Snažení
- Otevřená skupina
Holčiny, co se snaží o miminko a přítel či paratner má špatný spermiogram. Holky sem!
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (12)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Strsim píše:
doufám že tahle skupina bude kecavá
No tak to já taky doufám
. Aby jsme zjistili nové informace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to je blbé, ale myslím že je důležité zjistit dostatek info než půjdeš do caru aby tě neutáhli na vařené nudli… jedna holčina co chodila taky do zlína byla jak alenka v udivení po sdělení diagnozy od Kočího - triviální věc, kterou by měl průměrný urolog zjistit nezjistili v caru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
strsim … tak tedy koukám, že si to „užíváte“ opravdu všechno na plný pecky
… tak ať se to brzy všechno zlepší
… no a uvidíš, jestli ten doktor je tak dobrej, tak se ty vynaložený penízky určo vyplatí!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je fakt, že jakmile jde o děti, tak bych taky udělala maximum
. Původně jsme chtěli tři děti. Ale už jsem stáhla na dvě
. První jsem rodila císařem, druhé bych musela taky. A i když mi hematolog říkal, že se může rodit císařem víckrát než 3×, tak jsem ho ujistila, že budu spokojená se dvěma. A že víckrát svůj krk za dítě nasazovat nebudu
. Jelikož jsem tři roky po transplantaci kostní dřeně, tak je u mě riziko, že se nemoc vrátí. Ale nikdo neví jak moc veliký riziko to je. Takže jestli otěhotním, tak budu rok jak na trní. Kdyby se mi nemoc vrátila do 20tt. jsem rozhodnutá jít na potrat a okamžitě na léčbu. Lepší mít jedno dítě a být relativně zdravá. Než mít dvě děti bez matky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
koukám Verčo že to taky nemáš jednoduché.
dokud člověk nemá problémy tak nepochopí… Budoucí sousedka byla celá nešťastná, že se jim nepovedlo otěhotnět na první pokus, podařilo se jim to „až“ na druhý pokus…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Strims já se uklidňuju hrozně tím, že smůly už bylo dost. A že už mám do starobního důchodu vystaráno(momentálně jsem ještě v invalidním
, ale už né na dlouho). A hlavně mi to dítě za to stálo. Nikdy bych neměnila. A je pravda to, že se na druhý miminko těším i kvůli tomu, že nevím jaký to je vychovávat to nejmenší a starat se o něj. Na mateřský a na rodičáku byl manžel. Já domů přišla poprvé, když Tomáškovi bylo 3,5 měsíce. Až o jeho dvou let jsem byla schopná se o něj starat
.
A jak píšeš, někdo je nešťastnej z toho, že se jim hnedka nepovede
. Chápu, byla jsem taky taková. Ale teď přiznávám, že to bylo přehnaný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Verčo tak to o té smůle si říkám už dva roky, že už jí bylo dost, ale bohužel asi pořád ne dost na to aby skončila. začalo to cca 2 týdny před svatbou - v práci zemřel šéf, večer před svatbou sejmul mého chlapa motorkář a zrušil mi auto, potom jsme se téměř 3 měsíce dohadovali s pojišťovnou o peníze, protože nás podezřívali z pojistného podvodu (ten motorkář měl tu motorku 3 dny…) do toho začali sousedi na našem stavebním pozemku dělat problémy, všechno bylo špatně - min. jednou týdně jsme kvůli nim byli voláni na obecní či stavební úřad… Do toho dědické řízení, přičemž dědicové se do mě naváželi, že falšuju účto ve prospěch druhého jednatele, tudíž obviňování, osočování…Až jsme se dohádali s pojišťovnou o prachy za auto manža mi koupil nové auto a přesně rok od šéfovy smrti mě sejmul další blbec a další totálka… pak přišla velká voda - sousedi vymysleli, že máme na pozemku chráněné žáby a další kolečko - tentokrát krajský úřad… do toho červen 2010 a diagnoza azoospermie…
tohle byl rok od 4/2009 - 6/2010 - dál raději pokračovat nebudu.
Už si říkám že nemůže být hůř a ono pořád může a bohužel je hůř…
Příspěvek upraven 20.03.11 v 20:53
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak mám holky dobrou kamarádku, kterou nicky nepochopím
. V říjnu 2009 se jí narodil zdraví syn. V červnu 2010 jí zjistili rakovinu na vaječníkách a i na děloze. Hodně jsem jí uklidňovala a měla ve mě důvěru. Začala chodit na chemoterapie. Byla myslím na 3 nebo 4 a na konci srpna jí dali termín na září, že jí vyoperují vaječníky i dělohu. Že tak bude mít větší šance na uzdravení. Po skype jsem jí přesvědčovala, že je to to nejlepší, co může udělat. Že jedno dítě má. A že malej Ondra potřebuje maminku, že musí myslet na něj. Ale ona jen odepsala: „Ty nejseš na mém místě.“ Já bych se nechala vybrat okamžitě. A hlavně ona věděla, že ani já nebudu moct mít možná to druhé dítě. Hematolog o tom se mnou totiž vůbec nechtěl mluvit a dovolil mi to až letos. Uklidňovala jsem jí, že tři roky po zaléčení můžou zažádat o adopci. Byli jsme totiž rozhodnutý adoptovat druhé dítko, pokud by jsme svoje už nemohli mít. No a ona, že prý nechce být ve 27 letech v přechodu a že s tím bude mít problémy a tak. Moje mamina je vybraná 15 let a problémy minimální
. Od té doby mi psala minimálně a už mi neříkala jak pokračuje v léčbě
. Od naší spolužačky jsem se dozvěděla, že na operaci nešla, přestala chodit i na onkologii do Fakultky v HK. Začala chodit k léčiteli
. Když jsem se to dozvěděla, těžko se mi usínalo. Nechápala jsem, jak někdo takhle může přemýšlet. Když už jsem se s tím smířila, tak další šok. „Jsem těhotná.“ napsala mi na Skype
. Já myslela, že mě klepne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nevím tohle asi nedokážu pochopit - sice je těhotná, ale kde je napsané že z ní bude máma? Jak se může dívat na prcka a vědět že je nemocná, neléčí se. Jak může žít s vědomím, že můžou děti zůstat bez mámy???
Jsem velice skeptická k věcem typu léčitelství…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na onkologii jí dali podepsat jen papíry. Prý jí to nezakázali. Jenže já si myslím, že oni jí svůj názor řekli. Oni jí nemůžou nic přikázat. Chodím totiž jen o patro víš a vím jak to tam chodí. Když byla na onkologii před měsícem, tak jí řekli, že se s tím nikdy nesetkali. A že je sobecká, bezohledná,… A že může umřít, že by si to měla uvědomit. Ona si na ty doktory stěžovala už od začátku, že nejsou citlivý a že špatný zprávy říkají, jakoby se nic nedělo. Jenže jak jí to mají říct. Taky mi v těhotenství řekl hematolog, že ta moje nemoc není k žití a že mi hledají dárce. Jen jsem kyvla, ale abych musela trojčit, že byl bezohledně upřímný? Nevím holky, jsem z toho nešťastná. Bojím se toho, že umře. A bude hnusný, co napíšu, ale já myslím, že umře
. Teď je ve 23tt , před týdnem byla v nemocnici. Ucpávala se jí ledvina. Cysty na vaječníkách mají zase 10cm ![]()
Rodit bude prý dřív, asi ve 30tt. Před 14ti dny my slíbila, že se zrovna nechá vybrat při tom císaři. No a před týdnem mi naše společná kamarádka zdělila, že prý bude zkoušet ještě Brno. Ale podle mě, si jí na triko nikdo nevezme. Nikde jí nebudou chtít. JAk může být tak najivní
Jo a to si holky představte, že si teď v lednu vzali hypotéku na milion
.
Holky já bych tohle nikdy neudělala. Hlavně kvůli Tomáškovi. On potřebuje matku a ne druhého sourozence a matku pod drnem
. Chjo, trápí mě to ![]()
Příspěvek upraven 20.03.11 v 21:06
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak tohle je cena za kterou bych asi mimčo vzdala - vždyť možná bude mít dítě, ale to dítě nebude mít mámu…
Asi tuším jak se cítíš - kdysi mi zkolabovala nervově kamarádka a člověk se cítil strašně bezmocně, nevěděl jak pomoct… Není to asi tak vážné jako to co probíhá u tebe, ale i tak to nebylo příjemné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Strims koukám, že si teda taky užíváte
. A takový smůly na dopravní nehody, to snad není ani možný
No a jakmile jde o sousedský vztahy, tak to je taky mazec. No a to už máte všechno vyřízené? Nebo ještě musíte lítat po úřadech.
Neboj, malý potvůrky se určitě najdou a budeš těhulkovat
. Budeme tu těhulkovat všichni!!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
naštěstí to vypadá že se budou stěhovat - taky dali docela pokoj - už se dělá základová deska a téměř je prý není vidět. tak snad už dají pokoj.
jj, dvě totálky za rok a kousek - to je opravdu výkon - letos mi to naplánovali na duben - navíc manža nemůže řídit tak snad se mi to letos už vyhne. Ale síla fakt dochází - tohle všechno zdolávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to až pojedete do tý Prahy, tak opatrně.
Takže stavíte domeček? Že píšeš o základové desce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
neboj - první bouračka byla cca 5 km od baráku, druhá asi 500 m… takže to bývá v okolí… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Zuzi.Woody , 8.4.21 17:26
- Tamara86 , 3.11.20 19:48
- VERCATOMIK , 16.9.19 19:39
- Jama198 , 30.1.19 18:57
- Markyt74 , 4.6.18 00:30
- margaretka90 , 11.5.18 21:20
- růžovámalina , 29.5.17 21:47
- Maxuska , 13.10.15 14:58
- kikinak27 , 9.7.15 22:31
- zdeňka41 , 24.5.15 21:02
- xRada , 2.10.14 11:46
- petulatko , 27.6.13 08:36
- nikitanik , 26.6.13 20:38
- Janule81 , 26.5.13 18:37
- Majacz , 12.5.13 23:35
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Vyhoření a ztráta smyslu
- 16.7.26 05:21
- Forest Pilgrim
- 3
Nevyspělý manžel- jsem těhotná
- 16.7.26 05:32
- JancaS84
- 14
Přístavba k rodinnému domu
- 15.7.26 22:34
- smily81
- 1
Tetky a mařeny z vesnice
- 16.7.26 05:25
- Betty MacDonald
- 8
Zkušenosti Peptipen
- 15.7.26 22:13
- Lola356
- 1
Tip na dárek pro 12 letou holku z Action
- 16.7.26 05:00
- Zvedava1
- 8
Gastroenterologie – jak probíhá návštěva?
- 15.7.26 19:44
- Anonymní
- 8
Rozbrečela jsem se u psychiatra
- 16.7.26 00:18
- andiedvorakova
- 13
Aneurysma v mozku
- 15.7.26 21:01
- Anonymní
- 10
Jak často jezdilo nevlastní pubertální dítě
- 15.7.26 23:37
- Alušáček
- 22
Nové příspěvky
IVF - ET/KET 2026
- 16.7.26 05:48
- Anonymní
- 5842
Pomočení ve spánku - 16 let
- 16.7.26 05:43
- Jirka556
- 34
Milenky sem nová diskuze
- 16.7.26 05:41
- xiaxxx
- 117649
Nevyspělý manžel- jsem těhotná
- 16.7.26 05:32
- JancaS84
- 14
Tetky a mařeny z vesnice
- 16.7.26 05:25
- Betty MacDonald
- 8
Kamarádky - chyba ve mně
- 16.7.26 05:24
- Anonymní
- 39
Vyhoření a ztráta smyslu
- 16.7.26 05:21
- Forest Pilgrim
- 3
Tip na dárek pro 12 letou holku z Action
- 16.7.26 05:00
- Zvedava1
- 8
Má někdo doma nebo měl Francouzského...
- 16.7.26 04:28
- ekira5
- 57
Partner dal přednost spaní na gauči se...
- 16.7.26 01:25
- Jazmine
- 37