Snažení v roce 2012

2551
30.1.12 15:24

Snažení v roce 2012

Ahoj,
Vím že je tady hodně podobných diskuzí ale jelikož je tam již hodně příspěvků bude těžké se tam vpojit :-)
My jsme se rozhodli pro mimčo od letošního Silvestra, první měsíc nám to bohužel nevyšlo tak snad brzy se nám to podaří, taky jsem brala více jak 7 let antikoncepci tak nevím jestli to na to nebude mít vliv :( Je Vás tady víc? ať v tom období si o tom mohu s někým popovídat? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5080
30.1.12 15:44

Ahoj, my jsme se začali snažit v prosinci, takže máme za sebou druhý neúspěšný pokus… Antiko jsem taky brala 6 let, pak mi trvalo rok, než se mi tak nějak dalo tělo dohromady.. Držím palečky ať vám to tento měsíc vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
30.1.12 15:52

Já jsem přestala brát antikoncepci v prosinci tak jsem taky zvědavá kdy se dá moje tělo do pořádku a abych pravdu řekla tak ani nevím jak to pořádně poznat :-) nevím totiž jestli vůbec mám ovulaci :?: možná pár měsíců potrvá než ji budu vůbec mít :( Taky Vám držím palce ať to co nejrychleji vyjde !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
30.1.12 15:55

Já ji přestala brát v květnu 2010. Loni v květnu už jsem byla ok, ale z finančních důvodů jsme snažení odložili na konec roku. No snad tě to nepotká…
A musím teda říct, že bolesti při ms bez antiko jsou fakt pecka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
30.1.12 16:22

no tak moje první menstruace bez tabletek je bez bolesti naštěstí :-) ale krvácím o dost více teda…jsem zvědavá jak dlouho ji budu mít s antikoncepci jsem ji měla dlouhou až 6 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
30.1.12 16:27

No mě se prodloužila o den. Což neřeším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
30.1.12 16:28

Holky, mi teda přišlo, že když jsem já vysadila HA, tak asi 4 měsíce se snad moje tělo chovalo, jako bych ji brala, MS snad na minutu přesně a až pak začly nepravidelné a silnější MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.12 16:52

Já brala HA 12 let, po vysazení tělu trvalo 4 měsíce než se srovnalo a přišla „pravá“ ovulace, poté jsem do 2 měsíců otěhotněla:-) takže vlastně do půl roku po vysazení HA se nám to povedlo:-) Že přišla pravá ovulka jsem poznala podle silnějšího a bolestivějšího krvácení…hodně štěstí

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
30.1.12 16:54

My se snazime od cervna 2011,menstruaci mmam stale na cas,spozdeni max dva dny.jinakjsem jednnou samovolne potratila.dnes jsem si sla pro kontryhelovy caj a kyselinu listovou,priteli vitamin E.tak snad se to povede.vcera jsem zacala mit menses.budeme se snaziit ale dal a nevzdavat se..;).rozhodne nejsi sama,,drzim palecky,,

• Citovat
  • Upravit
8389
30.1.12 17:07

Ahojky,my se snažíme od října, co jsem vysadila HA, já ji teda nebrala dlouho,ale cyklus moc pravidelný nebyl. Tu kyselinu listovou beru od začátku a ten kontryhel druhý měsíc. Má se pít od prvního dne MS do OVU pak přestat. Posiluje naše ženské ústrojí. :D tak nám držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
30.1.12 17:43

Ahoj holky ráda bych se k vám přidala, taky se snažíme o miminko :lol: . antikoncepci jsem brala skoro 6 let. V roce 2010 jsem ji vysadila a asi po půl roce se nám zadařilo ale bohužel se mrně neudrželo a tak jsme v únoru 2011 o mrně přišli. Nějakou dobu jsme si dali pohov ale od začátku roku do toho jdeme znovu naplno :hug: :lol: Tak ať se nám to tady všem snažilkám co nejdříve podaří :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
30.1.12 17:57

Ahoj holky, také bych se přidala :-) My se snažíme od listopadu. Já jsem brala Antikoncepci s jednou přestávkou zhruba 9 let. Od vysazení mám menses téměř pravidelný, ovulka taky proběhla, tak uvidíme, jak to půjde dál :lol:
Takže si budeme držet palečky, ať nám to všem vyjde co nejdříve! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
30.1.12 18:13

Zdravím holky :mavam: My se teda zatím nesnažíme, ale plánujeme to na tento rok, nejspíš na léto. Je to sice ještě dost času ale chci se dozvědet co nejvíc tak doufám že tady budete moc psát :D A všem vám moc držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
30.1.12 19:30

Ahoj, přidám se k vám, jestli můžu:) Já brala HA 8 let, vysadila jsem v říjnu. První menses bez prášků byla taky úplně jako s práškama přesně po 28 dnech. Pak v listopadu jsem otěhotněla, bohužel přišla zpožděna menses a bylo po všem:( Byla jsem z toho smutna, teď už je to v pohodě a opět se snažíme. Ovulku moc nevím kdy mám, vlastně mám teť po tom neúspěšném těhu pocit, že ji nemám. Ale zatím to neřeším… Prostě se snažíme a uvidíme, jestli to půjde nebo ne.
Menses čekám v týdnu od 6.2., cyklus mám teď víc než 28 dní, tak nedokážu říct, kdy přesně to bude. Ale třeba nedorazí??? Všem přeju hodně úspěchů a //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
31.1.12 11:37

Tak snad nám to všem brzy vyjde :-) doktor sice mi říkal že dnešní antikoncepce na plodnost nemá vliv ale já vám nevím…myslím si že to tělo po vysazení není hned OK spíše ještě chvíli funguje jako by člověk tu antikoncepci bral :nevim: mno uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí