hradci, když jsem tam volala, jaké jsou třeba vyšetření, když je malá vedená na kardiologii. Za 14 dnů bych se asi hroutila, alo ono asi nezbyde nic jiného než to přežít. Já mám obavy i takhle - bude to od porodnice náš první pobyt v nemocnici.
Ahoj to bude dobrý.Na jednu stranu už bych taky chtěla aby se něco dělo,něco někam posunulo ale na druhou stranu mám strach.ale musí to být tak není co řešit.My ted máme z ničeho nic 40 teploty bez čehokoli jinýho,tváří se jinak v pohodě tak doufám že to bude 6.nemoc a bude to dobrý tak se asi nepotkáme leda bych za váma jela až odpoledne až bude doma táta
ale zas nechci rušit jestly budete mít nějaký návštěvy
Tak jsem chtěla na začáek napsat pozdrav a že se vyšetření naštěstí zvládají a kus mi někdo sežral… Dnes jsme byly na posledním vyšetření a dr. jí našla trochu zarudlo v krku a lehce zvýšené lymfocyty - jinak jí nic není, tak snad to nic nebude, má pít heřmánkový čaj, nechodit ven a měřit teplotu. Návštěvy žádné nečekáme, za nějakou budu určitě ráda, hlavně za někoho s podobnou zkušeností.
Jééé tak to držim pěstičky at jste dobrý!Když už jste nějak připravený,hlavně psychycky.určitě se ozvu