Snažení od ledna 2012

4521
21.6.12 20:31

Snažení od ledna 2012

Ahojky děvčata :hug:

Od ledna letošního roku se s přítelem snažíme o miminko a ráda bych se s někým dělila o společné starosti, problémy, ale i radosti. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3678
21.6.12 20:48

Ahoj, my se s manzelem prakticky od ledna snazime, koncem roku jsem potratila a od ledna jsme meli zelenou na snazeni a zatim nic…holt ta cesta za miminkem neni az tak snadna, ale urcite se jednou zadari :) A pak to bude stat za to :)
Resila jsi snazeni s lekarem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
21.6.12 20:54

@michee jj, u doktora jsem už byla, protože se mi cyklus prodloužil na 58dní, testy negativní a menstruace pořád nikde. Tak jsem dodastala vyvolávačku, začala brát kyselinu listovou, vitamín E a doktor nasadil clostilbegyt a urogestan.
Je mi líto, co se stalo. Ale nevěš hlavu, sestra taky první potratila a teď už má dvě krásný dětičky. Jen to potom trošku dýl trvá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
21.6.12 21:13

@Niiika88 Taky to teda nemas jednoduchy. Ja mam nastesti cykla jaks taks v normalu, presto se nejak nemuzeme trefit…ale takovy je zivot a bereme to tak jak to je, proste verime, ze se to podari. Pred tim potratem se nam zadarilo asi za dva mesice, takze docela rychlovka.
Jedna moje kamaradka pred rokem taky prvni potratila a pred tydnem porodila holcicku, segra se o mimco snazila vice jak rok a za mesic ma termin, jina kamaradka otehotnela ani nevedela jak…u kazde to je proste jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
21.6.12 21:17

@michee to jo, každá jsme jiná. Víš nejdřív jsem se do miminka tak trošku přemlouvala. Ale teď ho chci čím dál víc a vždycky mě mrzí, když příjde menstruace :,(
Ale pořád se utěšuju tím, že mamka měla tři děti, ségra dvě, tak proč bych já nemohla mít aspoň jedno :*
Hlavně nebudem strácet naději :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
21.6.12 22:56

@Niiika88 Jak se rika, nadeje umira posledni :) Ja ted mesicky cekam kazdym dnem, tak jsem vcelku zvedava :) Nastesti se z toho nikdy nehroutim. Manzela by to moc potesilo :) Nekdy si rikam, ze on si to miminko preje vice jak ja. Tak zatim jsme strejcek a teticka. Pred tremi tydny se narodil jeden synovecek a za mesic se narodi druhy synovecek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
22.6.12 14:29

@michee Jé tak to je krásný :) My už neteř a synovce máme pět let. A teď jsme na řadě my :hug:
No a zatím stále doufám, že menstruace už nepříjde. Očekávám jí asi za 14 dní, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
22.6.12 14:47

@Niiika88 Tak ti přeju, ať nedojdou a najdeš na testíku // :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
22.6.12 14:49

Až to příjde, tak si určitě musíme napsat :) Držím ti palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
22.6.12 14:54

:mavam: :mavam: :mavam: Mohu se přidat? My se s přítelem snažíme taktéž od ledna o první mimčo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
22.6.12 15:04

To víš, že se můžeš přidat. Aspoň můžeme povídat o našich pocitech, dojmech a novinkách. :)
Některým se zdají hloupé naše obavy z toho, že nám to nejde, když se snažíme „teprve“ půl roku. Ale zase některé vědí, že i tohle čekání je dlouhé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
27.6.12 20:02

Tak jsem se dneska udělala další krok k tomu, abych nám pomohla s miminkem. Koupila jsem si bylinkový čaje, které jsou dobré pít na podporu otěhotnění…třeba kontryhel. No a příteli jsem koupila vitamínky na lepší spermíky, sice lékarník říkal, že to není potvrzený, že pomáhají, ale jedna kámoška tu psala, že jejímu manželovi se potom zlepšilo spreimo. Mimochodem bude zobat vitamin E + selen.
A jak jste na tom vy??? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
27.6.12 20:07

@Niiika88 :mavam: No já yla minulý týden na injekci agolutinu a ms stále nedorazila. Minulé pondělí byla ovulka tak snad nám to vyšlo. Zítra budu zkoušet testík. Jinak přítel bere Macu. Je to prokázané doktory že zlepšuje spermio. Tak jen doporučuji. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
27.6.12 20:10

@Anýsek18 Hmmm o tom Macu mi nic neřekl :think:. Jé to bych ti moc přála, aby ti to vyšlo a tak trochu i záviděla ;) No a po vyvolávačce by ti měla přijít nejdýl do deseti dnů…tak snad už nedorazí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
27.6.12 20:13

@Niiika88 Mě gyndař řekl že jestli nedorazí do týdne tak mám dojít ale půjdu tam až v pondělí. Zítra a v neděli zkusím test. :palec: On agolutin těhotenství podporuje tak snad se opravdu povedlo. Nechci jít falešné naděje ale snad :hug: Zkus si o tu Macu říct v lékárně neco si jí objednej přes internet. To výjde asi i levněji :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí