Snažení

• Otevřená skupina

Holčiny, co se snaží o miminko a přítel či paratner má špatný spermiogram. Holky sem!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
14.4.11 21:49

tak to si myslím i já Ixi - ale co kdyby náhodou ty penízky vyšly… Zatím jsem si říkala že tam nechám jen závěsy a za pár let snad vyjde i na předokenní žaluzie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.4.11 22:06

jo jasně .. nejde všechno hned najednou .. tedy u většiny normálních lidí :mrgreen: .. já si dnes objednala závěsy, tedy jen dekorační, tak se těším až přijdou, máme žaluzky, tak jsem je neměla, teď jsme daly delší tyč na záclony a objednala jsem to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
19.4.11 08:47

Dobré ránko holky.

Strims čápp je dobrý znamení :palec: . Určitě příjdou dobré zprávy.

Omlouvám se, že jsem tu dlouho nebyla. Měla jsem to školení v Praze. A o víkendu bylo tak krásně, že jsem byli s Tomem pořád venku. Jakpak se máte holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
19.4.11 08:49

ahojky .. tak jde to :) .. zrovna budeme mít pokrejvací dny, tak uvidíme .. akorát se mi do toho připletla nějaká malá mykozka, tak to musím urychleně vyřešit :) … jinak je krásně, tak taky trávíme nejvíc času na zahradě a tak :dance: .. už by mohlo být ale ještě o fous tepleji, jak člověk zaleze do stínu, je zima :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
19.4.11 08:56

ahojky

tak to já jsem měla šílený týden, který dál pokračuje…
Jinak krom čápa který lítal nad domem kde bydlíme, tak jsme v sobotu přišli na to, že nám okolo pozemku lítá orel - holky nekecám - fakt - má hnízdo asi 1,5 km od stavby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
19.4.11 09:06

týýýjo, tak co znamená orel, to fakt netuším :mrgreen: … my měli jednou nad zahradou koridor sršňů, nejdřív jsme z toho byli vyplašení, ale oni fakt nešli níž, tak jsme si pak zvykli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
19.4.11 09:21

Strims tak aspoň nebudou myši okolo domíku :mrgreen: .

Ixul tak se sršněma máme taky zkušenost. Během pěti let jsme je měli 2× ve štítu. Ale jak píšš, dá se na ně zvyknout. Oni nejsou agresivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
19.4.11 09:31

no jednou mi přiletěla na zahradu asi ta jejich královna, myslela jsem, že letí vrtulník :mrgreen: … čuměl a na mě u bazénu, já na ní .. problém byl, že vedle mě stál pes a ten honí všechny tyhle potvory, povel „zůstaň“ tentokrát opravdu pochopil a čuměl stejně vyvaleně jako já, hodila jsem po „tom“ koště, který jsem měla v ruce na dno bazénu, spadlo to do plachty, tak jsem ji zabalila a utekla, uklidila psa a šla hledat co jsem ulovila … a nic :mrgreen: .. ale normálně to bylo snad 8 cm hovado :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
21.4.11 14:48

holky musím se s váma podělit ale nevím ještě jestli je to cysta a nebo zázrak…Můj dr.gyn nám dal s naším spermiogramem 3 měsíce a pak že nám dá doporučení do caru na umělé.Jenže před 21 dny jsem byla na ulz. a on mi řekl že tam vidí malou cystu ale že to nic není..Pět dní na to jsem to měla dostat a ono nic,tak jsem si říkala že to bude tou cystou,pak 6 dní kdy nedorazila MS a měli jsme jít slavit kamárádky narozeniny jsem si udělala test a během pár sekund na mě vykoukli // Nemohla a nemůžu tomu pořád uvěřit…ale slyšela jsem že slabě pozitivní test může udělat i cysta…Tak nevím ale tiše doufám Uvidím co mi poví dr.27,4 jsem objednaná… podařilo by se poprvé po 20 měsících

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
21.4.11 19:22

Jondinko vééééééééliká tichá gratulace :kytka: :hug: .

neboj cysta to není, je to miminko :palec: . Cystu jsem měla v lednu 4×6cm a testů jsem dělala asi pět :mrgreen: a všechny byli sněhově bílé. Takže podle mě to cysta není. Tak na sebe dávej pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
21.4.11 21:48

:srdce: jsi moc hodná,a děkuju za podporu…Doufám v to že je to mimi…dám vědět jak to dopadlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.4.11 22:24

jondi .. ten vyfocený testík tedy rozhodně není „slabě“ pozitivní, takže tichá gratulka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
22.4.11 07:38

tak já si taky myslím že to nevypadá jako „duch“ - já bych věřila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
22.4.11 13:24

Holky mě asi klepne. Dneska jsem posouvala lahvičku s vitamínama, co má manža papat. No a přišly mi nějaký těžký. Hned jsem vysypala a přepočítala. Tak můj milej zlatej od 5. března spolykal jedněch jen 20ks a druhých asi 40ks. No já ho snad švihnu :cert: :pocitac: :cert: . Takhle se nikdy nedopracujeme toho mimíska :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
22.4.11 13:30

ty jo, tak mu to zkus připomínat, prostě holt zapomíná no :-( … ale chápu, že to je na :pocitac: :zed: … já se přiznám, že jsem tuhle taky přerovnávala šuple s vitamínkama, tak jsem nahlídla do krabičky a chybělo jich tam dost, tak jsem ani nepřepočítávala .. a na začátku jsem se párkrát zeptala jestli měl a vždycky řekl, že ano, tak už jsem se přestala ptát, tak taky doufám, že to baští poctivě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny