Snažení v roce 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.2.12 18:20
stihacka píše:
mě se zase zdá obilňák dobrej :) to by byla pěkná náhodička potkat se tam :lol: tak hurá do toho :pankac:

Dneska na to zase vlítnem,tak se snad zadaří :) :hug: Na obylňáku sem se narodila já před 27 letma sem tam touto dobou ležela,měla sem 2 dny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
1.2.12 18:31

já se zase narodila před 24 lety na veveří ale ta porodka už tam není, touto dobou jsem měla asi 2 měsíce a měla jsem být údajně kluk :dance: my jsme se zase snažili včera :) no uvidíme :mrgreen: třeba se nějaká ta přítelova malá potvůrka protáhla až do cíle :D sem docela netrpělivá dneska mi měla dojít ta potvora červená a zatím nic :) tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.12 18:36
stihacka píše:
já se zase narodila před 24 lety na veveří ale ta porodka už tam není, touto dobou jsem měla asi 2 měsíce a měla jsem být údajně kluk :dance: my jsme se zase snažili včera :) no uvidíme :mrgreen: třeba se nějaká ta přítelova malá potvůrka protáhla až do cíle :D sem docela netrpělivá dneska mi měla dojít ta potvora červená a zatím nic :) tak uvidíme…

Tak to ať nechodí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
1.2.12 18:42

no já ji neporučím :) ještě mě napadá že jsme neprobrali jestli si necháš říct co bude mít to mimčo za pohlaví???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
1.2.12 18:43

Holky, někde jsem tu slyšela o prstíčkové metodě těsně po tulení. Co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
1.2.12 18:45

jsem asi tele,co to je? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
1.2.12 18:58

Nejsi tele, já na to koukala taky jako puk. Psalo se že prý když se dotulíte a máme si dát pánev nahoru, aby se tam klucí udrželi, tak ještě přidat fígl. Prstem pomoci spermiím k čípku,aby tam náhodou neplavali jen tak. Mělo to docela ohlas, ale já to vyzkoušené nemám. Proto se ptám? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
1.2.12 18:59

no něco jsem o tom taky někde četla.. To vlastně těm spermijkám pomůžeš v cestě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
1.2.12 19:01

aha.no a co potom ta slavná „svíčka“? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
1.2.12 19:03

Tak tak. No uvidíme, jestli ta mrška červená zejtra příjde, tak nad tím asi začnu uvažovat. Vidím to, jako že tonoucí se stébla chytá. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
1.2.12 19:05
Jana2587 píše:
aha.no a co potom ta slavná „svíčka“? :)

Jé díky tej mám malou, ale ta zatím nefungovala. Prý stačí jen ten polštář pod zadek. A taky mi ta svíčka nedělá moc dobře. Začne mě třeštit palice. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
1.2.12 19:06

no jo,tak budeš testovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
1.2.12 19:08

jsem někde četla,že třeba i prostě souložit zezadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
1.2.12 19:11
Jana2587 píše:
no jo,tak budeš testovat :lol:

Já už testuju třetí den, páč mi mešká. Ale bohužel jen /. Pidi ducha nepočítám. A dnes mi malinko klesla BT. Přesně jako už dvakrát před MS. Zítra to bude jasný. Jak bude BT nízko nemusím už ani testovat,červená přijde na 100pro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
1.2.12 19:16

a pidi ducha vidíš jenom ty a nebo ještě někdo? :D s tou BT nevim,ale třeba se ti ten duch nezdá,no ne?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí