Snažení

• Otevřená skupina

Holčiny, co se snaží o miminko a přítel či paratner má špatný spermiogram. Holky sem!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
21.6.11 08:01

tak pokud je to aspoň z nějakého pohledu dobře, tak gratuluju :palec: … jsem pevně rozhodnutá testit v neděli, to už by tam něco buď být mělo a pokud ne, tak je malá pravděpodobnost, že by to bylo ještě jinak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
21.6.11 08:24

Hooolky, zítra jdem do centrááá :dance:
chtěla jsem se zeptat,co s sebou musím mít? nějaké doporučení či papíry od gynekologa?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.6.11 08:25
Vinnuska píše:
chtěla jsem se zeptat,co s sebou musím mít? nějaké doporučení či papíry od gynekologa?? :think:
vinuš pokud nějaké vyšetření a papíry máš tak to vezmi sebou, ale jinak musíš mít akorát sebe a přítele :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
21.6.11 08:29

Strims beru to podle sebe. Jsem děsně netrpělivej člověk, takže si umíš představit, jak u mě vypadalo testování :mrgreen: .

Ixi myslím, že 10 dnů po by mělo být už něco vidět. Takže to je ten pátek, kdy tě začne nahlodávat i Strims :mrgreen:

Vin držím pěstičky, aby Vám tam řekli aspoň něco pozitivního. Aspoň nějaká naděje. A né že ti manžu budou zase strašit s operací :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
21.6.11 08:30
ixule píše:
Vinnuska píše:
chtěla jsem se zeptat,co s sebou musím mít? nějaké doporučení či papíry od gynekologa?? :think:
vinuš pokud nějaké vyšetření a papíry máš tak to vezmi sebou, ale jinak musíš mít akorát sebe a přítele :palec:

Já se tam těším :dance: Na gyndu se ted chystám. Mam tam papíry ještě kvůli přítelovi…Tak snad se to hne. Ted mame značné problémy v práci,takže těhu by mě nádherně vysvobodilo…
Jenže do centra jdem s tím, že chcem rovnou dárce. Přítel operaci nechce.. :-(
Ani když jsem mu ukazala články na netu. sním to nehnulo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
21.6.11 08:36

Vin tak důležitý je, že mu nebude vadit dárce. Myslím si, že je hodně chlapů, který by to neschroupli, že nemají geneticky svoje dítě :nevim: .
Mám kamarádku, která je bez ledvin, nemůže mít svoje děti. Ani kdyby to odnosila cizí žena, geneticky je veliká pravděpodobnost, že by dítěti taky selhali ledvniny. A když jsem se jí ptala, že by si nechali darovat vajíčko a odnosila by jim to jiná žena, tak řekla, že v žádným případě 8-o . Prý by nesnesla, že by to dítě bylo jeho a její ne 8-o . Je to příklad od ženy, ale i takový jsou názory :think:

Ixi to IVI je vstříknutí spermií do vejcovodů v Tvůj plodný den? Nějak se v tom nevyznám. Vysvětlíte mi to prosím holky? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.6.11 08:37

ženský bláznivý .. nechtě mě!!! :cert: :mrgreen:

vinuš držím palce :palec: .. pokud přítel opravdu nechce a dárcovské sperma mu nevadí, tak ho nenuť :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.6.11 08:40
VERCATOMIK píše:
Vin tak důležitý je, že mu nebude vadit dárce. Myslím si, že je hodně chlapů, který by to neschroupli, že nemají geneticky svoje dítě :nevim: .
Mám kamarádku, která je bez ledvin, nemůže mít svoje děti. Ani kdyby to odnosila cizí žena, geneticky je veliká pravděpodobnost, že by dítěti taky selhali ledvniny. A když jsem se jí ptala, že by si nechali darovat vajíčko a odnosila by jim to jiná žena, tak řekla, že v žádným případě 8-o . Prý by nesnesla, že by to dítě bylo jeho a její ne 8-o . Je to příklad od ženy, ale i takový jsou názory :think:Ixi to IVI je vstříknutí spermií do vejcovodů v Tvůj plodný den? Nějak se v tom nevyznám. Vysvětlíte mi to prosím holky? :oops:

IUI .. (IVF je něco jiného) .. ano, spermíky dají za čípek, obejdou tak kyselé prostředí v pipce, které je pro ně vražedné a zkrátí jim cestu, což je podstatné při špatných spermiích … pokud tedy budou dárcovské, tak budou určitě v pořádku a dopraví je na stejné místo .. ovulku ti vyvolají nejspíš injekcí pregnylu, takže budou přesně vědět kdy bude, navíc ti skouknou folíky, aby byly dostatečně velký a sliznice taky .

.. a teď už frčím, mám jednačku, když tak pak … pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.6.11 08:42

hele Ixi já tě nechám - ale budu vnitřně trpět za tebe - teda já až od pátku - Verča možná už dnes trpí…

Vin já bych ještě zkusila s přítelem probrat celou situaci s doktorem. Pokud měl problémy už v dětství tak ho chápu ale určitě bych nedělala závěry před pořádným vyšetřením.
Jinak já sebou nebrala vůbec nic - ale možná ve vašem případě bych zjistila max věcí ohledně oprací přítele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
21.6.11 09:04

Ixi já už tě taky nechám. Budu mlčet jako hrob. Už i tak to pro tebe musí být hrozný, to čekání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.6.11 13:31

jo bezva .. trpte za mě a já si hezky v klíííídku počkáááám!!! :mrgreen: … no tak ne no :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
21.6.11 14:33

Ixule taky jsem zvědavá .. :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35029
21.6.11 15:16
Kamccaa píše:
Ixule taky jsem zvědavá .. :think: :mrgreen:

huš :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.6.11 16:12

Ixi neroščiluj se - není to zdravé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.6.11 16:14

ženský vy mi dáváte :mrgreen: .. ale heč, minulý cyklus jsem vydržela netestovat do 3 dnů zpoždění MS heč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny