Snažení

• Otevřená skupina

Holčiny, co se snaží o miminko a přítel či paratner má špatný spermiogram. Holky sem!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
5.8.11 12:17

jste mimo město asi že? .. my jsme ve městě, navíc asi v celkem lukrativní čtvrti, jinde by to bylo levnější .. musela jsem teď nechat dělat odhady a i přes malý pozemek to má i s tou starou garáží hodnutu cca 4 :nevim: .. to bych za to v životě nedala, ale dělá to právě ta lokalita :nevim: … tak to máte parádně velké, to je super :palec: .. schvalně jsem jukla na katastr, my máme 330 m z toho 90 dům a garáž, nic moc no, ale zas máme posekáno za hoďku :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
5.8.11 12:18

já to mám do centra kroměříže 7 km a do zlína asi 15
ale jsme na dědině :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
5.8.11 12:18
Strsim píše:
My bohužel neměli nic - protože do 26 VŠ - takže téměř bez příjmů a co chceš našetřit za 3 roky…

to je jasné, já začla spláce o 6 let dřív, tak to je poznat, ale zase bereš určitě víc … ono všechno má něco :nevim: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
5.8.11 12:19
Strsim píše:
já to mám do centra kroměříže 7 km a do zlína asi 15
ale jsme na dědině :mrgreen:

vidíš mě čeká ještě letos asi cesta do kojetína :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
5.8.11 12:26

ixi - v podstatě mi bude 15 tis odcházet měsíčně na splátku. Proto jsem taky říkala, že si nemůžu dovolit jít na mateřskou, resp. musím při mateřské dělat. Jinak bych se opravdu mohla jít pást. :jazyk:

ty tu máš vlastně rodinu, že??? nechceš přijet na čokoládku do kroměříže??? mají tu výýýbornou od Meinla… tekutou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
5.8.11 12:50

strsim .. no 15 to je hodně, to z mateřské fakt nejde .. pratetička, za kterou jsme jezdili v říjnu zemřela, takže tam chce děda vzít ke známým a domluvit s nimi, jak je to tam s hrobem jeho rodičů a sesty (té tetičky), případně to na někoho přepsat nebo tak něco :nevim: … a v němčicích mám kamaráda, ale taky už jsme se nějak dlouho neviděli a už si ani nepíšeme :nevim: … takže už tam toho moc nenajezdíme asi :nevim: ...... copa čokoládku, ale dělala jsem si vždycky zálusk na tu palačinkárnu u riegráku :pankac: .. ale nikdy jsem tam nedošla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
5.8.11 13:05

no palačinkárna je úúúžasná - mají tam i výýýborné driky. Ale jak je ta pěší zona zespodu od moravy směrem na velké náměstí tak je tam zašitá malinkatá kavárnička - já tam chodím jen s rezervačkou protože jinak tonemá smyls a tam dělají takovou výrobnou čokoládku do hrnečků . nejlepší je bílá posypaná oříškama - mňamky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
5.8.11 13:19

no my tam nikdy nedošli, protože jsme si dali někde jako že normální oběd s tím, že tam zajdem odpoledne než vyrazíme dom a většinou jsme i po procházce v podzámce byli tak přecpaní, že palačinka se neměla kam vejít, takže prostě nic .. jsme si vždycky řekli příště :zed: ..... nevím kterou cestu myslíš .. kde na tom náměstí vylezeš? jako dole u zámku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
8.8.11 09:35

Ahojte, zdravím vás od pracovního stolu :-D po dovolené opět v pracovním tempu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
8.8.11 10:29

ale fuj :mrgreen: … jak ses měla? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
8.8.11 10:48

Ale jo měla jsem se dobře, hlavně sem nemyslela na práci takže to bylo v pohodě :-D škoda jen že to úterní sluníško nevydrželo na celý týden a jak ses měla ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
8.8.11 10:52

tak já pracovně, ale dneska mám jakoby čtvrtek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
8.8.11 11:20

tak já už bych brala opět pátek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
8.8.11 11:36

tak já jdu zítra jen na 4 hoďky a pak na rehabilitaci, takže taky dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
8.8.11 12:40

no super závidím, já byla min.týden na masáži a bylo to super ale potřebovala bych jí každý den, to se člověk tak uvolní a na nic nemyslí prostě super :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny