Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nejka hoj, já chodím na trampolíny, alpining, taebo, teď chci zkusit h. e.a. t..
no všechno možný..
v těhu určo vynechám trampolíny, z toho skákání mám už trochu strach i při snažení… :/ To máš dobrý že nekouříš, já blbka kdysi na střední začla a už se to se mnou táhne no… :/ no tak někdy se zadaří, že se pořádně popije…
co myslíš.. dneska k hokeji padne pár pivek… ![]()
No, to teda koukám, kolik toho máš
Tak když vynecháš trampolínu, tak máš stejně pořád toho dost:-) Tak pivku a snažení: zdar:-)
@Nejka njn, ale hubnout se pořád nějak nedaří.. asi by to chtělo ještě přestat žrát..
ale co už bych z toho života měla..
dneska jdu zrovna skákat, zatím se těhotně necítím, mám cca týden po ovu, tak kdyby tam náhodou něco bylo, doufám, že to nevyklepu..
jj.. zdar zdar.. ![]()
Vendi, já jsem dost zhubla, když jsem přestala jíst pečivo a knedlíky. Místo pečiva jím knokenbrot-takový ty suchary a ty jsou super, v Penny je koupíš za 20,– a stačí ti jich pár a si sytá
I manžel je dokonce jí a taky dost zhubnul:-) Já jak mám rozházenou tu menstruaci, tak těžko zjišťuju, kdy mám plodný dny:-)
@Nejka to se taky snažím, i k omáčkám si dám radši brambory než knedlíky.. a večer jím kukuřičný chlebíky (dexíky), nebo rejžový, max. celozrnej dalamánek, se zeleninou a šunkou třeba..
Nejhorší jsou na to vyžírání víkendy, grilovačky, buřty..
Zkus ovulační testy.. koupíš v lékárně cca za 80Kč, ty ti ovu ukážou docela spolehlivě.. ![]()
Tak to ti nemusím radit s knokenbrotem…koukám, že máš velký zkušenosti
ten ovulační test budu muset zkusit, díky za typ:-)
Prosím tě, nemáš zkušenosti s citlivým pupíkem? Posledních 14 dní ho mám citlivý a nevím co to může být.
@Nejka jj.. zkus, jak na to, je tam celkem podrobně popsáno…
Ty jo, tak to zkušenosti nemám.. ![]()