Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den maminky, ráda bych se vás zeptala na názor, chtěla bych založit skupinku nás maminek které mají dítko nebo budou mít dítko s nějakým fyzickým postižením. V našem případě končetiny a jiné. Nejlépe na fb, mohla bych vás do skupiny pozvat? Proč? Ráda bych poznala vás které prožívate podobné neduhy, ale také bych chtěla přijímat i dávat rady. Děkuji za odpověď.
@čudlíček já se ráda přidám, když budeme mít uzavřenou skupinu
Právě bych chtěla vytvořit uzavřenou skupinu. Dám vědět, zítra se na to vrhnu, byla bych moc ráda.
Uzavřená skupina název: rodiny dětí s vrozenou vývojovou vadou končetin. Prodeje se pokud máte zájem.
Tak zkuste tento celý název " Rodiny dětí s vrozenou vývojovou vadou končetin spojme se"
Mně také nenašlo nic. A i ten název mi přijde dosti komplikovaný a dlouhý…
Nějaká chybka při včerejším zřizování skupiny, dělala jsem to přes tablet, tak možná proto. Zksute dát do vyhledávače https://www.facebook.com/…ysdetmisVVV/ snad to už bude fungovat ![]()
Dobrý večer můj syn má s rucickama jiný problém, ale paní primarku můžu vřele doporučit, moc nám pomohla. Určitě najde řešení. Chápu vás, je to šok, já sama jsem byla po porodu jak oparena, ale jak se říká na všechno je potřeba čas
Syn měl opravdu velký problém a to jak vypadají a fungují ruce teď, v to jsem ani nedoufala. Tím že se s tím narodil už si zvykl a nemá problém, to okolí s tím mělo občas problém, nedokáži si to představit, ale teď už ho každý bere úplně v pohodě i děti ve škole, nemá problém. Preju vám a vaši rodině hodně zdraví a sil a nebojte se
Dobrý den BabickoJano
chapu vaše rozčarování i bezmoc kterou cítíte ke svým dětem a vnouckovi. My už máme dvě operace za sebou a koncem května nás čeká třetí snad na dlouho poslední. Naše dcera se narodila bez vřetenní kosti a bez palce, má tudíž jen 4 prsty bez palce a ještě tu rucicku měla do pravého úhlu takže to nevypadalo hezky. No nicméně paní primářka umí kouzlit pomoci strojku který Eliška mela asi 4 měsíce na ruce jsme ruku narovnali, i přes to ze nám bylo sděleno ze s rukou nikdy nepohne tak s prsty hýbe a jakou má v nich sílu!! Při této 3 operaci dceři budou z ukazovacku dělat palec aby měla uchop. Pokud byste chtěla vy nebo vaše děti můžete se připojit do skupinky na Facebooku (rodiny s dětmi s vrozenou vadou) je nás tam více. Nebo si klidne přečtěte můj blog jsmestejnijakovy třeba najdete trochu pomoci a nebo přijdete na jiné myšlenky. Hezky den Ráďa
Dobrý večer, když jsem prohlížela internet ohledně vrozených vad narazila jsem na tuto diskuzi. Sama mám vrozenou vadu. na levé ruce mám jen palec a malíček a jinak to mám trošku divně srostlé a špatně se mi to prokrvuje. Je mi 13 a půl. Z mích zkušeností doporučuji plastiku na Královských Vinohradech v Praze. V červnu 2014 mi zde odstraňovali rudimentíky. Jsem zde spokojená. V srpnu jsem objednaná na prohlídku do Vysoké. ještě jsem zde nebyla. Kdyby měl někdo s tímto ústavem zkušenosti, prosím napište mi. Jinak kdybyste chtěli s něčím poradit, klidně se ptejte
![]()
@zdeni10 my tam máme jen nejlepší zkušenost, opravdu profíci