Snažení a Clostilbegyt

5.4.23 19:17

Snažení a clostilbegyt

Ahojky holky, tohle je můj první příspěvek zde. Nevěřila bych, že sem někdy budu psát. :lol: je mi 29. Před rokem jsem byla na operaci endometriózy. A aby toho nebylo málo, brzy poté jsem zjistila, že mám sníženou funkci štítné žlázy a docela dost špatné hodnoty. Takže nejen, že mi endometrióza úplně nehrála do karet pro plánování miminka, štítná žláza tomu rozhodně taky nepřidala. Od září se snažíme, ikdyz mi bylo jasné, že to nejspíš nepůjde, kvůli té štítné žláze. I tak jsem byla každý měsíc smutná, když jsem dostala menzes. A jelikož se už mé hodnoty štítné žlázy spravily, začala jsem si měřit teplotu a dělat ovulační testy, abych zjistila, kdy mám ovulaci a zda ji mám. zjistila jsem, že ji nejspíš nemám a zašla jsem za novým doktorem, který mi potvrdil, že ovulace nejspíš neproběhla a řekl, že hodnoty štítné žlázy by neměly bránit v otěhotnění, tak bude pes asi zakopaný jinde. Napsal mi Clostibegyt, po kterém mi teda nebylo moc dobře. Způsobil mi nespavost. Na kontrolním UTZ mi řekl, že zabral hezky, mám dva folikuly, píchl mi Otrivelle a řekl, že další den se máme snažit. Ovulace byla docela bolestivá, ale nic, co by se nedalo přežít. A dá se říct, že i po skončení mě provází různé bolesti. Nejdřív mě bolely vaječníky, občas mě v nich píchlo, a teď mám takový citlivý podbřišek a bolesti v bedrech, jako by měla přijít menstruace, ale jsem 22. DC, takže je ještě daleko. Ihned po ovulaci se mi zvětšily bradavky a mám je bolavější než obvykle v této fázi cyklu. Moje otázka zní, je to způsobené Clostíkem a Otrivelle nebo je šance, že se zadařilo? Jak jste to měly vy? Ještě mě napadlo, že se třeba uchytily oba folikuly a proto mám příznaky již nyní. :think: To čekání je pro mě nesnesitelné a představa, že se to nepodaří a budu muset začít zase na novo mě děsí. 😔 Pořád věřím tomu, že jsou to těhu příznaky, ale bojím se zklamání. Děkuji, že jste to dočetli až sem a budu se těšit na reakce a vaše příběhy. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69032
5.4.23 19:38

Ovitrelle je hCG, těhotenský hormon, je tedy celkem běžné cítit po něm těhotenské příznaky. Rovněž pokud na sobě neznáš, jaké je to cítit se poovulačně, může tě to překvapit, tvoje tělo produkuje dost progesteronu. Pokud jsi užívala hormony, tak prostě cokoliv na sobě pocítíš, bude spíš jejich vlivem než extra brzkými příznaky těhotenství. Test udělaj až po vynechané MS, min. 14 dní od Ovitrelle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6666
5.4.23 20:58

Ovitrele je těhu hormon, není divu že se cítíš jinak. Chytřejší budeš 14. den od injekce když si uděláš test. Pokud tedy dřív nepřijde menstruace. Do té doby musíš vyčkávat. Píchání, dloubání, bolesti v podbřišku jsou úplně normální. Kdyby se ti cokoliv nezdálo,
tvůj gyn nebo gyn pohotovost. Mám dcerku díky clostiku a ovitrele. Syn už bez hormonů. Moc ti přeji aby ses brzy radovala z dobrých zpráv :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.23 21:58

Díky holky. Tak to jste mě nepotěšily. :D No nezbývá než čekat. Držte palce 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6666
5.4.23 23:04

@Bananyvakci držím. Uteče to jak nic. Zkus zaměstnat hlavu :mrgreen: těžko se to říká ale jinak to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí