Snažení červen 2023

2239
23.5.23 15:28

Snažení červen 2023

Hurá do června :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
812
23.5.23 17:46

Hurá 🤍 jsem zde 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
23.5.23 18:50

Holky muzu taky k vam 🙋‍♀️ 😃 🙈 dnes 10dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
23.5.23 19:22

Také se přidám 🙋‍♀️, dnes už 5dpo, tak budu brzo testovat. Snažíme se už 4 roky ale po 2. nevydařeném IVF jsme si museli dát rok pauzu a teď jsme se do toho zase pustili na plno. Tentokrát jsme udělili fakt maximum - hromada doplňků, měření bbt, kalíšek fertilily, meditace, dostatek spánku, dokonce mi i ovulace seděla na Jonášovu metodu, tak jsme to raději pojistili i podle ní :mrgreen: tak věřím, že už konečně nám to také vyjde. :srdce:

Jak dlouho se snažíte vy? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
23.5.23 19:39

@Terka1702 Hurá, další měsíc :mrgreen:
Jak jsi na tom? Už jste byli někde na konzultaci?

@Ardilera Teď už jedete přirozeně? Při IVF se nepodařilo oplodnit vajíčka nebo kde byl problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
23.5.23 19:57

@Terrca Ano teď zkoušíme zase přirozeně. Teda teď ten rok jsme se taky nechránily, ale moc jsme to neřešili, protože jsme potřebovali pauzu. Po 2 letech jsme šli na IVF a z 12 vajíček se oplodnilo 6, ale všechny se zastavili a dotáhlo to jen 1 zpomalené a to se po KET nechytlo. Nečekala jsem, že z toho nic nebude, ale ještě jsem neztrácel naději, tak jsme šli na druhé IVF a asi jak jsem měla tělo zahlcené maximálními dávkami hormonů z předchozího pokusu a měla jen měsíc pauzu, tak to tělo nezvládlo a byli jen 2 folikuly a druhý vaječník nereagoval. CAR doporučil přerušit IVF, takže jsme přišli o pokus, ale nestálo to další zbytečný ranec. Pak jsem podle bbt zjistila, že jsme zrovna chytli anovulační cyklus i měsíc potom, které jsem nikdy předtím neměla :zed: 8o No to mě celkem rozsekalo, a řekli jsme si, že nejdřív musím dát do pořádku své tělo a kvalitu vajíček a pak má teprve smysl jít do dalšího pokusu, aby nedopadl jako ty předchozí.
Teď zkoušíme vše možně podpořit kvalitu vajíček a snížit stres a pokud to nezabere, tak na podzim 3.IVF
Jinak teda u mě je problém jen nízké AMH na můj věk a muž měl nízkou morfologii, ale ta se vitamíny zpravila, takže žádný zásadní problém, proč to nejde nemáme. :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
23.5.23 20:20

@Zizulka2008 Vítej a hodně štěstí!🍀 🤍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
23.5.23 20:21

@Ardilera rády tě tu máme 🍀 my se snažíme oficiálně půl roku, vysazenou antikoncepci mám ale už 9 měsíců 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
23.5.23 21:07

@adruska27 tak přeji ať se co nejdříve zadaří :hug: ať tu máme spoustu pozitivních testů :kytka: a sleduješ i ovulaci - BBT nebo LH testy? Nebo zatím to neřešíte a užíváte si snažení? :mrgreen:
Mě teda LH testy vůbec nebavili :lol: ale sledování teploty obzvlášť s novým bluethooth teploměr je poměrně zábava pak sledovat ty proměny grafů. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
23.5.23 21:16

@Ardilera děkujeme moc! 🍀 hele, já to ze začátku strašně hrotila, brala jsem hromadu vitamínů, pila různé čaje, měřila BT, dělala si ovu testy a chodila několikrát za měsíc na gyndu a tento měsíc jsem se na to poprvé vyprdla už, beru pouze inofolic a snažím se nevnímat ovulaci, ikdyž ji už poznám bez čehokoliv 😂 koupili jsme si akorát ten conceive gel na podporu ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8626
23.5.23 21:28

@Ardilera Ahoj, zahlídla jsem tě v jiných diskuzích a moc ti fandím. To je pěkná doba to vaše snažení…my se snažíme 10. měsíc o druhé a je mi 34. BT jsem začala měřit druhým měsícem a dost mě to baví. Taky jsem si na to pořídila takový teploměr. Dělám LH testy, abych se trefila a pozoruji i hlen. Zkusila jsem kontryhel, gynex a vitamíny. Pokukuji po drmku. Prostě dělám všechno možné, aby se podařilo do 5 m, aby mi rodičák navazoval na mateřskou a popravdě z toho začínám být druhý měsíc značně zoufalá. Teď jsem 8 dpo a test by vyšel případně pozitivní kolem 30.5.

A jak jste na tom vy? Snažíte se o první? Kolik ti je?

BTW Neměla by to být ardilla ve španělštině, pokud je to tedy španělsky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
24.5.23 06:09

@Terrca
Ahoj musím přiznat, že jsem tam ještě nepsala. Budu psát dnes. Mám to s manželem teď doma takové divoké, takže jsem neměla vůbec náladu na to. 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
24.5.23 06:40

@Terka1702 Tak to mě mrzí, snad se to u vás rychle srovná. Je špatný z toho spermiogramu nebo řešíte jiné věci, jestli nejsem moc zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
24.5.23 06:45

@Terrca
Je z toho špatný, snažím se ho podpořit, ale prostě to vždy nějak vybuchne. 🤷‍♀️
Do toho dnes mám termín MS, takže už mám 2 dny přesně takovou náladu, to taky nepomůže. Prostě to na mě všechno nějak padá, i s tou prací, že k 30.6 končím, takže se to všechno na sebe tak hezky balí 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
24.5.23 07:05

@Terka1702 Ono je to pro ty chlapy těžký, ženský to asi snáší líp, ale zase si myslím, že když je problém u chlapa, tak se tomu dá snaz pomoct nějakými vitamíny nebo změnou životního stylu.
Teď se toho na tebe sesypali víc, ale určitě bude brzy zase líp :hug: dáš si oraz od práce, hodíte se do klidu a půjde to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí