Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
katerina2095 píše:porad si to uzij se vsim jak to ma bejt.prece jen je to par krat za zivot tenhle pozehnany stav
děkuju:) né že bych byla nějaká nezodpovědná matka, ale než jsme zjistili, že čekáme Dominiku, tak se mnou kočka pěkně popíjela kolu s rumem, kouřila vodnici a jezdila na bruslích a na kole a vypadá to, že druhej mrňous je na tom úplně stejně:) ..teď už mám na 9 měsíců utrum a jdu užívat těhulení:)
Domče jsou 4 apůl měsíce.. po porodu jsem měla ms po 8 týdnech, pak vůbec, takže to bylo takové „střílení do prázdna“ ale pak se zadařilo a já v pátek objevila //
Už se těším na gyndu ![]()
mobilishky píše:Verca182 píše:jééééé,Verčo,tak moc gratuluju
jsou taaaaamHolky nevydržela jsem a udělala jsem po měsíci test a jsou tam!
určitě si užívej těhulkování
díky ![]()
Ahoj maminky snažilky, myslite ze se tu mohu přidat? V pulce řijna se budeme snažit o druhe miminko. Máme doma 9 a pul měsiční holčičku Aničku. Je mi 24 let a otěhotněla jsem nečekaně, takže si myslim, že na poprve. A ted jsem hodně zvědavá za jak dlouho se nám podaří to druhé, nejradší bych ráda hned at se to narodi oprázdninách. Anička je v zimě tak ted chceme v léte. Tak pokud bych se mohla přidat tak budu moc ráda. Jinak já si BT neměřim a ovu testy taky ne. Našla jsem si menstruačni kalkulačku kde jsou i plodné dny a podle toho se řídím. Po porodu jsem měla cyklus 30 a ted se mi to vratilo na 28, takže jsem ráda a dáme se do snažení. Přeji hezky den Liduška
Tak holky, minulý týden jsem vypila dvě flašky burčáku (červený a bílý), složila 10 tun štěrku (děláme zámkovku) a dnes jsem objevila dvě čárky na testu
Tak doufám, že máme hodně odolné dítko ![]()
Uvidíme, jestli to není planý poplach. U gynekoložky jsem ještě nebyla…
Kdo bude (je) další? ![]()
je,moc ti gratuluju
neboj,vše bude v pořádku,já než našla dvě //,tak jsem na tom byla podobně,teda až na ten burčák ![]()
mobilishky píše:
je,moc ti gratuluju![]()
neboj,vše bude v pořádku,já než našla dvě //,tak jsem na tom byla podobně,teda až na ten burčák
Pevně doufám, že bude
Ještě jsem i stříkala trávu nějakým xindlem proti plevelům a šíleně to smrdělo. Ani respirátor mi nepomohl. No jo, to je přesně to, když to nečekáš… ![]()
Takže jestli to bude jako letos, tak budu pomalu v největších vedrech s největším břichem ![]()
SvetlanaS píše:mobilishky píše:Pevně doufám, že bude
je,moc ti gratuluju![]()
neboj,vše bude v pořádku,já než našla dvě //,tak jsem na tom byla podobně,teda až na ten burčák
Ještě jsem i stříkala trávu nějakým xindlem proti plevelům a šíleně to smrdělo. Ani respirátor mi nepomohl. No jo, to je přesně to, když to nečekáš…
Takže jestli to bude jako letos, tak budu pomalu v největších vedrech s největším břichem
no to jo
ve vedrech to bude asi nepříjemný…ale zase mimčo v létě je super ![]()
SvetlanaS píše:mobilishky píše:Pevně doufám, že bude
je,moc ti gratuluju![]()
Ještě jsem i stříkala trávu nějakým xindlem proti plevelům a šíleně to smrdělo. Ani respirátor mi nepomohl. No jo, to je přesně to, když to nečekáš…
Takže jestli to bude jako letos, tak budu pomalu v největších vedrech s největším břichem
no to jo
ve vedrech to bude asi nepříjemný…ale zase mimčo v létě je super ![]()
Stejně si to člověk nemůže vybírat, tak co
Teď přemýšlím, jestli mám vůbec doktorce říkat o první a zároveň poslední menstruaci nebo zalhat, že žádná nebyla. Trochu se bojím, že se toho zase přesně chytne u výpočtu termínu a budou mi zase chtít vyvolávat nepřenošené mimi jako minule. Vzhledem k mým cyklům necyklům je to trošku nesmyslné. Takhle si říkám, že by se musela snažit podle ultrazvuku a to bude snad přesnější. No nevím… Jsem docela blbej lhář ![]()
mobilishky píše:SvetlanaS píše:no to jomobilishky píše:Pevně doufám, že bude
je,moc ti gratuluju![]()
Takže jestli to bude jako letos, tak budu pomalu v největších vedrech s největším břichemve vedrech to bude asi nepříjemný…ale zase mimčo v létě je super
SvetlanaS píše:
Stejně si to člověk nemůže vybírat, tak coTeď přemýšlím, jestli mám vůbec doktorce říkat o první a zároveň poslední menstruaci nebo zalhat, že žádná nebyla. Trochu se bojím, že se toho zase přesně chytne u výpočtu termínu a budou mi zase chtít vyvolávat nepřenošené mimi jako minule. Vzhledem k mým cyklům necyklům je to trošku nesmyslné. Takhle si říkám, že by se musela snažit podle ultrazvuku a to bude snad přesnější. No nevím… Jsem docela blbej lhář
mobilishky píše:SvetlanaS píše:no to jomobilishky píše:Pevně doufám, že bude
je,moc ti gratuluju![]()
Takže jestli to bude jako letos, tak budu pomalu v největších vedrech s největším břichemve vedrech to bude asi nepříjemný…ale zase mimčo v létě je super
hmmm…pokud to je takhle,tak by jsem jí nic neříkala…ať to udělají podle utz…akorád by ti to zbyečně vyvolali..a stresoali,že mimčo neodpovídá ![]()
hoky, je to tam!!! v patek //, dnes //
papa odchazim do cervnatek 2012
a straaasne moc si preju a doufam, ze vydrzim v nich az do konce
a jakpak jste na tom vy?
markytka3 píše:
hoky, je to tam!!! v patek //, dnes //papa odchazim do cervnatek 2012
a straaasne moc si preju a doufam, ze vydrzim v nich az do konce
a jakpak jste na tom vy?
mocinky gratuluju
my se taky snažíme…teda zase
no a pořád nic zatim
snad se brzy zadaří