Snažení

• Otevřená skupina

Holčiny, co se snaží o miminko a přítel či paratner má špatný spermiogram. Holky sem!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
28.3.11 13:38

nebuj, vím co jsou kari sítě :mrgreen: … jo to je výhoda, že neopadává, ale mě se třeba víc líbil zimolez henryúv - ten je poloopadavý (nebo jak se tomu nadává), dala jsem ho k plotu a rozrostl se taky hodně rychle .. teď jsme tedy dělali ten plot nový a z planěk, takže tam vidět není a není to potřeba … ale sousedi si dali břečťan na plot co mají k nám kousek do stolu, kde sedávají a jedí a popravdě už to tam roste tři roky a zatím je to pořád k prdu ...... já si taky koupila břečťan na druhej konec zahrady, kde mají jiný sousedi takovej zahradní domek, tak abych nečuměla na zeď, tak že to poroste a všechno to pochcípalo, přitom je tam takový polostín a tráva tam roste nejrychleji po celé zahradě :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
30.3.11 07:59

tak jak je holky? .. se mnou si momentálně cyklus nějak zahrává, nejdřív byly pozitivní testy na ovu, až potom správný hlen a teplota nic nepotvrdila :nevim: .. to je bordel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
30.3.11 08:05

jojo - nejsi první ani poslední… já to teda neřeším (nemám proč), ale holky v jiné diskusi jsou z toho na větvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
30.3.11 08:07

včera jsem byla na kontrole - teda lítala jsem tam v lodičkách protože jsem si zapomněla vzít boty na přezují :jazyk: to víte - blondýna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
30.3.11 09:26

Ahoj holky.

Ixul u mě tento měsíc došlo k ovulaci :dance: . Teď se mi teplota drží už asi 8. den vysoko. Ale už od neděle slabě krvácím :-? .

Strims budete mít domček na krásným místě. Klídeček a pohodička. Až teda na ty sousedský, nesousedský vztahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
30.3.11 09:29

strsim .. ono když to sleduješ, tak se pak jenom divíš, že je něco zase totálně jinak :mrgreen:

verca .. pokud je to jen špinění, tak prý by to nemělo vadit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
30.3.11 09:36

no podle nového vývoje situace to vypadá, že se těm dvěma bláznům tu jejich barabiznu podařilo prodat (u realitky je rezervace) tak čekáme kdo tam místo nic přijde. Podle mě to vypadá na naše nepřizpůsobivé spoluobčany. :roll:

Ale jinak máš pravdu - místo je to úžasné… krásných 1400m2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
30.3.11 09:38
ixule píše:
verca .. pokud je to jen špinění, tak prý by to nemělo vadit

Já mám jednu hodnotu hormonu nižší, tak prej to je tím. Ale jako špinění bych to nenazvala :-? . Prostě jako když Vám končí MS. Takže je to na intimky a po ránu na vložku :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
30.3.11 09:43

Strims 1400m2? Vždycky jsme s manželem chtěli velikou zahradu, aby si děti měli kde hrát. Aby jsme měli ovocné stromy, posezení, bazének a tak. A teď po pěti letech? :cert: :cert: :cert: Máme 1270m2 se zastavěnou plochou. A stačila by nám polovina. Je to pořád sekat, sekat a sekat. A řezat živej plot a keře od sousedů :cert: . Kde je to strmé, tak jsem chtěla udělat skalničky. Jenže to je zase okopávat, okopávat a okopávat :roll: . A s malým dítětem to dost dobře nejde. A hlavně ten plevel je hroznej, po týdnu vždycky nějaký vyleze. A manžel mi se zahradou nepomáhá. On mápráci na domíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
30.3.11 09:48

beru to tak, že máme 1400m - z toho máme asi 230 m domeček, k tomu zastavěná plocha příjezdové cesty a chodníku + terasa - takže si myslím, že zůstane okolo 1000m. no a to se zatravní, nasadí se ovocné stromečky, manžílek vyfasuje sekačku a za hodinu nemá co dělat… Vyzkoušeli jsme si to když jsme sekali pozemek - když nebyla metr vysoká tráva tak mu to trvalo cca 1,5 hodiny.
já chci mít „samoudržovací“ kytky a záhony okolo příjezdové cesty a terasy - na jaře to dát dokupy - zasypat co půjde kůrou aby nerostl plevel a konec. Zbytek chci mít věci typu „Jdu okolo a zobnu“ - třeba borůvky, pár ostružin, jahody nastojáka, angrešt apod. Stejně tak ovocné stromečky - kromě švestek (dvě už máme a ještě MUSÍME další nasadit :mrgreen: ) chci stromečky tak ať můžeš jít okolo a zobnout - meruňku, broskev, jablíčko - možná nějakou zakrslou třešeň… Od tátova suprzaměstnance otec má ovocnou školku tak doufám že dobře poradí (jako radí obvykle).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
30.3.11 10:01

no my máme zast. 65 m2, před barákem je cca 60 a za je 170 .. je to mrňavé, ale je tam sezení, bazén, pár rybízů a tak a posekané je to za půl hoďky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
4.4.11 08:03

holky tak co víkend? bylo nádherně :dance:

strsim .. co manža? už po operaci s tím kolínkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
4.4.11 08:26

dobré ráno
jojo - manža byl ve čtvrtek na operaci - v pátek kontrola - doktor byl překvapený jak pěkně se mu to hojí a dnes už může začít zatěžovat nohu - chodit prý až do bolesti… ať si prý koleno zvyká.

jaký byl víkend holky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
4.4.11 08:30

Dobré ránko.

Strims tak to je super, že se operace povedla a hezky se to hojí :palec:

Holky já byla ve čtvrtek na pátek v Praze. Školení účetnictví pro neziskovky a obce. Ten pátek jsem se ani nemohla soustředit. Manža mi volal, že je Tomík jako lazar, že byli u Dr. a má angínu. Takže i když o víkendu bylo přenádherně, tak my byli doma. A on tak moc chtěl ven :-( . Chjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
4.4.11 08:33

mě je vždycky strašně líto jak je krásně a děti jsou nemocné… ALe nebudeš tomu věřit - sousedka má 6-letého syna a toho v podstatě venku neuvidíš - přestože má na zahradě průlezky apod. Matka ho nenaučila že se chodí ven… hraje si jen vevnitř. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny