Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
stihacka píše:
mě se zase zdá obilňák dobrejto by byla pěkná náhodička potkat se tam
tak hurá do toho
Dneska na to zase vlítnem,tak se snad zadaří
Na obylňáku sem se narodila já před 27 letma sem tam touto dobou ležela,měla sem 2 dny ![]()
já se zase narodila před 24 lety na veveří ale ta porodka už tam není, touto dobou jsem měla asi 2 měsíce a měla jsem být údajně kluk
my jsme se zase snažili včera
no uvidíme
třeba se nějaká ta přítelova malá potvůrka protáhla až do cíle
sem docela netrpělivá dneska mi měla dojít ta potvora červená a zatím nic
tak uvidíme…
stihacka píše:
já se zase narodila před 24 lety na veveří ale ta porodka už tam není, touto dobou jsem měla asi 2 měsíce a měla jsem být údajně klukmy jsme se zase snažili včera
no uvidíme
třeba se nějaká ta přítelova malá potvůrka protáhla až do cíle
sem docela netrpělivá dneska mi měla dojít ta potvora červená a zatím nic
tak uvidíme…
Tak to ať nechodí ![]()
no já ji neporučím
ještě mě napadá že jsme neprobrali jestli si necháš říct co bude mít to mimčo za pohlaví???
Holky, někde jsem tu slyšela o prstíčkové metodě těsně po tulení. Co vy na to?
Nejsi tele, já na to koukala taky jako puk. Psalo se že prý když se dotulíte a máme si dát pánev nahoru, aby se tam klucí udrželi, tak ještě přidat fígl. Prstem pomoci spermiím k čípku,aby tam náhodou neplavali jen tak. Mělo to docela ohlas, ale já to vyzkoušené nemám. Proto se ptám? ![]()
no něco jsem o tom taky někde četla.. To vlastně těm spermijkám pomůžeš v cestě ![]()
Tak tak. No uvidíme, jestli ta mrška červená zejtra příjde, tak nad tím asi začnu uvažovat. Vidím to, jako že tonoucí se stébla chytá. ![]()
Jana2587 píše:
aha.no a co potom ta slavná „svíčka“?
Jé díky tej mám malou, ale ta zatím nefungovala. Prý stačí jen ten polštář pod zadek. A taky mi ta svíčka nedělá moc dobře. Začne mě třeštit palice. ![]()
Jana2587 píše:
no jo,tak budeš testovat
Já už testuju třetí den, páč mi mešká. Ale bohužel jen /. Pidi ducha nepočítám. A dnes mi malinko klesla BT. Přesně jako už dvakrát před MS. Zítra to bude jasný. Jak bude BT nízko nemusím už ani testovat,červená přijde na 100pro
a pidi ducha vidíš jenom ty a nebo ještě někdo?
s tou BT nevim,ale třeba se ti ten duch nezdá,no ne?:)