Snažení

• Otevřená skupina

Holčiny, co se snaží o miminko a přítel či paratner má špatný spermiogram. Holky sem!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1672
21.3.11 10:47

Strims odkud jsi? Jeseníky nejsou daleko o nás. Jsem od Žamberka. A odkud jsi ty Ixule?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.3.11 10:47

strsim .. hezká fotečka :) .. takové mám z baráčku taky :palec: .. mrknu, jestli tu mám něco současného .. tedy jestli se mi to podaří vložit 8-o .. hm tak nepodařilo .. safra, ty obrázky musí být někde tady? to nestačí adresa z compu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.3.11 10:48

Já jsem ze Zlínska - ale chalupu máme na Skřítku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.3.11 10:54

verca .. no mě se moc neptej, protože já maturovala sice taky z účetnictví, ale v roce 1997 a dělala jsem to asi jen 2 roky poté :mrgreen: .. jinak jsem z Plzně

Strsim .. to máš fajn, jestli bys mohla takhle pracovat :palec: … mě by teoreticky taky stačilo sem jet 1× za týden na pár hodin a zbytek bych zvládla doma, ale problém jsou jednak síťové programy, museli by mi dát služebního „nouta“ a stejně jsou potřeba některé věci řešit hned .. ale to by možná šlo s mladým, pracujem tu totiž oba, takže by mohl tu a tam něco udělat za mě, musela bych ho to tedy naučit ...... ale tady tohle nikdy nikdo nezkoušel a to jsme velkej podnik, takže to nejspíš neprojde přes vedení, kterému je nějaká jedna ženská u zadečku :-( .. no ale až to bude tak to alespoň zkusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.3.11 10:59

Tak to já mám naštěstí v pohodě - šéfík jeden sedí vedle v kanclu - je to programátor takže žije ve svých číslech nebo ve svým sportu (cokoli s raketou) takže pohoda. Pracovní dobu mám volnou už teď takže v klidu…
Výhoda menších firem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.3.11 11:11

strsim .. tak to máš super :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.3.11 11:13

náš obývák v době stavby :-)

.. ježiš já jsem tupec :zed: .. nevim proč jsem se snažila vložit obrázek přes ikonku a nééé normálně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
21.3.11 11:27

Jé dveře ven na zahrádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.3.11 11:40

jo jo, teď už je tam teráska se sezením a grilem a za tím malá zahrádka .. vypadala takhle ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.3.11 11:56

tak až budeme v téhle fázi tak budu spokojená. U nás to zatím vypadá jen v představách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.3.11 12:04

strsim .. to vypadá moc pěkně :palec: .. my bohužel na přízemní domek neměli toli k prostoru, víc než základna 6×10 m nešla udělat, kvůli okoním domkům, takže jsme museli udělat patro .. dole je obývák, kuchyně, koupelna a samost. WC, a nahoře 3 malé pokojíky a WC s umyvadýlkem … a letos budeme probourávat zeď mezi obývákem a kuchyní .. to bude bordelu :roll: 8-o … jinak to vypadá takhle, akorát plot už je novej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.3.11 12:21

Ixi ale to taky vypadá dobře. Jsou pěkně řešená ta lomená okna. Já jsem celý život lítala v bráku nahoru a dolů po schodech (klasická komunistická kostka) takže jsem o patře nechtěla ani slyšet. Naštěstí máme pozemek o výměře 1400 m2 takže si můžeme dovolit bungalov…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.3.11 12:40

strsim .. no okna sice dobře vypadají, ale hůř už se řeší zevnitř záclony a něco na čem by visely :mrgreen: .. jj, já taky lítala nahoru a dolů, ale zase u našich nahoře byl jenom můj pokojík a půda, takže mi nikdo nevyčítal muziku nahlas atp. :mrgreen: .. a pozemek jsem dostala od našich, takže jsem usoudila, než dávat další milion za pozemek, holt radši menší a patrový domek a pidi zahrádku, ale byla to úspora :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.3.11 12:51

tak to souhlasím. Já mít pozemek tak se taky nepátrám po jiném a raději upravím plány tak aby to vyhovovalo. My jsme sháněli dlouho a nakonec se nám podařilo sehnat za super cenu tenhle, jen máme problémy se sousedy (kteří nejsou ani naši sousedi…) a máme vysokou spodní vodu, ale je to řešitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.3.11 12:57

my máme jedny sousedy taky na prd … naše :mrgreen: … jsou hned vedle a popravdě někdy (spíš skoro vždycky) je to fakt na odstřel :pocitac: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny