Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
katerina2095 píše:
ahojte Snazilkymohu se k vam pridat?mam doma uz jedno ditko 17ti mesicni Vanesku a chteli by jsme se pokusit o chlapecka.takze kazdym dnem cekam ovu uz dva dny si delam testy tak uvidime
prijde mi skvele ze se tu takhle snazilky,maminky a tak vubec vsichni podporuji a probiraji sve zalezitosti.preju vsem at to vyjde co nejdriv a vydrzi az do konce a hlavne aby bylo vse v poradku
Ahoj Katerino,
já se taky přidávám. Měřím druhý cyklus BT a taky používám ovu testy. Minulý cyklus končil MS, tak mi to bylo líto, tak třeba se to povede tenhle cyklus. Jinak vysazenou HA mám krátce, teprve od června. ![]()
jsou taaaaam
Holky nevydržela jsem a udělala jsem po měsíci test a jsou tam!
Verca182 píše:
jsou taaaaamHolky nevydržela jsem a udělala jsem po měsíci test a jsou tam!
Gratulace veliká
![]()
Verca182 píše:
No tak to je úúúžasnýýýýýý!!!
Gratuluju! Já zatím test nedělala, ale taky je u nás změna. Dostavila se PRVNÍ MS od porodu. Bylo už načase po těch 19 měsících… Takže jestli to nebudu mít nějak úplně šíleně rozházené, tak se snad alespoň budu mít čeho chytit při testování ![]()
Pinkie,tak moc drzim palecky aby to vyslo co nejdrive.ja BT nemerim myslim ze staci uplne ovu testy.mam prvni den po ms ale z tabulky mi vyslo ze uz v utery jsem se mela zacit na ovu testovat.prvni test byl jakoby slabounce pozitivni ale ve skutecnosti to pozitivni neni.tak vesele testuji dal a cekam.dnes zas nic ![]()
katerina2095 píše:
Pinkie,tak moc drzim palecky aby to vyslo co nejdrive.ja BT nemerim myslim ze staci uplne ovu testy.mam prvni den po ms ale z tabulky mi vyslo ze uz v utery jsem se mela zacit na ovu testovat.prvni test byl jakoby slabounce pozitivni ale ve skutecnosti to pozitivni neni.tak vesele testuji dal a cekam.dnes zas nic
Já mám cyklus cca 25 dní a ovu byla 16.den. Tak jsem zvědavá, jestli to bude stejný i tenhle cyklus. Já začnu „ovutestovat“ až asi za týden.
ja mela ted po 21 dnech ciklus takze podle tabulky se mam zacit testovat 6.den od ms coz bylo v utery.minulej mesic jsem to i tak citila ze nekdy po ms byla ovu ale stopro to taky neni.a o kolikate3 mimi se snazis?o prvni ci uz o druhe? ![]()
Já teprve o první ![]()
Jsem v měření BT a ovutestech v podstatě začátečník.
o to je to krasnejsi bych rekla.vsechno je to nove.
ja teda o druhe no ale testuju se tez poprve.necekam na ovu ani tak ze chci otehotnet ale spis ze chci zvysit pravdepodobnost aby jsme meli chlapecka.jinak pri Vanesce nam to bylo jedno a kdyz jsme se zacali snazit tak hned nekdy ze zacatku se to povedlo
a kolik ti je jestli se muzu zeptat ![]()
katerina2095 píše:
o to je to krasnejsi bych rekla.vsechno je to nove.ja teda o druhe no ale testuju se tez poprve.necekam na ovu ani tak ze chci otehotnet ale spis ze chci zvysit pravdepodobnost aby jsme meli chlapecka.jinak pri Vanesce nam to bylo jedno a kdyz jsme se zacali snazit tak hned nekdy ze zacatku se to povedlo
a kolik ti je jestli se muzu zeptat
Je mi 27, brzy 28.
A jak můžeš pomocí sledování BT ovlivnit pohlaví dítěte?
ne podle BT ale podle ovu.samozdrejme to nelze nejak ovlivnit na 100% ale zvysuje se tim sance.Protoze spermie muzskeho pohlavi jsou rychlejsi nez zenske,zato maji kratsi zivotnost nez zenske.tudiz ovu je nejlepsi doba kdy ma ta muzska spermie njvetsi sanci dorazit prvni k vajicku.tak proto vylozene cekam ovu.doufam ze jsem to nenapsal moc slozite ![]()
katerina2095 píše:
Gratulace velikatak hlavne taky opatrnost velika
děkuju:) né že bych byla nějaká nezodpovědná matka, ale než jsme zjistili, že čekáme Dominiku, tak se mnou kočka pěkně popíjela kolu s rumem, kouřila vodnici a jezdila na bruslích a na kole a vypadá to, že druhej mrňous je na tom úplně stejně:) ..teď už mám na 9 měsíců utrum a jdu užívat těhulení:)
porad si to uzij se vsim jak to ma bejt.prece jen je to par krat za zivot tenhle pozehnany stav
a jak dlouho jste se snazili o druhe?a kolik je Dominice? ![]()
Verca182 píše:
jééééé,Verčo,tak moc gratuluju
určitě si užívej těhulkování ![]()