Snažení

• Otevřená skupina

Holčiny, co se snaží o miminko a přítel či paratner má špatný spermiogram. Holky sem!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
23.6.11 09:46
Vinnuska píše:
Ani nevím..jen mě ted vyděsila MS,protože jsme jí fakt čekala příští týden… a podle kalendáře ovulka vychází na 7.7..a to nevím, jestli budu mít peníze na účtě… :roll:

no jo, to se stává .. a oni ti to chtěj udělat už tenhle cyklus? .. my jsme čekali na výsledky z těch krevních testů a kultivace .. i když já tam byla až 5 DC .. a ony nějak byly až po ovulce, stejně mi mezi tím museli dá ATB, takže to provedli další cyklus … no tak uvidíš … ale jako IUI by tě nemělo stát nic (já platila jen asi za Utrogestana pregnyl doplatek 150 kaček), a tedy tam budeš mít asi ty 2 tis. za spermíky … ale víc asi nic .. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
23.6.11 09:57

Ahoj holky, vy jste teda kecalky

vin mrzí mě že se nedal přítel „ukecat“… Ale tak snad to budete mít o to jednodušší…

já jsem se přestěhovala v práci - docela mazec - nic mi nefunguje, nikam se nedostanu :zed: tak aspoň předstírám práci :jazyk:

Začínám být taková „nervoznější“ z té návštěvy CARu a to jdeme až za měsíc…

jo Ixi je super že testneš dřív - tak to já tě nechám zítra na pokoji, ale nevím co Verča :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
23.6.11 09:57

Nejspíš jo..
co je vůbec ta kultivace? mam jí napsanou taky v papírech.
U něj je blbé,že on má nově otevřené centrum.A ještě nemá smlouvu s pojištovnou…takže si něco musím hradit sama. :zed:
my napsal jen,že 3-5 DC odběr krve, a 10-13DC - UZ a kultivace a ještě něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
23.6.11 10:25
Strsim píše:
jo Ixi je super že testneš dřív - tak to já tě nechám zítra na pokoji, ale nevím co Verča :mrgreen:

děkuji uctivě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
23.6.11 10:27
Vinnuska píše:
Nejspíš jo..
U něj je blbé,že on má nově otevřené centrum.A ještě nemá smlouvu s pojištovnou…takže si něco musím hradit sama. :zed:
my napsal jen,že 3-5 DC odběr krve, a 10-13DC - UZ a kultivace a ještě něco…

jj, tak jsem to měla taky, byla jsem tam zrovna 5 DC, tak mi rovnou vzali krev a objednali na 13 DC na UTZ a tu kultivaci - vezmou vzorky zespodu, ale citologie to prý není, něco jiného, ale pro tebe je to stejné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
23.6.11 10:31
ixule píše:
Vinnuska píše:
Nejspíš jo..
my napsal jen,že 3-5 DC odběr krve, a 10-13DC - UZ a kultivace a ještě něco…
jj, tak jsem to měla taky, byla jsem tam zrovna 5 DC, tak mi rovnou vzali krev a objednali na 13 DC na UTZ a tu kultivaci - vezmou vzorky zespodu, ale citologie to prý není, něco jiného, ale pro tebe je to stejné :mrgreen:

jéé až ted jsem si všimla že jsi po IUI…prý je to docela nepříjemné..já jsem takovej srágora… :roll: když jsi byla po „zákroku“ tak si rovnou šla domů, nebo jak dlouho si tam musela ležet? a druhej den rovnou do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
23.6.11 10:33

vin .. není na tom nic nepříjemného, je to kratší než klasická gynekologická prohlídka, a necítila jsem vůbec nic .. 20 minut jsem tam pak ještě ležela a pak můžeš jít klidně rovnou do práce nebo kamkoliv, dr. říkal žádná omezení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
23.6.11 10:37

jejda.. to já jsem na sebe strašná „cíťa“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
23.6.11 10:39

Ixi já tě taky nechám být :mrgreen: . Musíš uznat, že jsem do tebe ani dneska nedloubla :mrgreen: . A ani bych toto téma sama nezačala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
23.6.11 11:59

Vin tak aspon něco..už máš za sebou..
Já sem na laparoskopii byla vloni v dubnu.Chtěl můj obvodák a jsem za to ráda..ještě než jsem šla do car.
A ted před IUI ..se chystám znovu ,ale už jen na hysteroskopii -to je jen spodkem kuk,ale taky v narkoze (žádné řezání,vpichy nic).

IX..tak to budu nakukovat ..držim pěsti štěstí

• Citovat
  • Upravit
35029
23.6.11 13:23
VERCATOMIK píše:
Ixi já tě taky nechám být :mrgreen: . Musíš uznat, že jsem do tebe ani dneska nedloubla :mrgreen: . A ani bych toto téma sama nezačala :wink:

no joooo to uznávám :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
23.6.11 13:24
Vinnuska píše:
jejda.. to já jsem na sebe strašná „cíťa“ :lol:

tohle fakt nic není .. čekala jsem, kdy něco ucítím a on najednou řekl hotovo :nevim: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
24.6.11 07:59

tak jste mě stejně nahlodaly a ráno jsem testla .. bílé jako sníh … tak uvidíme, zda se ještě do úterka něco ukáže či nikoliv .. no aspoň počítám s oběma variantami a nebudu tak moc zklamaná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
24.6.11 08:27

ixi pořád věřím :hug: :mrgreen: dokud nepřijde rudá mrcha tak věřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
24.6.11 08:42
ixule píše:
tak jste mě stejně nahlodaly a ráno jsem testla .. bílé jako sníh … tak uvidíme, zda se ještě do úterka něco ukáže či nikoliv .. no aspoň počítám s oběma variantami a nebudu tak moc zklamaná :-)

No a jakou máš citlivost testu? 25 nebo 10?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny