Snažení

• Otevřená skupina

Holčiny, co se snaží o miminko a přítel či paratner má špatný spermiogram. Holky sem!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
28.7.11 12:47

proč trápení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
28.7.11 12:47

a co tě trápí??? teda asi tuším, ale bližší info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
28.7.11 13:30

Včera byl na druhým spermio a opět nic nenašli a za 14 dní jde na odběry krve a budou zjišťovat příčiny proč tomu tak je no a pak návštěva url a pak nevím jaký bude postup. Bereme vitamínky ale nic nepomáhá :-(

Příspěvek upraven 28.07.11 v 13:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
28.7.11 13:33

moc tomu nerozumín tak snad tu nepíšu blbosti, jsem ráda, že si s vámi budu moct popovídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
28.7.11 13:35

Motylku buď v klidu - není to konec. Hodně toho máte ještě před sebou ale nesmíte se nechat tou zprávou zničit. I nás to totálně sešrotovalo. nechápali jsme co se děje, proč to tak je. Pořád jsem čekala, že zazvoní telefon a někdo řekne „Moc se omlouvám, byl to omyl…“.
Teď - po roce - to bereme jinak. Měli jsme od začátku smůlu na CAR… šli jen po penězích…
Důležité teď je

• genetika - zjistit jestli není problém tady
  • další krok podle mě je zjistit HP - tady může být velký problém
  • dál projít anamnézu manžela - jestli neměl přiučnice či co způsobuje azoo
  • našla bych si dobrého urologa či androloga a pořádně bych zkonzultovala i s ním
  • a když nic z toho nepomůže - pořád je tu ještě velká šance u operace MESE/TESA…

My to řešíme tak dlouho, protože jsme se pokoušeli o léčbu, která bohužel nevyšla, ale pořád máme dobrý pocit, že děláme maximum proto, abychom měli geneticky naše miminko. A když to hold nepůjde, tak to půjde jinak.

Hlavně nevěš hlavu - není konec světa :hug:

Příspěvek upraven 28.07.11 v 13:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
28.7.11 13:36

blbosti nepíšeš - co potřebuješ vědět, nebo si popovídat, písni ju???

byla jsem na tom před rokem stejně - totálně se mi sesypal svět. Děti milujeme oba - já i muž, navíc když ho člověk vidí jak se chová i ke kamarádčině dceři tak si říká " Proč on - proč ne nějaká svině co na děti kašle… "

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
28.7.11 13:38

a vidíš - teď se chystám na IVF - sice až v říjnu, ale prostě to musí jít. Sice zrovna dnes mám nějakou „černou“ náladu - přemýšlím nad věcma co když se opravdu nic nenajde… ale pořád doufám… důležitý je stát při chlapovi a za boha mu nikdy nepředhodit že nemůže mít dítě…
tohle je chvíli, která hodně stmelí vztah - nebo ho rozbije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
28.7.11 13:39

A buď v klidu Motýlku - už asi 3 holčiny mi za ten rok napsaly že jsou na tom stejně. Takže nejsi v tom sama - je nás více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
28.7.11 13:40

Já vím, je tu určitě ještě šance, chodíme už do caru kde manželovi udělali ten spermio a jde tam i na to další vyšetření. Když jsem se dozvěděla výsledky prvního spermio byl to pro nás oba šok. Manžel měl v dětství problém a varletem, včera mi řekl, že je smířen s tím, že možná nikdy mít děti nebude tak jsem mu říkala, že proto uděláme maximum. Bereme pořád vitamíny a bylinkové kapky já stále věřím se to zlepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
28.7.11 13:41

jaký problém má? přesněji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
28.7.11 13:43

a manžel už podstoupil MESE/TESA nebo na to jdete v tom říjnu?? holky doufám pořád v to že se zadaří nám všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
28.7.11 13:45

včera jsme byli na vstupní konzultaci ve FN olomouc - pan doktor říkal, že by šlo IVF stihnout už v září, ale kvůli stavbě domečku chceme počkat až do října. Na začátku října bych měla začít stimulovat a po půlce října půjde manža na operaci M/T… takže ještě nebyl.
A dopředu tě upozorňuju, že ani nám nikdo není schopen říci, jestli to nebude zbytečná operace… jestli vůbec něco najdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
28.7.11 13:46

hlavně máš proti mě výhodu - jsi (zřejmě) o 4 roky mladší než já… máš dost času řešit mimiska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
28.7.11 14:02

jj letos mi bude 28 let ale jsem ráda, že jsme se s manželem rozhodli a šly do CARu, pokoušeli jsme se o mimčo 2 roky a pak na doporučení mojí gyndařky jsme šli do CARu. A jsem za to ráda. No říkal mi manžel, že jako mimčo neměl sestouplé varle, no já vím, že nikdo nic nezaručí teď jsme nasadili vitamíny eregma max power a uvidíme. Manžel děti miluje a já taky je mu 37 let takže se mu nedivím, že už by taky rád vlastního mimíska choval. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
28.7.11 14:02

motylku s tím já ti moc neporadím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů