Snažení

• Otevřená skupina

Holčiny, co se snaží o miminko a přítel či paratner má špatný spermiogram. Holky sem!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
20.3.11 21:16

jj, stavíme - konečně… bungalov 4+kk s garáží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
20.3.11 21:21
Strsim píše:
jj, stavíme - konečně… bungalov 4+kk s garáží

Zjistila jsem, že postavit novej domík je nejlepší. Koupili jsme starou ratejnu. Nevypadala tak špatně. Postupně to předěláváme, ale do čeho vrtnem, tam se to sype. Takže nás to ve finále příjde stejně draze, jako kdyby jsme stavěli. Akorát že mi to musíme postupně bourat, odvážet a dělat znovu. Teď zrovna děláme nový základy k baráku. Ty starý se sypou :cert: :cert: :cert:

No a za jak dlouho si myslíte, že budete mít hotovo? Na letošní Vánoce budete bydlet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
20.3.11 21:22

Dbrou noc. Už jdu spinkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
20.3.11 21:23

letošní vánoce určitě ne - ale snad jako příštího roku

nám táta řekl, že jestli chceme stavět tak nám vyjde vstříc jak bude moct (má elektromontážní firmu), ale jestli koupíme starou baju a budeme ji chtít předělávat ať na něj nemyslíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.3.11 07:13

teda holky .. tak vlastně nevím, na co já s vůbec stěžuju ..... tak hlavně aby to všecičko dobře dopadlo a už nebyly žádný další problémy :palec:

.. s tím baráčkem je fakt, že předělávat starší je těžké, navíc se v tom většinou musí bydlet, to už je lepší nový ....... my máme tedy nový, už pár let, ale stejně doděláváme věci kolem a i vevnitř budeme teď ještě předělávat, takže ono si nevybereš .. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.3.11 09:34

ono na každým baráku je práce - ať je nový nebo starý - spíš jde o to jak psala Verča - na starým kopneš na jedné straně do zdi a na druhé ti něco „upadne“ a místo jedné věci opravuješ dvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.3.11 09:38

jo to asi jo, to je fakt, ale stejně .. ono prostě platí to, že kdo má chalupu tak má pr*el v kalupu :mrgreen: … ono je pořád co dělat a když dáš konečně všechno za ta leta do kupy, můžeš začít znovu od začátku :roll: … ale co, lepší než být zavřená v králíkárně (panelák) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.3.11 10:11

Ixi ono to zase tak není. Třeba já jsem kancelářská krysa - stejně tak můj chlap a jsme rádi že po práci můžeme být venku. Manža když může tak se zavře do garáže a čuchtá si tam - nebo jen tak vylést na zahradu… (teď bydlíme u našich na baráku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.3.11 10:18

no dyk .. já taky sedím v kanclu a v létě vždycky když přijdeme z práce, tak se flaxnem na terásku a nebo do bazénku a večer grilujeme skoro každý den, když je hezky :-) … já jsem taky ráda, když teď začíná být hezky, že můžeme už dělat venku … ale když si představím, co všechno nás letos čeká, tak mě to nadšení trošku přechází :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
21.3.11 10:23

Teda holky, Vy obě sedíte v kanclu jo 8-o . Takovou práci jsem taky vždycky chtěla :mrgreen: . Jenže jsem nikdy nezkusila nic jinýho, než dělníka. Viděla jsem to doma, že se musí makat rukama a na tři směny. Takže sem šla ve stopách maminky :mrgreen: . No a teď už mi zase nezbývá nic jinýho, než shánět kancelářskou práci. Mám umělé kyčle dva roky a s tím už makat jako dělník nemůžu :-? . Ani v obchodě na nohách :-? . Naštěstí se na mě usmálo štěstí a já práci našla. Snad to teda dopadne. Měla bych dělat účetnictví na obci :wink: . Je to jen na pár hodin, ale aspoň získám praxi. A vypadnu z baráku :mrgreen: . Jsem hrozná matka, vím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
21.3.11 10:24

Ixule tak to já mám taky takový myšlenky. Když vidím kolik máme práce na baráku a okolo něj, tak mi z toho je blbě :roll: . A hlavně už mě to pěkně s… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.3.11 10:29

tak o tom mi mluvte - náš domeček zatím vypadá takto… teda je to asi týden stará fotka… takže o té práci co nás čeká ani nemluvte…

já dělám taky účto + k tomu pomáhám vyvíjet software…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
21.3.11 10:36

Ztracený bednení. Tak to dělá manža taky. Akorát on musí obkopávat domík dva metry hluboko, aby vylil základy a pak tam dával to bednení :-?

Teda tak to jste fakt na začátku. To Vás čeká taky fůůůůůra práce. Ale budete ve svým.

Jinak až holky si s něčím nebudu vědět co se týká účta, tak počítejte s tím, že Vás budu bombardovat otázkama :mrgreen: . Z účta jsem sice maturovala, ale to bylo 2004. Od té doby se to hodně změnilo a hlavně se mi to vykouřilo z hlavy :mrgreen: . Na konci března jedu do Prahy na školení, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.3.11 10:39

vercatomik .. tak to já naopak, já těmhle svejm ručičkám slíbila, že nikdy makat nebudou :mrgreen: .. néé dělám si legraci, sice dělám v kanclu od školy, ale když jsem se rozvedla a splácela sama hypotéku, tak jsem chodila na brigádu do pekárny, na pokladnu a tak různě :-) … jinak ono v kanclu není o co stát, záda v pr**, oči tam též, karpy na obou rukou od klávesnice „jakbysmet“ .. navíc tady neexistuje „čistá hlava“, dovolená jen v prostřed měsíce, uzávěrky jsem už dělala i se 40tkou horečkou atp. .. ale ono všude je něco, to si člověk nevybere :-)
jo a hrozná matka nejsi, já pořád přemejšlím, jestli dokážu skloubit mateřskou s prací, v duchu vím, že to nepůjde a že bych si to ani pořádně neužila, ale kdyby to jen trochu šlo … asi jsem workoholik :mrgreen: .. účtařinu ne e :zed: .. chvíli jsem to dělala, ale to mě tedy fakt nebavilo :-? .. ale dneska je člověk rád, že vůbec něco má :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.3.11 10:46

přesně jak píše Ixi - je to o tom, že si dovču nemůžeš vzít přes DPH nebo přes mzdy - loni jsem třeba dělala dvě uzávěrky zaráz - mimořádnou i běžnou - ale účto je jen hra s číslama.
Já třeba naopak ale zase ráda vypadnu na chalupu - makat - táta rekonstruoval teď dva roky chalupu v jeseníkách a to byla teprv robota… v podstatě to celé shodil a znovu udělal, každou sobotu téměř dva roky

jinak já počítám s tím, že jestli se mimisek povede tak v práci zůstanu - hotline můžu držet i doma, testovat SW můžu taky doma a účtařinu můžu dělat jednou týdně - a klíďo odpoledne - manžel může taky dělat z domu jen od 9-13 musí sedět v kanclu (pokud není jinak domluvený se šéfem) takže já plánuju pracovat dál pokud to aspoň trochu půjde… nehledě na to, že hypotéka se sama nezaplatí a nerada bych se chodila pást :-?

Příspěvek upraven 21.03.11 v 10:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny