Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@E.Rule90 hlavně se i bojím krátké lutealni faze.. nechci dostat ms 9dpo
@Butterfly1307 ono po te HA muze taky par mesicu trvat, nez ti naskoci normalni cyklus no
ja mam cykly 28 dni a po vysazeni to bylo chvili divoke, nez se to srovnalo ![]()
@Dahlia0409 @TaLucie
Mne osobne to pomohlo vzdy nesmirne ![]()
Naopak z ceho jsem mela stres je, kdyz jsem netestovala a pak jsem cely den myslela na to, co by mohl test ukazat.
Nakonec nam pomohlo az IVF, za testy jsem vyhodila spoustu penez, ale proste tak funguje muj mozek a nedelala bych to jinak.
Kazda jsme jina ![]()
@Liskulaska pokud jsem to studovala dobře tak by mě ty prsa neměly bolet pokud by nebyla ovulace ty prsa mě bolí fakt hodně takže předpokládám že žluté tělísko no a od toho by se měla lutealni fáze ideálně 14 až 16 dní
@Liskulaska píše: Více
Ano, to jsme. Nejsem člověk, co dělá věci zbytečně, když to není k ničemu potřeba ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
Ty souložíš, jen abys otěhotněla? To je pro mě taaak smutný. To nikdy nepochopím.
@TaLucie píše: Více
To snad někde píšu?
Řešily se testy, o souloži nikdo nemluví ![]()
@Butterfly1307 to se priznam nevim, jak spolu souvisi, prsa muzou bolet od progesteronu i od PMS ![]()
Tehotenske priznaky zpusobuje rostouci hCG, a bylo by to meritelne na tehotenskem testu
pokud te boli prsa a test mas negativni, bude to proste neco jineho.
@Dahlia0409 píše: Více
Ja ti nevim, ted treba zbytecne rypes a taky to neni k nicemu potreba ![]()
Ale ja vim, ty nerypes, ty jsi jen napsala svuj nazor ![]()
@Butterfly1307 píše: Více
Za mě to moc hrotíš a nemyslím to ve zlém. Jsi jeden měsíc po vysazení. Může to vyjít teď, jasně. Ale taky to může vyjít za měsíc, za dva, v listopadu, v únoru… Přece nebudeš každý měsíc blbnout s testy. Počkej si vždy na zpoždění, pak testuj. Držím palce.
@Liskulaska dnešní mamatesty z ranní moči. Ale livsane nebo intime proste 0 nic ani duch
@Butterfly1307 mamatesty stoji za prd no ![]()
Ja mam dobrou zkusenost s Dr. Maxem ![]()
@Liskulaska ony tam ty čárky fakt jako jsou. Byly tým v limitu a výraznější mez včera ale vyfotit to je druhá věc a aby to tu šlo vidět když to web degraduje… no uvidíme za pár dní. Ostatně i ms by byla dobrá zpráva. Je mi 26, letos 27… mam někdy strach ze uz to řeším pozdě