Snažení a alkohol

Napsat příspěvek
Velikost písma:
325
20.5.14 10:39

@Nejka hoj, já chodím na trampolíny, alpining, taebo, teď chci zkusit h. e.a. t.. :D no všechno možný.. :D v těhu určo vynechám trampolíny, z toho skákání mám už trochu strach i při snažení… :/ To máš dobrý že nekouříš, já blbka kdysi na střední začla a už se to se mnou táhne no… :/ no tak někdy se zadaří, že se pořádně popije… ;) co myslíš.. dneska k hokeji padne pár pivek… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.5.14 11:25

No, to teda koukám, kolik toho máš :D Tak když vynecháš trampolínu, tak máš stejně pořád toho dost:-) Tak pivku a snažení: zdar:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
20.5.14 16:11

@Nejka njn, ale hubnout se pořád nějak nedaří.. asi by to chtělo ještě přestat žrát.. :think: :D ale co už bych z toho života měla.. :lol: dneska jdu zrovna skákat, zatím se těhotně necítím, mám cca týden po ovu, tak kdyby tam náhodou něco bylo, doufám, že to nevyklepu.. :D jj.. zdar zdar.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.5.14 07:04

Vendi, já jsem dost zhubla, když jsem přestala jíst pečivo a knedlíky. Místo pečiva jím knokenbrot-takový ty suchary a ty jsou super, v Penny je koupíš za 20,– a stačí ti jich pár a si sytá :P I manžel je dokonce jí a taky dost zhubnul:-) Já jak mám rozházenou tu menstruaci, tak těžko zjišťuju, kdy mám plodný dny:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
21.5.14 08:11

@Nejka to se taky snažím, i k omáčkám si dám radši brambory než knedlíky.. a večer jím kukuřičný chlebíky (dexíky), nebo rejžový, max. celozrnej dalamánek, se zeleninou a šunkou třeba.. :) Nejhorší jsou na to vyžírání víkendy, grilovačky, buřty.. :D Zkus ovulační testy.. koupíš v lékárně cca za 80Kč, ty ti ovu ukážou docela spolehlivě.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.5.14 08:23

Tak to ti nemusím radit s knokenbrotem…koukám, že máš velký zkušenosti :potlesk: ten ovulační test budu muset zkusit, díky za typ:-)
Prosím tě, nemáš zkušenosti s citlivým pupíkem? Posledních 14 dní ho mám citlivý a nevím co to může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
21.5.14 09:15

@Nejka jj.. zkus, jak na to, je tam celkem podrobně popsáno… ;) Ty jo, tak to zkušenosti nemám.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí