Snažení

• Otevřená skupina

Holčiny, co se snaží o miminko a přítel či paratner má špatný spermiogram. Holky sem!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
28.3.11 10:36

no dobrý, koukám že bylo „veselo“ všude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
28.3.11 10:38

Tak to má tady soused taky. Jezdil s manželkou na kolečkových bruslích a vysekal se. A teď musí taky pod kudlu. Ale on teda chodí normálně, vůbec na něm není nic poznat :think:
No ale manža už příští týden půjde na tu operaci, ne? Pokud teda stihnete vyběhat ty předoperační papíry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
28.3.11 10:43

příští týden- neee tento čtvrtek - ale má pořád čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
28.3.11 10:59

no jo chlapi .. vždycky je na všechno času dost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
28.3.11 11:31
ixule píše:
no jo chlapi .. vždycky je na všechno času dost :roll:

Koukám, že tohle je všude stejný. Ten můj má taky na všechno spoustu času. Hlavně když se má jet za mojí rodinou. To zdržuje, jak jen se dá :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
28.3.11 11:33

Tak já holky frčím do školky. A pak budeme asi venku. Zkusíme zase něco pohrabat na zahradě, abych to trochu zkulturnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
28.3.11 11:56

jasně .. taky vymejšlím už co na zahradě, potřebuju nějak zakrýt plot, kde k nám čumí blbě sousedi přímo do bazénu .. dala jsem tam už asi 50× thuji, ale vždycky chcípne, musím zkusit nějak plevelovitozní keř, kterýmu nebude nic vadit … líbil by se mi ibišek, ale taky nevím jak moc je náchylnej nebo není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
28.3.11 12:00

tak stejný problém řeším taky - teda budu řešit
přemýšlela jsem z čeho udělat na pozemku stěnu nejlépe aby byla stálozelená a nebyla široká aby tam nečučeli sousedi.
Našla jsem tohle - budu to teda sadit do země ne do truhlíků…
http://books.google.cz/books?…
str. 78
viděla jsem to živě v chorvatsku - tam z toho měli altán - bylo to sestříhané na cca 10 cm šířky a bylo to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
28.3.11 12:05

vypadá to dobře … my tam tedy máme problém, protože zrovna tam je plůtek dost nízkej (tak metra něco) .. je to tedy jen kousek, opravdu na 5 thují … 4 mi tam rostou už leta a mají víc jak dva metry a to to pořád stříhám a ta pátá prostě neporoste ani za nic ............ jinak já za sebe bych brečťan nechtěla, mají ho rádi pavouci a já je naopak ráda nemám .. brrrrrr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
28.3.11 12:52

to souhlasím - ale tím že to nebude na domečku ale na plotě tak je mi to šumák…
to bys asi nemohla být s neteří - když byla menší tak tahala pavouky z lesa domů - ve zverimexu obdivovala tarantule… teď má potkana - živého říká mu Flíček xxxx(přijmení) Fousek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
28.3.11 13:16

Tak mi máme ptačí zob a to je neštěstí. Hrozně rychle roste. Sice na něj mám el. nůžky, ale stejně mi po pár metreh tíhnou ruce dolů :mrgreen: . Máme ho totiž asi 100 metrů :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
28.3.11 13:20

:mrgreen: .. nejdřív bych umlátila pavouka a pak asi i neteř :mrgreen: … ale jooo, já takhle jednou domů přitahla prej zmiji, jakýho pěknýho „slepejše“ jsem našla :mrgreen: .. potkánky mám ráda, ptáky miluju ..... ale prostě jak to má víc nohou než 4 tak končím :pocitac: :mrgreen: … i když sekáč mi třeba nevadí, toho bezmu normálně i doruky, černej pavouk tak do 1 cm mi taky nevadí, toho si zlikviduju sama a i ho třeba jen na ruce vyhodím … ale jak to má 6 cm, sedí to na zdi a čumí to na mě a já se toho leknu tak to je konečná :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
28.3.11 13:21
VERCATOMIK píše:
Tak mi máme ptačí zob a to je neštěstí. Hrozně rychle roste. Sice na něj mám el. nůžky, ale stejně mi po pár metreh tíhnou ruce dolů :mrgreen: . Máme ho totiž asi 100 metrů :pocitac: :pocitac: :pocitac:

.. tak to by se mi možná hodilo, musim juknout kde to všude vyroste, ale všude že jo ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
28.3.11 13:22

já jsem si právě schválně vybrala břečtan, protože jde sestříhat na 10 cm šířky - bude se mi pnout po kari sítích (speciální konstrukce) a jednou do roka to sestříhnu. Budu toho mít asi 30m… líbí se mi na tom to, že to udělá nepropustnou bariéru, drží to barvu i v zimě (neopadává) a nebude mi nikdo koukat na terasu a do oken…
původně jsem to dělala kvůli sousedům - ale ti se odstěhovali… Chtěla jsem to začít dělat letos i s tím rizikem že mi to dělníci pošlapou a takhle můžu počkat do příštího roku a možná si i namnožit sazeničky a nebudu je muset kupovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
28.3.11 13:22

určitě to vyroste všude - nám to doma roste cca v 15 cm hlíny - takže klidně bych to tam šupla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny